Ben öğretmenlik okumayı düşünüyorum ama
coğrafya
edebiyat
beden eğitimi
öğretmenlikleri geliyor sizlerede soruyorum sizce okunur mu bunlar? Atanamazsam bile özelde maaşlar ne kadar olur mesela sınav, final gibi kolejlerde okullarda çalışsam ne kadar olur
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Asgarinin üzerinde olur devlettekine yakın alırsın sadece daha yorucu olur izin konusunda daha fazla çalıştırır
Herkes asgari alırsın yazmış
Öğretmen e asgari verirler mi o zaman niye öğretmenlik yapsın gider mümessillik falan yapar üni mezununa iş mi yok sallamışlar
Evet maalesef asgari veriyorlar beyefendi
8500 liraya kimse öğretmenlik yapmaz hanımefendi
Hocam devlete yakın para almıyorlar maks 10 bin 11 bin
Asgari değil sonuçta 10-11 devlettekilerde alıyo 14-15
Edebiyat zor diyorlar. Saydıklarınin hepsinin atanma sıkıntısı var
Özelde maaşlar ne kadardır
Ozelde dediğin dershane o da asgarinin biraz üstü. 3 ay tatilde para almiyorsun saçma hamallik resmen
Bu sınav koleji felan oralarda
Oraya girmek için iyi bir üniversitede okuman gerek bence. Biraz t. sak meselesine dönüşüyor.
Hocam paramedik ya da anestezi okunur mu
Hocam daldan dala atliyonuz dhhdbdhd kafaniz çok karışık heralde
Yok da merak ettim bunlar nasıl
Pek bilgim yok valla ne desem boş
Yaşadığımız Ülkede atanmak çok zor özelde çalışmak ise bir tanıdığının olması gerek.
Okunmazmı diyorsun
Seçtiğin bölümler çok güzel ama atama konusunda sıkıntılı olan bölümler atama bekleyen binlerce öğretmenler var.
Peki özelde nedir durum hocam
Sınav final gibi kolejlerde
Yaşadığın şehirde özel öğretmenlik ilanlarına bak iyice araştır ondan sonra tercih et. Çevre edinirsen ve ailede tanıdığı olan varsa iş bulursun.
Paramedik ya da anestezi okunur mu hocam
Yol gösterin bana lütfen
Kafam çok karışık
Bu sene sağlık bölümlerdeki alımları mutlaka görmüşsündür benim aklım olsaydı 2 yıllık sağlık okurdum şu an çoktan atanmıştım. Örnek vereyim sana üniversitede bir arkadaşım elektrik mühendisliği okuyordu 2. yılında okunu dondurdu bokuna okuyorum diyordu gitti evde hasta bakımı okudu bitirdiği gibi de atandı 85 puan aldı ama. Eğer sen bu sene sağlık bölümlerinden birine gidersen 2024 te kpss önlisans var önünde 1 yıldan fazla zamanın var şimdi çalışmaya başla ki konular gerçekten çok kolay 85-90 civarı alırsın okulun bittiği gibi atanırsın. Benim lafıma bakarak hareket etme sen yinede etrafına danış bilgi al ailene söyle öyle hareket et.
Bizimkiler paramedik okumamı istiyor…
Bende istiyorum
Ya siz çok yaşayın emi
İstediğin bölüme git kpss önlisans zaten tyt de çalıştığın tarih coğrafya Türkçe matematik ek olarak vatandaşlık dersi ve genel kültür var. Eğer çalışmaya başlayacaksan vatandaşlığa hemen başlama seçimden sonra değişen kanunlar olacak boşuna çalışmış olursun.
Tamamdır hocam sizi takip edebilir miyim?❤️
Olur edebilirsin. Takip eden sen misin bende takip edeyim.
Evet hocam❤️
Allah sizden razı olsun
Senden de razı olsun İnşallah istediğin bir bölüme gidersin ve ilk yılından atanırsın şimdiden başarılar.
Ataması olmaz dersanelerde çalışırsın ama maaş az olur
Teşekkürler
Edebiyat ile coğrafya boş ver. Atanma zor gibi ama sen bilirsin beden iyidir
Bedende atanmak nasıldır
İyi bence
Hocam anestezi ve paramedik de kafama yatıyor
Sağlık iyidir
Metalurji öğretmeni ol sabahına atanırsın
Keşke
Ikıdde atamada zor
Beden?
Ataması az