Engeldir
Değildir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hayır engel değildir kişi istedikten sonra ikisini de yapar ki yapanları da var zaten. burada bence denge kurmak önemli ya da doğru eş seçimi daha önemlidir benim için. mesela bazıları hiç ilgilenmez bu yüzden de tüm yük bir tarafta özellikle de kadınlarda kalır maalesef
Kadınlar için evet, engeldir.
Erkekler işten eve gelince ayaklarını uzatıp yatıyorken kadınlar çocuk bakımı ve ev işleri ile uğraşıyor. Kariyere ayıracak enerjinin kalması imkansıza yakın bu şekilde.
Yürümesinin tek yolu erkeğin ev işi ve çocuk sorumluluklarından kaçmaması, her şeyi kadının üstüne yıkmamasıdır ki bunu yapacak erkeği Türkiye bir ülkede bulmak samanlıkta iğne aramaktan farksız.
Erkek için asla engel olmuyor ama kadin için ne yazık ki engel...
Aynı performansı ya da başarıyı gösteremiyor. Biri olsa öbürü olmuyor eksik kalıyor... çalışan arkadaslarimdan biliyorum, bekar olanlar daha başarılı.
Çocuk bakmak sorumluluk ister. Ama sonuçta o kadar profesöründe çocuğu var. Onlar o kadar yükün arasında çocuk ile ilgileniyosa herhalde bizlerde yapabiliriz. Zaten çocukda insanı mutlu edeceği için ayrıcada bir doping etkisi yapar.
Cevap
18Cevap
Neden engel olsun ki gadası
950 civarı oydan yüzde 55'i engeldir demiş. 🤷
Engeldir, ailedesteginiz yoksa çocuklariniz olduğunda belli bir yaşa getirene kadar onların yanında ve basindasiniz demektir.( Destek veren ve bakımı paylaşan bir eşiniz yoksa özellikle).
azim ve cesarete bağlı bence çoğu arkadaşım çocuk olmasına rağmen polis ve ya daha zor mesleklerde çalışıyor.
Engel değil insan istedikten sonra herşy yapar
Söz konusu kadının kariyeri ise evlilik iş hayatı ve kariyer için pek olumsuz etki yapmayabilir ama çocuk varsa mutlaka olumsuz etki yapar.
Şayet erkek eşine destek olursa ki olmalı elbette hem kariyer hem çocuk hem evlilik gayet güzel yürütülür
Engel değildir diyemem ama her şey kariyer değil
Evlilik ve çocuk başlı başına engeldir. Engelli gibi olursun
Vallaha işine bağlı çocuk büyük yük insana bi yere gelmediyse
Duruma ve kişinin karakterine bağlı bir duru₥
Engeldir.
Çocuk olmamalı ve resmi nikah yapılmamalı...
Kendim için söylüyorum...
İstek ve azim varsa hiç bir şey engel olamaz insana
aslında bu değişkenlik gösterir ya şimdi benle annem bir değil yengem var o asla yapamıyor ama.
Evlilik değil de çocuk engel ya en azından kadın için
Kafama koyduktan sonra hepsinin üstesinden gelirim
Teens like milf matures like young unwritten rule
Eğer eşler çocukların ve evin sorumlulupunu eşit paylaşırsa sorun olmaktan çıkar. Fakat maalesef hala çoğu erkek eşlerinden onlara kendi anneleri gibi davranmalarını bekliyor.
ne insanlar gördüm ikisini bir götüren ama ben yapamam derim zor ya o çocukla uğraşamak.
kişiliğe bağlı olarak değişir bana göre engel değildir ama ablama göre engel çünkü zoru sevmiyor.
Evlilik değildir ama çocuk engeldir. Yapanlar var tabi yapılabilir ama işi zorlaştırdığını düşünüyorum
içinde olan her türlü o işi yapar hedeflerinden bir an olsun vazgeçmez
Engeldir engel gibi gözükmese de bir süre sonra çok yıpratır.
Ayrıca kariyerde evliliğe engeldir
Sadece kariyerine odaklanmış bir kasının yaşı akıp basen gidiyor sonra da evlenemedigine üzülüyor. İkisini bir arada yürütmüş kadınlar çok yorgun oluyorlar.
bence değildir kariyeri cocuga bağlaamamak lazım çevremde yapan var evet ama bu insana bağlı.
kariyer çocuğa engeldir diye meczup ettim ben bunu ablamdan biliyorum.
yengem var 5 çocukla öğretmenlik yapıyor ama çocukların eğitimden sorun oluyor o kesin.
😅😅😅
Ben engel diyorum çünkü çocuğumun gelişimi için şart para eşimde varsa ona göre yok.
Kariyer yapmak için bir şeye yönelmen lazım aile varken bu pekte mümkün degil
Bence evlendiğin kişiye de bağlı biraz ama engeldir
Azimli kişiye engel değildir
Evet engeldir ama çocuk evlilik değil.
Çocuklar büyüdükten sonra sorun değil
Engeldir. Kim ne derse desin.
evet engeldir ayak bağı
Hayır değildir
Değildir tabi ama zordur yani yorucu olabilir
Cocuk engel maalesef...
Çocukta yaparım kariyer de
Engel olaağını sanmam
Değildir ancak zorlaştırır
İnsan isterse her şeyi yapar
engel değildir. birz aksayanilir sadece.
Önce kariyer sonra yuva
değildir
Değil
Engel değildir
Asla değildir
Bence değildir.
Hayır tabii ki
Değildir
Engel değildir.
engel
Kesinlikle evet...
Engel denebilir.