Büyük saçmalık eşinin yaptığı. Sen de ona yemek verme o zaman mesela. Sen de ben de çalışıyoruz ve herkes kendi yemeğini yapmalı, kendi ütüsünü yapsın ve çamaşırlarını kendi yıkasın herkes. Yarın bir gün işler yolunda gitmediğinde elinde bir mesleğin ve ekonomik özgürlüğün olması eşsiz bir şey. Çoğu kadın bu özgürlüğün yoksunluğu yüzünden mutsuz evliliklere ve kötü muameleye katlanıyor. Eşinle ciddi bir konuşma yapmalısın bence.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılhani patronlar mobbing uygular ya 😂 seninkisi de öyle yapmaya çalışıyor belli ki pes ettirmeye çalışıyor çalışma diye tam bir manüplasyoncu 😀 yemeğe gittiğinizde kendi yediğini öde ne ya 😀 ayın 15’ine kadar bekle nedir evlilik senin benim olmayan yer değil mi yanlış biliyormuşum demek ki
00 Yorumla
- Eğitim & Kariyer konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle haksız. Tamam geçim müşterek ama son kuruşuna kadar sana yıkıp harcamaları ardından bir şey getektiiğinde maaş zamanını bekletmesi çok uygunsuz. Senin de ona bunu deme hakkın doğar ve işler iyice çözümsüz olur. Sen de elektriği kullanıyorsun, öde…
00 Yorumla
Sende de ki "canım kocişim senin paran benim param, benim param yine benim param. Ver bakayım paramı 🫴"😂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
+1 yılBu tip konular evlenmeden önce konuşulmalı. Konuşmadıysanız büyük hata oturup şimdi konuşun ve karara bağlayın. Belli ki Aranızda zıtlaşma var. Haklıyi haksızı bilmem ama erkek gözüyle söyleyeyim sana hiçbir erkek kendisini dinlemeyen bir kadınla yaşamak istemez Bu gıcık sürtüşmeler derinleşirse evliliğin zarar görür. Eşinin onayını almadan çalışmaya başlaman da çok büyük hata Madem bağımsız bir bireysin niye evlendin? Kadın olsun erkek olsun fark etmez Eğer evliyseniz bağımsız bir birey değilsiniz tüm kararları Kolektif almalısınız belli bir karar alamıyorsanız da alana kadar bekleyin ben bildiğimi yaparım deyip karar verip kararı Hayata geçirirsen çok çok boşanırsın. Buna deyip değmeyeceğine kendin karar ver
11 Yorumla
Soran+1 yılBen hep çalışırdım zaten evlenmeden önce de aynı şekilde. Evlendikten sonra gerek yok çalışma demeye başladı
+1 yılUzaktan çok komik ve şirin gelen bir ilişkiniz var. Enişte oyunu tam da kadınlardan beklenen performansla oynuyor. 😂😂😂 Gülüyoruz ama durum ciddi tabi.
Eğer siz de işi gerçekten bırakmak istemiyorsanız eşinizle aynı azim ve kararlılıkla iknaya girişin. Bir ortak nokta elbet vardır. Bir kadına tabsiye vermek ne tuhaf bir hismiş. Sevdim burayı.😄
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten geyik çok yapıyo feministim ben diyorum ağır bi şey taşınacak mesela yardım istiyorum eşitiz biz taşı falan diyo gbxgbgxg
- +1 yıl
😂😂😂Bütün kozlar enişteye kaptırılmış. Eyvah eyvah😂😂😂
Soran+1 yılYa tabii ki taşıyo ben taşıyamazsam bgxğbgxxg
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni bezdirip çalışma diye yapıyor ama aldığın parayı bir ay dolmadan nasıl bitiriyorsun onu anlamadım? Ben eve baktığım ve borcumuz olduğu halde benim param kalıyordu, işten ayrılana kadarda eşimden nadiren para istedim. İstediğim zaman vermemezlik etmedi orası ayrı ama para kalıyordu. Anladığım kadarıyla boş harcama yapmayı seven birisin. Böyle çalışıp kendini yıpratmak yerine evde otur gez dolaş gününü gün et
37 Yorumla- +1 yıl
Belki aldığı maas yeterince iyi değildir. Düsük miktardır. Esi ona fatura yemeği bile ödettiğinden cabuk bitiyor olabilir. Kalanı da kendisine harcıyordur🙂
- +1 yıl
@Butterflyy_0 o da olabilir haklısın. Ama eşim iyi kazanıyor dediğine göre kendi de iyi kazanacağı bi İşte çalışır diye umuyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Butterflyy_0 agari ücret 8500 tl bakıldığında evet az ama yinede 1 ayda giyine kuşama ne kadarlarda harcamış olabilir ki böyle açıkta kalacak kadar? Ayrıca çalıştığım zamanda eşim hiç demedi kendin yedin kendin öde diye.
