46 net yetiyor ama yıllardır kalem oynatmadim şu an 20 Türkçe 10 sosyal 10 mat çıkıyor 0 fen ama :) 40 gün kaldı 46 olur mu sizce?
12 deneme çözdüm ortalama bu sekilde
46 net yetiyor ama yıllardır kalem oynatmadim şu an 20 Türkçe 10 sosyal 10 mat çıkıyor 0 fen ama :) 40 gün kaldı 46 olur mu sizce?
12 deneme çözdüm ortalama bu sekilde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
6 net daha çok rahat yapılır. Fakat bu netlerle gireceğin üniversite ve bölüm ne kadar iyi olur orası tartışılır
500-700 bin felan sıralama oluyor yetiyor işte bana hesapladım sıralama her sene 46 net yetiyor :)
İşte 500-700k ile gireceğin üniversite ve bölümle iş bulma ihtimalin az :)
Ya hayır siralama ile olmuyor o işler :)
Gayet de sıralama ile oluyor:) benzer sıralamayla üniveriste okuyanların en yüzde 80'i işsiz. Neyse sen bilirsin ben sadece fikir söyledi.
Diyetisyenlik inanılmaz yüksek sıralama bak bakalım ama atama kaç puanla olmuş kaç tane atanmış ;))) büro yönetimi 2 milyon sıralama ile alıyor 3 ay önceki aramalara bak 80le. kapatmis ben diyetisyenligin 90dan assagi kapattigini görmedim hemde lisanstan 90 :) büro onlisanstan 80
40 net yapıyomuşsun zaten 6 neti bırak 20 net eklersin sen 15 fen yaparsın 5 sosyal yaparsın belki mat türkceden de eklersen 20 yi bile geçer
15 fen mi dalga mı geciyorsun 0 net fenden 40 günde nasıl eklicem 15 net hahha
Türkçe mat belki 5er net olabilir ama fen nasıl olucak :) eşit agirliğim ben
ne farkeder ki tyt fen çok basit ezber o yüzden sadece ezberlemen gerekiyor zamanın var daha yaparsın abartma be
Fiziğe baktım inanılmaz zor ya :( biyoloji kimya yuklenicem bakalim
fizikte kolay biraz ders videosu izle çözersin sen hemen hadi pış pış
Dalga geçme lütfen optik mesela kesin soru geliyor ama inanılmaz uzun ve zor
40 günde feni yalayıp yutarsın dalga geçmiyorum hadi cok kafana takıyosun sen basla bi yerdennn
Mezun musun
Ooo çoktan yaş 29 felan :) ama aşırı önemli benim için aşırı çok hırslı yım
Oo calıs hocam azim herseydşr
Taktik var mi hocam
Kelin ilacı olsa😂
Hedefin bu mu gerçekten?
Evet yetiyor bana 46 net yaşım yaşlı zevkine olucam ben ama aşırı hırs yaptım kazanamazsam yikilirim
Kaç yaşındasin
29 ne oldu
Yaşlı değilsin hedefini yüksek tut
Olur
Nasıl taktik var mi
Tekrar et bu sene kolay olacakmış
İnşAllah bende öyle duydum ama olur mu ki kişi sayısı fazla zor sorarlar belki eleme olsun diye
İnşallah geçeriz birlikte
Dershane hocan mı söyledi? Ben YouTube video izledim LGS basit olucak dediya bakan adamda LGS basitse yksde basit olur dedi
Bakan yks basit olcak dedi
Milli eğitim bakanı artık ne kadar doğru bilmm
Yok LGS basit olucak dedi yks değil
Hayır yksde ogrencilerimizi fazla zorlamicaz dedi de ben pek inanmıyorum