Sorum gayet açık. Sizce okumak mı mantıklı okumayıp çalışmak mı?
Okumak
Okumamak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
19 yaşındayım. Aklım olsa meslek lisesine giderdim ve yine aklım olsa açıktan üniversite okur, mesleğimde de kendimi geliştirirdim. Sonra patlat üstüne bir tane de dil öğrenimi, doğru yurt dışı.
Şimdi napıyorsun ki?
Üniversite bitecek bu sene. Yazılım ile alakalı iki yıllık okuyorum fakat üniversite ve aile bütün hevesimi söndürdü. Sudan çıkmış balık gibiyim : )
Staj yeri buldum da umarım orada kalıcı olabilirim, şu an onun derdindeyim.
Bence okumak çünkü:
Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyorsunsan okul okuyup ataman olmasa bile en azından okuduğun için başka meslek yapabilirsin ben Mesela inşaat mühendisiyim ama gıda firmasında satış pazarlama işi yapıyorum bir insan aklını kullanarak bir çok şeyi başarır ama okul okumayan biri ben evi nasıl geçindiririm diyip stres yapar her defasında
Cevap
3Cevap
Dünyanın en zengin ve başarılı adamları bile üni yarıda bırakıp ki bu uni harvard kendi hayallerinin peşinde koşarak başarıya başarı, paraya para demiyorlar.
Bizim ülke ne eğitim konusunda ne de hayallerimizi gerçekleştirme konusunda kapı açıyorlar yazikkk
Ben torpille biryere girdim müdürüme dedim bu sene bu meslek için üniversiteye gidicem dedim canım artık işin garanti okuma dedi
Bence okumak daha mantıklı. Ama okuyacağın bölümün önü açık olmalı.
Okumamak tabiki
Neden?
İşsiz kalırsam peki
En azından elinde bir diploma oluyor
Ne okuyacağına bağlı
kurs almak
Ne kursu?
Normal anadolu lisesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?