Soran+1 yılMaaşım 13 buçuk milyar yetmiyor..
Cevap sahibi+1 yılYani bu para sana tek başına yetmiyorsa bir şey diyemiyorum. Vırcır etsem yine bitiremem, lüks bir hayatın var demek ki
Sakın böyle bir saçmalık yapma. Kendi ekonomik özgürlüğü elinde olmayan kadınlar erkeklerin hep bı asaglama küçük gormesine maruz kalio. Sabahtan akşama kadr yation oooh iyisin diolar anca evde yat diolar benim param demeye de basliolar bı sure sonra yapmaz etmez deme erkek milleti bu bell olmaz sakn o sacmalig yapmaaa
11 Yorumla
+1 yılSen işini bırak diye böyle yapıyor. Elbette çalıştığın için seninde ödemen lazım zaten ama en ufacık şeyi bile kendi maaşından almıyorsa, bu seni yıldırmak içindir. Zaten adam cimriliğinden bunu yapsaydı, sana işini bıraktığında istediğin parayı vereceğini söylemezdi. Muhtemelen başka erkeklerin içinde çalıştığın için kıskanıyor ya da eve getirdiği para yetemiyormuş gibi hissettiği için gurur yapıyor.
10 YorumlaEşin işi bıraktırmaya çalılıyor sana sende bırak ozaman adma diyorki çalılmasanda ben seni görürürm diyor ha ben çalışma taraftarıyım ama eşle zıtlaşmaya gerek yok kendini üzüyorsun tamm hayatım snein dediğin olsun çalışmıyorum de fazla fazla harca boş ver yemeyenin maşını yerler sen çalıltın yoruldun diy ekimse sana plaket vermicek
13 Yorumla
+1 yılBir yönden haklı, bir yönden haksız aynı durum bendede vardı ben ona kendi tel faturanı öde birde kıyafetini al derdim başka bir şey ödetmezdim faturaları, yemek parasını hatta marketten eve bişey ler alacaksa kendisine vermiş olduğum ek kredi kartından alırdı..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHaksız tabiki eşin şerefsiz sen işi bırakma sakın iş senin dayanağın tek gücün sakın bırakma ayrıca dişini göster sende bu evde tek yaşamıyorum faturaları bölüşeceğiz diyeceksin onun yediğini de ödeme ne yaparsa yapsın bırak aaa boyke serefsizlik mi olur be
19 Yorumla- +1 yıl
Aynen kanka serefsiz hafiff kalir dupeduz cibilliyetsiz namausz alcak haysiyetsizmis esi. Ayrica disini gostermesi yetmez isirmasi lazim. Ayrica neden faturaları ikiye bölüyor ki erkek bakar adam Kirayı da ödeyecek faturaları da. bakacak karisina her şeyi de alacak kadın Bence çalıştığı maaşı olduğu gibi hesabında biriktirmeli. Ayrıca baktığın adam uslanmıyor yatakları da ayırmalı. Ayrıca Sakın ama sakın Bak bu çok önemli sakın işi bırakmasın gerekirse yuvasını dağıtsın.
Cevap sahibi+1 yıl@Kuşadali88 bencede gerekirse yuvanı boz işi bırakma
- +1 yıl
Aynen kanka yuva dedigin nedir ki zaten yarin baskasiyla kurar. Hatta bir daha kurmamali. Hatta hemeen bosanip hem çalışmalı hem de adamin mallarinin yarisina konmali nafakasini almali. Karisina yemek odeten tum erkeklere ibret olsun !
