24 yaşında yaşlılık ve gecikmişlik hissi yaşıyorum. Ne yapmalıyım?

Öncelikle merhaba arkadaşlar. İçimi dökmek ve belki moral alırım diye size yazıyorum içinizi sıkarsam çok özür dilerim. Temmuzda 24 yaşıma gireceğim inşallah ama işsizim ve henüz evli değilim. Benden 2 yaş küçük kardeşim üniyi bitirdikten sonra sınavdan çok iyi bir puanla geçti ve öğretmen oldu. (Azerbaycanda yaşıyoruz o yüzden sistem kpss'den farklı olmalı yanılmıyorsam) Ben ise bok var gibi gittim işe yaramaz bir üniversitede yüksek lisans okudum ve okuduğum sırada çalışmadım :( 1 ay sonra bitiyor, önümde öğretmenlik sınavı var ama bende hiç motivasyon yok. Çok yaşlanmışım, diğerlerinin gerisinde kalmışım gibi hissediyorum. Elime kalem alamıyorum. Bütün arkadaşlarım çoluk çocuğa karıştı bile ama ben daha sınava çalışıyorum. Hep keşke mezun yılımda sınavı verip çalışsaydım, 22 yaşında öğretmen olsaydım ne güzel olurdu diyorum. Bir de çok çabuk hasta oluyorum bana bakıyorlar hep yük oluyorum off off. Eskiden böyle hissedip düzelen var mı nolur ağır depresyona doğru mu gidiyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Üni yıllarında da para yok diye arkadaşlarımın çağırdığı yerlere çok nadiren gidiyordum. Eve yük olmasın diye makyaj falan da alıp sürmüyordum (derim çok hassas, iyi ürünler de pahalı) şimdi de öyle. Zaten lise yıllarında da ciddi kimseyle konuşmayan biriydim. Gençliğimin en gülüp, gezip tozmalı yıllarında ben ne yapıyordum ki
24 yaşında yaşlılık ve gecikmişlik hissi yaşıyorum. Ne yapmalıyım?