Ne pkk ne hudapar , gelin 3 dil bilen Yüksek Lisans mezunu kaliteli bir adamı seçin 🥰
Tanimak isteyenler 21.45 De HABERTURK e baksınlar..
Ne pkk ne hudapar , gelin 3 dil bilen Yüksek Lisans mezunu kaliteli bir adamı seçin 🥰
Tanimak isteyenler 21.45 De HABERTURK e baksınlar..
Sinan kazanabilecek olsa emin ol CHP yerine Sinan seçilebilir fakat bu şu an mümkün değil, Playstation oyunu değil bu, herkes en kazanabilecek olana vermek zorunda. Muharrem ve Sinan şu an boş iş. Önce AKP'yi göndermek gerekiyor, onu da tek gönderebilecek kişi CHP şu an.
Muharrem çekildi zaten,
Ama terör örgütlerine bu kdr destekci iki taraf varken asıl bu bir "oyun" olmadığı için zaten hak edene vereceğim.
Cevap
6Cevap
Oğuzhan'ın programına çıktı, Türk aday yoktu ben çıktım, oranımın düşük olduğunun farkındayım dedi saygı duyarım ama seçilmez.
1 oy , 1 oydur...
Sadece seçilmez diyenlerden bile yuzde kaç oy alırdı..
Fark etmez, özgüvensiz bir aday benim gözümde ama saygıyı hak ediyor mu dersen sonuna kadar.
yüksek lisans ülke yönetmez. Ülkeyi kalite karakter ahlak yönetir. Sinan oğan olayı inanılmaz saçma geliyor. Ona gelene kadar ne eğitimliler vardır ülkede.
Kemal sonuna kadar Son dakka adamlarına doyduk
Hdp ye teslim edemem ülkeyi Tayyip i gondercem diye
Fetoda hdplilerle beraber ztn şu an, davutoglu neden orada sence?
Tek masum Ogan gibi gözüküyor. Adam Türk Milliyetçisi, Atatürkçü.. daha ne olsun.
Samimi bulmuyorum. Yanından ayrılanlar derdinin bakanlık almak olduğunu söylüyorlar. Adamda cumhur'a hep bi yeşil ışık var.
Aponun heykelini dikeceğiz diyen adamların yanında olanlardan iyidir...
Menfaatleri için aponun heykelini dikicez diyenlerin yanına geçmeyeceği ne malum?
Hdp vekili sırrı bilmem neyi biliyorsundur belki... Kemal e kapı arkasında verdiğin sözleri açıkla diyip duruyor , bu hiç mi korkutmuyor sizi?
Selahaddin in çıkarılması, aponun çıkarılması...
Yani dune kadar Mehmetçige düşman herkesin karsisindayken ne kadar sevimli gösterilmeye çalışılıyor hdp...
Lütfen bu oyunlara gelmeyin
apo'nun cikartilmayacagini cocuk olsa bilir. Abartmayın ve iktidara calismayin
Selo da çıksa aynı şey...
Daha çok adam sokacaklar meclise, belediyelere...
Hedefleri o yani belli bir şey.
Sen şuna akp'liyim desene. Bu kadar kıvranmaya gerek yok
Ben ömrümde hiç akp ye oy vermedim :)))
Her secimde düşünür taşınır en mantıklı kim geliyorsa ona veririm particilik ya da tek adamcilik yoktur bende.
👍
Oyumuz Sinan bey'e. Ne pkk ne Hüdapar. Ölüm ve sitmadan kurtardı bizi.
Kesinlikle öyle...
Ve direniyor adam ona kimbilir ne tehditler geldi.
Adamdır
🤘başka kime oy vereceğiz 🇹🇷
Kacırmıcam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?