Cevap sahibi+1 yıl@Kuşadali88 offf t*şak geçme *q malı kadın haklı herşeyi kadın ödeyemez ya! Ikisi birlikte odemeli * *
- +1 yıl
Ulan si. kik niye ikiye bölüyorlar erkek bakacak işte kadın malını parasını biriktirmeli. Ben de hem kadın hem de sen haklısın diyorum zaten. Erkekler kapatılsın * . k
Cevap sahibi+1 yıl@Kuşadali88 çok ta*ak geçiyor vibe ı aldım
- +1 yıl
Vibe ne?
Cevap sahibi+1 yıl@Kuşadali88 hava demek, mesela bu adam bana Jimmy vibe'ı (Jimmy havası) verdi dersin
- +1 yıl
Hım aydınlandım şimdi teşekkürler 🙏
+1 yılAllah aşkına kendi maaşını bile düzenli olarak kendine yetirememişsin eşimin maaşı yeter diyosun. Para mefhumu olmayan insana hiçbir gelir yetmez.
46 Yorumla
Soran+1 yılNe diyon kanka para uçuyor haberin yok galiba
- +1 yıl
Para sadece sana değil herkese uçuyor. Çalıştığınız parayı temizlikçiye, her gün dışarda yemeye verirseniz o para tabii ki kalmaz. Evde yemek pişirmek diye bir şey var siz eşsiniz yurtta kalan oda arkadaşları değil. Herkes yediğini içtiğini ödeyip ayrılıyor. Çalışıyorum diye her şeyi ortak ödetiyor sinir oluyorum demişsin. Nesi sinirini bozuyor ki o evde sen de yaşıyosun sen de elektrik doğal gaz harcıyosun. Eşin bunları öderken onun zoruna gitmiyor da senin niye gidiyor?
Soran+1 yılO benim kaç katım kazanıyor iyi misin sen? Neyse konuşma benle
Soran+1 yılBende çalışıyorum hanımefendi akşama kadar yemek pişirmek zorunda değilim
- +1 yıl
Ortaya soru sorup cevap alınca konuşma benimle sen çocuk musun ya? Sorma o zaman kimseye soru falan git ağlayarak günlüğüne yaz prenses gibi yaşayamıyorum kocamı kullanamıyorum rahat rahat diye.
- +1 yıl
Cevabı yazan kişi haklı farklı görüşlere tahammülünüz yoksa soru sormayın arkadaşım
+1 yılOnu haklı bulmuyorum paran olmazsa ayın 15'ini bekle ne demek böyle bir saçmalığı ilk defa duyuyorum herhalde senin çalışmanı istemediği için işi bıraktırmak istiyor sana o yüzden bu yolu seçiyor yanlış da olsa bile
12 Yorumla
Soran+1 yılO yüzden yaptığını biliyorum zaten normalde cimri biri değil. Arkadaşın doğum günüydü doğum günü kutlucaz para verir misin dedim gecen hayır bitirmeseydin gitme dedi geri ağladım öyle verdi sinir ediyo
- +1 yıl
Sende ondan para isteme çalıştığını idareli harca kocada olsa muhtaç olma 🙏
+1 yılHaklı. Çalıştığın halde niye hala kocanın eline bakıyorsun derler adama. Her gün dışarda yerseniz evde bir kap yemek pişmezse sizin ev arkadaşı gibi takılmanız normal. Kocanın yıldırma politikasını çok yerinde buldum.
