Güncellemeler
+1 yıl
Savunma Sanayi firmasından da bugün teklif aldım tercihim bu yönde olacak arkadaşlar, teşekkür ederim
6 Ay önce savunma sanayi sektöründe öncü bir firmaya teknisyen pozisyonunda başvuru yaptım en son değerlendirme aşamasına girdi, bugün de 2 ay önce başvuru yaptığım teknik ressam pozisyonunda bir firma gelin görüşelim dedi, benim gönlüm savunma sanayi firmasından yana, ama teknik ressam olarak işe kabul edilip çalışmaya başlarsam ve 1-2 hafta sonra diğer firmada olumlu dönüş yaparsa işten nasıl ayrılabilirim? İçerde param vs. kalır mı, firmaya kötü izlenim bırakmadan işi nasıl bırakabilirim? Tavsiye ve öneriler için şimdiden teşekkür ederim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çağırana başla diğerinden davet gelirse ayrılıp gidersin çalıştığın gün kadar ücretini alırsın
Ayrılırken nasıl bir mazeret sunabilirim, yani ne diyeceğim bir sorun olur mu?
Mazeret sunmana gerek yok ayrılmak istediğini bildirmen yeterli çok ısrar ederlerse özel nedenler de geç
Parasını falan vermezlerse?
Verirler sigorta başlangıcı olacağı için vermeme şansları yok
Teknik ressamlık için yaptığın yerden gelin görüşelümdemişler daha kesin değil git görüş tabi
Deneme süren var karşılıklı fesih edebilir orada bulunduğun gunlerin yovmiyesini alıp hiç bir neden ine sürmeden ayrilabilirsin
Anladım o zaman işi kabul edebilirim yani
Ilk cagirani tabiki dogru olan bu
Hangisini seviyosan onu seç
Aklımda şu anki pozisona girip sonra savunma sanayiden çağırırlarsa işi nasıl bırakırım pek bilgim yok
Dilersen bu konuyu detaylı konuşalım
Birini
çok zekiceee :D
savunma sanayi bence
Bu işe girersem nasıl çıkabilirim
Çok akillisin