Eğitim & Kariyer İşinizi aşkla mı yapıyorsunuz? Mesleğiniz ne? vakaivakvak Takip Et Bilge Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Birazdan cinsel olmayan soru sorayım 😂😂😂cinsel kategorisinde görüyoruz seni diyenlere gelsin 🤭 İşinizi aşkla mı yapıyorsunuz? Mesleğiniz ne? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Holababy Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Laboratuar teknisyeniyim almanyada çalışıuorum işimi seviyorum bu kadar. 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 937 cevap paylaştı. öğretmenlerimiz candır 1 32 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Teşekkür ederiz efenimm Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl ne demek herzaman zor iş valla benlik değil:) Yorumla vakaivakvak +1 yıl Herkes yapama evet Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl aynen çok zor çocuk yapma isteği olmazdı bend eöğretmen olsam :) Yorumla vakaivakvak +1 yıl Bak bu doğru 😂😂😂 Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl :)))) ama yapıyo gibi davranırdım tüh bu seferdemi olmadı ayağına:) Yorumla vakaivakvak +1 yıl Yapma eyleminin keyfi olmasa kimse yapmaz zaten 😂😂 Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl eeee keyfi o zaten aaaaa tüh tutmadı demekte ayrı keyflidir heralde :) Yorumla vakaivakvak +1 yıl Bilemedim 😂😂 Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl hı hiç demedin tamam :) Yorumla vakaivakvak +1 yıl Ne demedim 😂😂 Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl yalandan tüh bu seferde tutmadı :) Yorumla vakaivakvak +1 yıl Demedim 😂 Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl :))) diceğin günlerde gelir elbet:) Yorumla vakaivakvak +1 yıl Gelir yaa sorun yok 😂😂ben çocuk istiyorum ama 😂 Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl ozaman tühhh tutmadı demiceksin tutturda tuuttur diceksin :)))))))))))))) Yorumla vakaivakvak +1 yıl Eee tutdursun bı zahmet 😂😂😂 Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl :))))) tek olmuyo o ;:)))) Yorumla vakaivakvak +1 yıl Evet olmuyor 😂 Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl soruyu p.. ç ettik ha :) Yorumla vakaivakvak +1 yıl Olsun da 😂😂😂kendimiz olmayalım soru olabilir Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl biz zaten olmuşuz olacağımız kadar:) Yorumla vakaivakvak +1 yıl Kendi adına konuş 😂😂 Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl diinime küfrende :))))) Yorumla vakaivakvak +1 yıl Carpiliriz dine filan küfür Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl yok aman diyim yok öyle bişey Yorumla vakaivakvak +1 yıl Tamam tamam Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl tamam hadi evien git Yorumla vakaivakvak +1 yıl Evimdeyim zaten Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl oyyy hayat sana güzel Yorumla vakaivakvak +1 yıl Güzeldir hayatım 😂😂 Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl kendini beğenmiş hıh :) Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aşkla değil ama severek yapıyorum 1 0 Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Severek çalışmazsan başarılı olamazsın.. 1 0 Yorumla
kazulet_naciye Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Aşkla yapıyorum ama bıktım insan görmekten 1 0 Yorumla
sıradanbiriydi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Psikolok adayıyım isteyerek seçtim bölmümü seviyorum 0 0 Yorumla
Erdem3939 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Hem aşkla hem küfürle yapıyorum😀 1 3 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Kimsiniz siz Yorumla Erdem3939 +1 yıl cılgınsempatik ti nikim umarım hatirlamişsınızdır Yorumla Erdem3939 +1 yıl ordamisin konuşabilirmiyiz Yorumla
Yujiİtadori Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 102% +1 yıl Günaydın 1 7 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Günaydın ne ya Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Mesleğimden nefret ediyorum aile zoru ile okudum Yorumla vakaivakvak +1 yıl Günaydın ihtiyacını karşıladı😂😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Karşıladın Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Ya yanlış yere yazdım ondan😄 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Sıkıntı yok 😂😂😂 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Djdııeıf Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aşkla yapıyorum knka sfsdfsd 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Laboratuar teknisyeniyim almanyada çalışıuorum işimi seviyorum bu kadar.
öğretmenlerimiz candır
Teşekkür ederiz efenimm
ne demek herzaman zor iş valla benlik değil:)
Herkes yapama evet
aynen çok zor çocuk yapma isteği olmazdı bend eöğretmen olsam :)
Bak bu doğru 😂😂😂
:)))) ama yapıyo gibi davranırdım tüh bu seferdemi olmadı ayağına:)
Yapma eyleminin keyfi olmasa kimse yapmaz zaten 😂😂
eeee keyfi o zaten aaaaa tüh tutmadı demekte ayrı keyflidir heralde :)
Bilemedim 😂😂
hı hiç demedin tamam :)
Ne demedim 😂😂
yalandan tüh bu seferde tutmadı :)
Demedim 😂
:))) diceğin günlerde gelir elbet:)
Gelir yaa sorun yok 😂😂ben çocuk istiyorum ama 😂
ozaman tühhh tutmadı demiceksin tutturda tuuttur diceksin :))))))))))))))
Eee tutdursun bı zahmet 😂😂😂
:))))) tek olmuyo o ;:))))
Evet olmuyor 😂
soruyu p.. ç ettik ha :)
Olsun da 😂😂😂kendimiz olmayalım soru olabilir
biz zaten olmuşuz olacağımız kadar:)
Kendi adına konuş 😂😂
diinime küfrende :)))))
Carpiliriz dine filan küfür
yok aman diyim yok öyle bişey
Tamam tamam
tamam hadi evien git
Evimdeyim zaten
oyyy hayat sana güzel
Güzeldir hayatım 😂😂
kendini beğenmiş hıh :)
Aşkla değil ama severek yapıyorum
Severek çalışmazsan başarılı olamazsın..
Aşkla yapıyorum ama bıktım insan görmekten
Psikolok adayıyım isteyerek seçtim bölmümü seviyorum
Hem aşkla hem küfürle yapıyorum😀
Kimsiniz siz
cılgınsempatik ti nikim umarım hatirlamişsınızdır
ordamisin konuşabilirmiyiz
Günaydın
Günaydın ne ya
Mesleğimden nefret ediyorum aile zoru ile okudum
Günaydın ihtiyacını karşıladı😂😂
Karşıladın
Ya yanlış yere yazdım ondan😄