00 Yorumla
+1 yılkendı yemegını ode vs bunlar esler arasında olmaması gereken seyler. kadın erkek aldıgı maaslarının ortak hesapları olmalı ve bu hesaptan masraflar karsılanmalı eger erkek kadının calısmasını ıstemıyor ıse o zaman yukumluluk erkekte olacak ev yukumlulugude kadında olacak esler arasında paylasım onemlı
16 Yorumla
Soran+1 yılEv işlerini yaparım ben genelde dışarıdan yeriz de yani kaç katım kazanıyo vermiyo çalışmamı istemediği için yapıyo
- +1 yıl
sn arkadaşım eş olmak partner olmak eşit düşünmektir nasıl ki karşılıklı sorumluluklarınız varsa kendınıze ve bırbırınıze olan sorumluluklarınızıda yapmanız gerek. onun böyle davranması yanlış karsına al konus. ve söyle bu durum uzadıkca bende sende monotonlasmaya baslayuacagız ve soguma baslayacak esler arasındakı soguma olursa en ufak tartısmalar bıle buyukmus gıbı olur bırbırınıze karsı toleransınız olmaz bundan dolayı ılıskı cıkmaz boyuta gırer
Soran+1 yılKaç kere dedim evde duramam çalışmak istiyorum evde canım sıkılır akşama kadar dedim ben tamam o zaman madem duramıyorsun benden isteme dedi sende vereceksin yarı yarıya olacak her şey dedi. Fakir hayatı yaşa madem çalışmak istiyorsun benden isteme diyo falan sinirlerim bozuluyo ya..
- +1 yıl
tamam ıste maasının yarısını ortak hesaba at o da ortak hesaba atsın sıkıntı yok. ama ortak hesapla gıderler karsılanırken normal hayatınızda da bırbırınıze su fazla bu söyle denmemelı anladın mı demek ıstedıgımı ortak hesapla gıderler karsılansın kalanı9zla da ortak gecının onun elınde fazla kaldı dıye hepsını ben kullanırım dıyorsa kusura bakma ondan ne erkek olur ne yataga gırılecek koca olur
Soran+1 yılBen benden hiç para almasını istemiyorum. Param bitince zaten mutlaka yemek parası ondan olur aç bırakaçak değil kıyafet falan istersem almaz. Evlenmeden önce full o alırdı zaten elimi cebime bile atmazdım evlenince sırf çalışmayım diye inadına yapıyor cimri biri değildir normalde. İşi bırak ne kadar istersen senin gerekirse borca girerim senin için diyo yeter ki çalışma diyo. Öyle işte sıkıntı
- +1 yıl
gecmıs olsun ne dıyeyım kı ben asla öyle yapmam benım param esımın esımın benımdır bır yuva kurulduysa sadık olmak bırbırıne sevgı saygılı olmak onemlı
Milyon dolarlarım olmadan işimi birakmam. Hatta daha yüksekten yaparım işimi. İyi ki nolursa olsun işimden vazgeçmemişim. Bugün öyle der yarın seni bırakırsa veya fikri değişirse napacaksin? İnsanlara güvenip böyle şeyler riske atılmaz. Daha geçen hafta bile ne kadar haklı olduğumu bi daha gördüm. Ha ha benim de canım sıkılıyor her şeye yorum yapıyorum. d şu ara seks başlıkları ilgimi çekmiyor. Tekrar yükselene kadar böyle takilcam burada. d d d
00 Yorumla
+1 yılKendin alabiliyorsan al bence ama maddiyatı yüksek olan ev için ortak eşyalara en azından ortak olsun yardımcı olsun maddiyatta. Ve bazı kücük seylerde gözüne gelmemeli bence
01 Yorumla- +1 yıl
Detayı yeni okudum ve asla çalısmayı bırakma. Benim param yeter diyor ama dogru düzgün vermiyor bile. Onun eline bakma yani. Esin cidden asla beraber olmak istemedigim bir tip Yemek faturayı bile sana kitlemesi artık bambaska cimrilik boyutu. Herhalde evliliğin ne olduğundan haberi yok.. bu huyu kötü.. o yüzden calismayı bırakma Esinin degiscegini de düşünmüyorum ne yazık ki:(
Eşin tamamen haksız
Ama bunu sen Çalışma diye yapıyor
Çalışma diye yapması bile yanlış
Bu ekonomik şiddet oluyor
Sen çalışıp çalışmamakta özgürsün
Seçimine saygı duymalı
Sen de ona aynısını yapmalısın00 YorumlaAdam kendi gözüyle haklı, sen çalışıyorsan kendi harcamanı yap. Bir erkek kalkıp eşinden para istese çok tuhaf olur. Sen hem çalışıyorsun hemde istiyorsun. Buna hakkın yok.
