Eğitim & Kariyer İzmir üniversite için iyi bir yer mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor ve yazılım bölümü içinn Güncellemeler+1 yıl Soru sordukk la İzmir üniversite için iyi bir yer mi? Cevapla Üniversite Soruları Yazılım Soruları Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı. Evet güzel bir yer 0 0 Yorumla
korkmazCHT Takip Et Master Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 400 cevap paylaştı. Gayet uygun ve iş kkonusunda maddi konuda orta düzey bir şehir. 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. On numara harika bir yer hiç düşünmeden evet. Yaşayan şehir , yaşanacak şehir. 0 0 Yorumla
Ertser789 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Senin icin sahane cunku yakisikli erkekler varKizlar zaten erkekler icin yasiyorKendi ahlaki edebiyle degil maalesef 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İzmir erkekler icin kotu gidip te okuyamiyosun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye Cevap sahibi +1 yıl ortam manken gibi kiz dolu 😉
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 359 cevap paylaştı. Egenin pc mühendisliği çok güzel 0 0 Yorumla
Akbulutmersin Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 327 cevap paylaştı. Nerelisin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İstanbul Yorumla Akbulutmersin +1 yıl Gidilir Yorumla Soran +1 yıl ne alaka ki nereli olmakla Yorumla
Kara_Kuzular Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Asiri pahali 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İstanbul'da yaşıyorum normalde bana normal gelir sorun yok abi 🥲 Yorumla Kara_Kuzular +1 yıl İyi tamam gel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet güzel bir yer
Gayet uygun ve iş kkonusunda maddi konuda orta düzey bir şehir.
On numara harika bir yer hiç düşünmeden evet. Yaşayan şehir , yaşanacak şehir.
Senin icin sahane cunku yakisikli erkekler var
Kizlar zaten erkekler icin yasiyor
Kendi ahlaki edebiyle degil maalesef
İzmir erkekler icin kotu gidip te okuyamiyosun
Niye
ortam manken gibi kiz dolu 😉
Egenin pc mühendisliği çok güzel
Evet ama mersin daha iyi
Nerelisin
İstanbul
Gidilir
ne alaka ki nereli olmakla