Güncellemeler
+1 yıl
Aileme soyledim izin vermiyolar izin verseydiler giderdim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Universitede ben beles yapcam maalesef aşcilik bide mutfak. Siz nasil dayandiniz 1 ay ama genede ya kotu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kreşte sabah 9 dan akşam 18.30 a kadar sabah 0-3 öğlen de 0_6 yaş grubu desem?
Ulaşım ücretini dahi ben verdim desem?
Bir kuruş almadım desem 😅
Ooo zormuş yaa 🤣🤣
Yaptım. Moral bozucu ama işi öğrenmek için bir fırsat. Bardağın dolu tarafından bakmayı dene kolay gelir.
Stajyerken normal bir çalışandan daha fazla ücret alıyordum:)
Neymiş bu meslek bizde öğrenek 🤣🤣🤣
Ahahaaha
6 ay ücretsiz staj yaptım 😶
Nerde
Bartinda mobilya atolyesinde
Niye okadar cokkk
³dönem okul, 1donrm staj gibi
Ben 2 dönem boyunca yaptım.
Nasil dyaandin
Ama staj yaptığım mağazaların gerek sahipleri, gerekse çalışanları çok iyi insanlardı. Hatta ilk staj yaptığım yerin sahibi hemşehrimizdi, o yüzden bayağı rahattım.
Ne guzel ya benim sansim yok maalesef
Hatta ve hatta, bir keresinde adamın babası mağazaya gelip benimle biraz konuşmştu. Hemşehri olduğumuzu öğrenince bana " Burayı evin gibi bil " demişti. 😁
Vayy ne guzel
Ne meslek
Optisyenlik, ama bölümümü ailemin zoruyla seçmiştim ve derslerimde çok zorlandığım için geçen sene azami süremi doldurup sonu okuldan atıldım.
Yazik olmus 🤣
Maalesef, ama en başından belliydi. Sözel çıkışlı, henüz Mat-1 konularında bile bir sürü eksiği olan biriydim ve üniversiteye geçince tamamen Fizik ağırlıklı dersler görmeye başladım. Haliyle de çok zorlandım.
Sağlik olsun ya sevdigin meslegi yap
Fazla sıkıntıya da gelemeyen biri olduğum için üniversitede tamamen keyfime baktım, neredeyse hiç ders çalışmadım ve sonucunda okuldan atıldım. 😂
Bilemiyorum, ama şu saatten sonra tekrar Yks'ye falan hazırlanasım gelmiyor.
Simdi napiyonki
İş tecrübem olmadığı için çok fazla yapabileceğim bir iş de yok. O yüzden muhtemelen yaz sonu temelli olarak Danimarka'ya gideceğim. Bizim köyümüzün yarısından çoğu Danimarka'da yaşıyor.
Geçen seneye kadar İzmir'de okuyordum, bu sene de memleketime dönmek istemediğim için " Ben İzmir'de kalıp 1 yıl daha Yks'ye hazırlanacağım " diyerek İzmir'de kaldım, ama geçtiğim yollardan tekrar tekrar geçmek çok zor geliyor.
O yüzden şu anda daha çok keyif yapıp yazın gelmesini bekliyorum.
Yerinde olsam Danimarkaya giderim
Zaten Allah'tan bir mani engel çıkmazsa ben de öyle yapacağım.
Hayirlisi kardesim
Teşekkür ederim.
Ben 4 ay mutfak stajı yaptım. Rezaletti
Bedavami
Evet stajdı
Lisemiydi
Hayır MSA mezunuyum ben onun stajiydi. Üniversitede başka bolum okudum o zaman da staj yaptim ücretsiz ama mutfak parasiz cekilmiyor cok yorucu
Ama mutfakta her bolumden işci vae bulasikcisi ascisi dogramaci biz stajyerler napiyozki sen naptin mesela
Otur ağla geçer.
Oluyor