00 Yorumla
+1 yılSen çalışma diye yapıyor bunu ama bi yandanda haklı ayağını yorganına göre uzat çalışıyorsan niye kocandan para istiyon
10 Yorumla
+1 yılcalısmanı istemedigi icin yapıyor gibi geldi bana ama yine de mantıklı degil boyle kucuk hesapları sorun edecekse neden evlenmis
00 YorumlaEvlilikte senin paran benim param olmamalı. Ama sanırım eşin böyle yaparak seni manipüle etmeye çalışıyor.
00 YorumlaÇalışmanı istemediği için manipüle etmeye çalışıyor sadece. Kıyafet vs. almasın eyvallah ama yemeği sana ödetmesi falan da ayıp yani.
00 Yorumla
+1 yılSeni. isten cikman icin zorluyor. galiba o. yuzden oyle. davraniyor gibi. geldi
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle zaten
- +1 yıl
Ama durumunuz. varsa bence caliayin. bayanlarin isi. daha agir oluyor calisinca ev isi de var evde sıkılıyorsaniz. mesela. kurslar var size. uygun bi. kurs vardir ona. gidin ben esimi kursa yazdirdim. hem. biseyler yaoiyor. hemde cok. yorulmuyor ev isi zaten zor birde calismaniz uygun. degil bence bayanlarin
+1 yılKendi kişisel masraflar zaten kendinin olmalı çok zor durumda kalmayınca ama ev için bir şey lazımsa o işler ortak olmalı.
10 Yorumla
+1 yılOlurda ilerde boşanma seviyesine gelirseniz. Nolacak. İşin senin güvencen haberin olsun
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın ortak yaptırıyor her şeyi çalışıyorum diye sinir oldum ya
- +1 yıl
Nasıl yani. Ev işlerini mi
Soran+1 yılHayır elektrik su doğal gaz faturası yarı yarıya ödeniyor. Yemek yemeye çıkıyoruz herkes kendi hesabını ödüyor. Ev işleri zaten sıkıntı değil haftada bir temizlikçi gelir yemeği genelde dışarıdan yeriz
Soran+1 yılBen az ev işi tutarım sıkıntı olmuyor
+1 yılHem ev işlerini yapıp hem çalışıyorsan öyle olmaz o iş faturaları seve seve ödeyecek
20 Yorumla
+1 yılHem çalışma deyip hemde herşeyi sana ödetmesi çok komik cidden
00 YorumlaSaçma bir düşünce sonuçta eve ortak bakıyorsanız buna göre davranmalı
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 978 cevap paylaştı.
s +1 yılKendi yemeğini öde nedir ya arkadaşlarımız bile demiyor bunu
00 Yorumla
+1 yılEşinle yemeğe çıkma kendin tek başına çıkabilirsin o yemek zehir olmamış olur.
00 Yorumla
+1 yılHaksız çalışmasanda farklı versiyonunu dicek para vermemek için adamda problem var sende değil.
00 YorumlaParalar tek bir hesapta mı duruyor. Ayrı ayrı hesaplarda mı duruyor?
00 Yorumla
+1 yılayıptır sorması kendi evinizde mi oturuyorsunuz kiracı mısınız?
01 Yorumla- +1 yıl
diğer yorumlara baktığımda çok yüzeysel düşünmüş herkes. ben çok başka açıdan baktığımdan önce bir şeyi merak etmiştim. bir defa kadının ailesi için birikim yapıp ev alma taşınır alma veya yenileme veya çocukların geleceğine yatırım yapma gibi bir derdi yok, zaten kadının derdi ufak tefek ihtiyaçları karşılamak üzere harcamak, ama yüksek değerde bir mal alışını eşi yaptığında evlilik içerisinde alındığından ortak olacaktır doğru mu? yani sana harcatmasının doğru haklı olmaması tek bir nedenle olabilir, o da mal edinimi veya bundan doğan bir kredi borcunu ödemezse..
