İnsan kaynakları genellikle çalışanları kapsayan konularla ilgilendiği için iletişim çok güçlü olmalıdırBunlar; tazminat, faydalar, işe alma, işten çıkarma, güvenlik, sağlık ve eğitim ile ilgilenir..

İnsan kaynakları genellikle çalışanları kapsayan konularla ilgilendiği için iletişim çok güçlü olmalıdırBunlar; tazminat, faydalar, işe alma, işten çıkarma, güvenlik, sağlık ve eğitim ile ilgilenir..
Kesinlikle iletişimi çok güçlü olmalı yani insanları dinlemeli empati yapmalıdır. ve anı zamanda vicdan ve akıl birlikte olmalıdır. aynı zamanda sağ duyulu olmalıdır.
Teşekkür ederim kardeşim, 😊
Rica ederim abla :)
Bir insan kaynakları personeli, iyi bir iletişimci olmalı, problem çözme, insan ilişkileri, bilgi ve kaynak yönetimi, yasal bilgi, analitik düşünme ve kişisel/mesleki gelişim becerilerine sahip olmalıdır. Bu özellikler, işe alım, performans yönetimi, eğitim ve geliştirme gibi alanlarda etkili bir şekilde çalışmasına yardımcı olur.
İşe alıp çıkarsın gerisini ben hallederim 😂
Özelikle bir fabrikada ise:))
Kesinlikle. Her işe burunlarını soktukları zaman olmuyor
İnsan kaynakları olan manevi bir abim var keşke bazıları onun gibi empat ve anlayışlı olabilse çalışma koşulunda 😊
Keşke sırf yukarıda bahsettiğim konu yüzünden çalıştığım yerde ki insan kaynakları işten çıkarıldı 🤔
Tazminat hakkını kullanabilir.. Bazı şirket sahipleri imtiyazlı olsalar.
Tazminat fazlasıyla aldı , yıpranma payı bilmem ne bile veriyor çalıştığım firma
Yolu açık olur umarım 😊Hayatından empat de eksik olmasın empati siz biri gibi anladığım kadarıyla
Empati nedir bilmez , anlayış yok , üretime karışır veee genel müdüre falan yağ yakan birisi 🤦🏽♂️
Toksit kişilik gitmesi iyi olmuş bir nevi arkadaşım 😊
Benimle işi pek olmuyordu ama sevindim gerçekten , yalan söyleyemem.
Cevap
5Cevap
Ya ben insan kaynakları tabirine tavım zaten. Bugünkü çalışmalarda 200 metre derinlikte afrikalı rezervine rastladık.
Bazı fabrikalarda dahil örnek olarak bu tabir vs kullanıldığı için
Sevgiyle sinerji şart değil ama diğerleri mutlaka olmalı
Teşekkür ederim kardeşim 😊Sinerji verimlilik açısından insan kaynakları eğitimini veren kişiler tarafından da kabul göründüğü için 😊
İletişimi güçlü olmalı
Teşekkür ederim 😊
Bunların hepsi olmalı
Güler yüzlü sakin kendinden emin
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim ☺️
Çok kaynaklı olmalı
Mesela;
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?