50-60net arası gidyorum bunun nedeni tyt sosyal coğrafya yapamıyorum hep yanlış ordan çıkıyor mat bile yapıyorum :/
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
asla zoe değil türkçeyi 30 üstüne sabitle coğrafya eğer bilmiyorsan isaretleme ama coğrafyanın kodlarının 6 videosunu izle. Matemstik içinde problem çözmek zorundasın probelmi anlayıp denkleme dökmek gerçketen zor değil pratik lazım fenle sosyali 10 15 arasına sabitle Türkçeni 30 üstü yap matematiği en az 20 yapmaya çalış kolay geo sorularını falan çöz 70 e çok rahat gelirsin 70 80 zor netler değil 0 tyt çalısmasıyla Şu an 80 90 arası yapıyroum ben bile yapıyorsam sen çalısaraj xtn yaparsın birde kondisyon ve temiz berrak bir zihin önemli tyt de
Yaa çok tatlısın matematik yapabiliyorum aşkım 20net Türkçe 27arasi geliyor sosyal ve fen sıkıntı fen yetişir mi
Aslında fene ilk başta bakmıştım biraz
thankyus askisi sen de çok tatlısın Türkçede dil bilgisinden kaçırdığın yerlere bak ve paragraf sorularını analiz et en çok hangisinden yanlıs yapıyorsan o kısımlsrı rüstü hcoadan izle taktik al iş Türkçede bitiyor. Fene gelecek olursam bende 10 15 arası yapıyorum zorlara hiç bakma su saatten sonra tyt kimya full tekrar izle 10 tane falan tyt kimya brans çöz hemen net kaoarsın kinyadan çünkü çok kolay sonra bio bakarsın dr bio full tekrar 10 denemede ondan çözersin 60 soru falan yapar en son fiziğe gelirsin ısı ve sıcaklık madde ve özellikleri hareket ve kuvvet baksan yeto ztn baya easy konular bunlsrı da alsan geriye sadece optik dalga kalır onlara da bakmayıver bi sey olmaz sayısalcuyum ben bile bilmiyorum ders çalısmaya geç basladıgım için sadece ayt çalısabildim ksnxkwlxks bu desiklerimi yapman max 3 4 gununu alır fenin 15 üstü bile olur takma yani çalıs yeter
Yaa yani garanti konuları anlatan kampa mı bakiyim not almam gerekli mi
Biosem garanti konulara baksam olur mu
olur tabii kimden anlıyorsan onu izle not kısmı şöyle videoyu kpattıktan sonra okuyacaksan not al ki almanı tavsiye ederim ama uzun uzun alma oyalanmadan kısa notlar halinde al vşdeo bittikten sonra notları oku iyice zihnine yerleşir konular
Teşekkür ederim
ne demek
Fkb garanti konuları mı dinlesem yoksa dediğin kanalı mı kararsız kaldım
hangisinden anlarsan onu dinle
Zor yaa
Niye yaaa
Sorular zor
Yok aslında sınavda zor sormuyorlar ben grafik sorularında zorlanıyorum mecbur ogrenicem
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!