+1 yılcalismani istemedigi icin isi biraktirmaya calisiyor bana. biraz inatci ve kindar birisi sanirim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEv işlerini yapma sende eşinin çamaşırlarını ayır kendi çamaşırlarını yıka bende çalışıyorum sen kendi ev işlerini kendin hallet de çekil kenara kısasa kısas.
00 Yorumla
+1 yılHaklı değil. Profosyonel bir anlaşmaya imza atmişsinız siz
00 Yorumla
+1 yılEşin haksız tabiki. Seni çalışmaktan vazgeçirmeye çalışıyor
00 YorumlaAdam sen işden çikasin diye yapiyo bunu😃 haksiz olmasina haksizdir evlilikde her iki tarafin maaşi bir yere koyulur ve iki tarafda laazim olunca istediği kadar ala bilir o paradan.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılElektrik suyu ödemek bile ağır mı geliyor
Maaşını ye sen eve hiç katkın olmasın sonra eşinin maaşını da ye
00 Yorumlao nasıl eş la :D bakabiliyorsan kendi başının çaresine bak karı gibi triplere girmiş `` erkeğin ``
10 YorumlaÇalışıyorsan neden eşinden istiyorsun kendin alabilirsin zaten
00 Yorumla
+1 yılİşini seviyosan bence bırakma, sana iyi geldiğini söyleyerek eşini ikna edebilirsin
00 Yorumla
+1 yılEvlisin burada ne işin var abla git evi filen temizle
00 Yorumla
+1 yılHaklı. Üç şey alacaksan birini öbür ay al, elzem durumlarda paranın idaresini bilmiş olursun.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılsiz nereye harcıyorsunuz paranızı?
01 Yorumla
Soran+1 yılKıyafet bakım geziyom falan bitiyo
+1 yılEvin işlerini kim yapıyor
08 Yorumla
Soran+1 yılTemizlikçi gelir yemek zaten genel olarak dışarıdan yiyoz, ütüsünü falan kendi yapar. Temizlikçi gelmeden önce döküntüleri ben toplarım iş yapmıyorum genel olarak
Soran+1 yılAz yani
- +1 yıl
Temizlikçilik parasını kim ödüyor
- +1 yıl
ya da yemek işlerini
Soran+1 yılTemizlikçi parasını verir ya ona demedi bi şey. yemek yazdım zaten ikimizde kendi yemeğimizi ödüyorz ortak
- +1 yıl
Kusura bakma adam haklı
Soran+1 yılValla bu para bana bekarken de hiçbir zaman yetmemişti kredi kartı borcumu da evlenmeden önce eşim ödemişti cesaret edip kredi kartını kullanamıyorum
- +1 yıl
Erkeklerin dünyasına hoş geldin
+1 yılEşiniz sonuna kadar haklı
02 Yorumla
Soran+1 yılNeresi haklı?
- +1 yıl
İnadına çalışan kadın olmak istiyorum derseniz ona göre muamele görmeniz gayet doğal siz onun istediğini yapmıyorsunuz ki o sizin istediğinizi yapsın o kadar bencil olmayın hep bana hep bana olmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılEkonomik şiddet resmen bu olmaz olsun böyle eş
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 341 cevap paylaştı. ne alaka ya her şey para mı
00 YorumlaBana göre değil doğru değil olmax
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. Boşa gitsin öylelerinden fayda gelmez
00 Yorumla
+1 yılevlendiğinde kafan neredeydi
00 Yorumla
+1 yılBir yandan haklı bir yandan haksız
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılEşine para veriyor musun
00 Yorumla Kafana göre takıl diyor 😂
00 YorumlaYanii ne desin ki baska
00 Yorumla
+1 yılBi erkeğin şöyle demesi çok itici.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 952 cevap paylaştı.
+1 yılöyle şeymi olur kadının ekonomik özgürlüğü olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaba biri. Ayrılırdım.
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 958 cevap paylaştı. Çalışmanı istemiyor o yüzden yapıyor bence
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 394 cevap paylaştı.
+1 yılsana dayatma yapıyor hos bır davranıs degıl
10 Yorumla
+1 yılÇalışmanı istemiyor o yüzden
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım