Eğitim & Kariyer Mesleğiniz nedir ve ne kadar kazanıyorsunuz? Su_perisiii00 Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor benim mesleğim öğrencilik aylık 300 TL ile geçinmeye çalışıyorum 😅Bildiğiniz fakirim yani jsjsjsjy Mesleğiniz nedir ve ne kadar kazanıyorsunuz? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
saian1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl 300 lirayla sokaga cikamiyorum gunluk magaradami yasiyon 1 3 Yorumla Su_perisiii00 +1 yıl Maalesef 🥺Bende Birikim yapıyom zaten bi işede yaradığı Yok Yorumla saian1 +1 yıl Ya kiyamam la Yorumla saian1 +1 yıl Sen acliktan olmemeye bak ne brikimi Yorumla
Bt74ever Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kasiyerim, asgari ücretin bi tık fazlası. Ama yine de yetmiyo bana ya. 1 0 Yorumla
Şeriffe Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Öğrenciyim haftalık 150 TL ile yaşamaya çalışıyorum. 😄 1 0 Yorumla
Insane_40 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Arbitraj yapıyorum sabit bir gelirim yok ortalama asgari ücretten yüksek diyebilirim 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Özel sektorde çalışıyorumPara konuşmayı sevmiyorum.Kusura bakmayın.Doğru cevabı veremdiysem. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Makine teknikeriyim hayır için çalışıyorum maaşım yok 0 0 Yorumla
ReizmCevaplar Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bilişim teknolojileri yöneticisiyim.Aylık çok değişken, senelik 35 bin $ minimum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İş yok ama para yönünden de sınırsız ne kadar istesem veriyor abim sağol sun kral abim 1 0 Yorumla
Kromozoɱ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl öğrenciyim + 0 slmsöddm 0 2 Yorumla Su_perisiii00 +1 yıl Ne okuyosun Yorumla Kromozoɱ +1 yıl bilgisayar programcılığı Yorumla
smileyyy_ Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Orman mühendisiyim. Eh işte diyelim. Şükür 0 0 Yorumla
anavrinn7 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl 300 tl miiii😱😱😱 0 1 Yorumla Su_perisiii00 +1 yıl Niye şaşirdin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yazılım. 50k 0 3 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl bence konuşmamız gereken konular var skmdkd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yol göstermemi mi istiyosun 😄 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl evet bir şeyler danışmak istiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
300 lirayla sokaga cikamiyorum gunluk magaradami yasiyon
Maalesef 🥺
Bende Birikim yapıyom zaten bi işede yaradığı Yok
Ya kiyamam la
Sen acliktan olmemeye bak ne brikimi
Kasiyerim, asgari ücretin bi tık fazlası. Ama yine de yetmiyo bana ya.
Öğrenciyim haftalık 150 TL ile yaşamaya çalışıyorum. 😄
Arbitraj yapıyorum sabit bir gelirim yok ortalama asgari ücretten yüksek diyebilirim
Özel sektorde çalışıyorum
Para konuşmayı sevmiyorum.
Kusura bakmayın.
Doğru cevabı veremdiysem.
Makine teknikeriyim hayır için çalışıyorum maaşım yok
Bilişim teknolojileri yöneticisiyim.
Aylık çok değişken, senelik 35 bin $ minimum
Mühendisim gelirimi söylemeyi uygun görmüyorum fakat çok şükür.
İş yok ama para yönünden de sınırsız ne kadar istesem veriyor abim sağol sun kral abim
öğrenciyim + 0 slmsöddm
Ne okuyosun
bilgisayar programcılığı
Orman mühendisiyim. Eh işte diyelim. Şükür
Kalite uzmanıyım 27 bin aylık
Mesleğim gıda 200-250 bin civarı
Avukatım gelirim bende kalsın
300 tl miiii😱😱😱
Niye şaşirdin
Öğrenciyim daha
Markette asgari ucret
mesleksizim 0 TL