SORUYORUM HANGİ MESLEK? daha iyi yani sizce hanqisini yapayımm :))) yapanlar varsa da yazsınnn
HEMŞİRE
MİMAR
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mimarlık okuması zordur, projeni jüriye sunacağın gecelerde uykusuz kalabilirsin. Okulda ders 16.30'da bitse de sen 20.00'de çıkarsın, özene bezene yaptığın proje beğenilmeyebilir, yeniden yapmak zorunda kalabilirsin. Mezun olmak üzereyken ayrıca kafayı yiyebilirsin. Ancak prestijli meslektir, mimarların sanat yönü epey gelişir. Ülkemizdeki ve dünyadaki yapılar ile yakından ilgilenmeye başlarsın aynı zamanda sanat tarihiyle de.
Hemşirelik okumak nispeten kolaydır, stajları biraz yorucu olsa da pratik kazanmak açısından gereklidir ve esasında çok da zor değildir. İş bulma garantilidir, prestiji yoktur, kendini geliştirmen sen zorlamazsan pek mümkün değildir, sosyal statüde esas meslek gruplarında yer almazsın, nöbeti olabilir, ne uzar ne kısalırsın.
Ikiside stres amma ve lakin mimarlik daha iyidir hemsirelik daha emektar bir meslek bayramin seyranin olsun istiyosan mimarlik
Renault mu ferrari mi? Sorusu gibi olmuş aynı tabii ki de mimarlık , hemşirelik mimarlığın yanından geçemez
Boş konuşma işte cahil biri daha mimarlık okudugun üniversiteye bağlıdır boğaziçi de okursan paraya para demezsin ama gidip 350 360 puana bozokta felan okursan mezun olduğunda maximum 4 binu geçmezsin hemşire işe başlar başlamaz 3 bin kazanır 5 bine kadar çıkar araştırın da konuşun boş boğazlık yapmayin
Cevap
12Cevap
Bir İnşaat mühendisi olarak söylüyorum inşaat sektörü öyle bısey kı inşaat biterse hersey bıter.. Hee inşaat sektörü şu an bitermi öyle görünmüyo ama bellide olmaz. hem mimarlıkda cok yetenekli olman lazım yoksa zor ama hemşirelık öyle degil kafa rahat işsiz kalman imkansız
benim aklımda da mimarlık vardı ama okumasi icin ailenin maddi durumu iyi olmasi gerek kardeşim. hemde normal dereceli bi ünide okursan işin de garanti degil hemsirelik kadar. rabi ikiside kıyaslanmaz ama hemsirelikte herzmb garantidir. o kdr okuyupta kimse açıkta kalmak istemez!
Cabuk is bulmaya bakarsan şu an hemsirelik ama guzel bir is istersen yeteneginde varsa mimarlık
Valla ben hemşir olmak istiyorum. Rahat bir meslek. 1 gün çalış 2 gün tatil.
Bireysel yeteneğin iyi ise tabiki mimarlık, monoton sıradan serum kokulu bir ortam ve sürekli hastalarla uğraşmak zor.
Bence sen öğretmen ol
sus işareti yaparsın boş vakitlerinde:))
Mimarlık favori hanım kardeşim :)
sağlıkta iş her zaman vardır.
Mimarlıkla nası kıyaslayabildin anlamadım
mimar tabi ki
mimarlıkkk
Mimarlık
MİMAR
mimarlık tabiiki :D
Mimarlık
Mimarlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar