Dershane hocama yalan söyledim yüzleşmekten korkuyorum napmaliyim?

Arkadaşlar bir ay sonra üniversite sınavına gireceğim mezuna kaldım. İstediğim bölümü çok az bir farkla kaçırdığım için bu sene tekrar hazırlanıyorum. Arkadaşımın daha önce 2 yıl gittiği ve bana da çok övdüğü bir dershane vardı bende hem fiyatı uygun hem de bana motivasyon olur diye sınava son 7 ay kala bu dershaneye yazıldım. Daha sonra dershaneyi hiç beğenmedim. Dershanenin eğitim seviyesi çok düşük oysaki ben o dershaneye yazılmadan önce araştırırken çok güzel yorumlar vardı meğer sonradan öğrendim ki bu yorumları öğrencilere kendileri yazdiriyorlarmis. Eşit ağırlık ogrencisiyim turkce mat tarih ve coğrafya derslerine giriyorum. Türkçe hocası yeni evlenmiş sürekli kocasını ve kayınvalidesini anlatıyor. Tarih hocası kitaptan okuyor ders anlatmıyor, coğrafyacı sorduğu soruyu bilemeyince herkesin içinde hakaret ediyor onur kırıcı davranışlarda bulunuyor, matematik hocası mala anlatır gibi anlatıyor. Ortamı da çok kötü sınıfta 12 kişiyiz 2 tane kız var sınıftaki herkesi aptal yerine koyup ezmeye çalışıyor pick me davranıyorlar. Bende mezuna kaldığım için çoğu konulari çok iyi biliyorum ve dershaneye gittigim zaman da yeni bir şey öğrenmiyorum o yüzden sadece deneme sınavlarına gitmeye başladım. O kadar para veriyorum adını bile bilmediğim kalitesiz yayınların deneme sınavlarını yapiyorlar. Dershanenin rehberlikci hocası da derslere niye gelmiyorsun diye sürekli darlamaya başladı bende bir yakınım vefat etti onların çocukları bizde kalıyor şöyle böyle diyerek yalan söyledim. Daha sonra bir şekilde yalanım ortaya çıktı ben utancımdan dershaneye gidemiyorum ama yarın gitmek zorundayım çünkü sınav var gittigim zaman hocaya ne dicem çok utanıyorum kendimden

Dershane hocama yalan söyledim yüzleşmekten korkuyorum napmaliyim?