Bu bölümü düşünüyorum fen lisesinde okudum.
Ama çok zor olduğunu ve hiç kız olmadığını diyenler var. Bir kız için zor mu olur.
Bu bölümü düşünüyorum fen lisesinde okudum.
Ama çok zor olduğunu ve hiç kız olmadığını diyenler var. Bir kız için zor mu olur.
Merhaba, bence bölüm dersleri oldukça zordur ama zaten sayısalcıymışsınız yani birazcık asılırsanız derslere yaparsınız diye düşünüyorum. İşin de nasıl ilerlediğini teorik olarak öğrenirsiniz diye düşünüyorum. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Yazılıma merakın yoksa, teknolojiye ilgin yoksa iddia ediyorum, daha ilk güz döneminde bunalıma girer, tekrar sınava hazırlanırsın.
Ha yok benim ilgim var, teknoloji, yazılım çok merak ediyorum, kendimi sürekli geliştirmeye açığım diyorsan. Seni bekliyor. Hiç kız yok diyen hangi andaval bu arada, erkek sayısını tabii geçemez ama azımsanmayacak kadar çok kız var. Ben 2 yıllık okuyorum da şu an (19 yaşındayım), arkadaşlarımdan biliyorum.
Yazılım mühendisliği puanları yüksek olabilir ancak bunun sadece bir başlangıç olacağını unutma, yazılımda hiç temeli olmayan birinin kendine sağlam bir temel oluşturabilmesi için öncelikle mantıksal yazılımı iyi düzeye getirmesi, ardından da ilgisini çeken dillerde uzmanlaşması en doğrusu olacak, yani diploma tek başına yazılımda hiç bir şeydir.
Ben okuyorum.
Kafa yapısıyla alakalı.
Tam olarak mantığını sistemini çözene kadar ter attırıyor. Zamanla çözüyorsun.
Zateb artık chatgpt varken her dili öğrenmek çok kolaylaştı yaşadığın sorunları atıyorsun debugging yapıyor.
Cevap
3Cevap
Kandırmışlar seni
İlgin varsa yapabilirsin.
yoo değil tonlada kız var seni yemişler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?