Hocanında Allah belasını versin temsilcisine batsın nasıl iş bu ya numarayı sanki napacam dağıtmam heralde ya valla elime geçerse dağıtmazsam adam değilim burada yazacam o**** u numarası isteyen alsın kullansın diye artık o noktaya geldim ya bu ne ya
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Ya bu üniversite de hocalar numarasını vermiyor sınava girdim online yaptılar sınavı sıkıntı yaşadım hocaya ulaşamıyorum?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dostum hemen mail at bir an önce yoksa sorun olur. Gecmis olsun.
Eyvallah saol 😪
Dakikasında yazdım sınav bitti hemen yazdım ama görmedi sonra mail attım clasrom var ordan yazdım dönmedi
Benimde başıma geldi odasını aradım mail attım hemen üniversitenin telefonundan odasını bağlat dostum
Bende mail attım ekranı çekip sınavı 7 -8 dk gecikmeli oldu bakarız dedi takma kafana
Dersin asistanı yok mu maili vardır oraya yaz sorunu cozerler
Ulaşamazsın sıkıntı yaşa umursamazlar mazerete gircen
Sınıf sorunlmlunuz yok mu?
Ona mesaj attım numara ver diye ben ileteyim dedi iletti hoca görmedi classroomdan yazdım görmedi mail attım şu an görmedi
Endişelenme mutlaka görür
Temsilciyi darla biraz
Hocanında Allah belasını versin temsilcisine batsın nasıl iş bu ya numarayı sanki napacam dağıtmam heralde ya valla elime geçerse dağıtmazsam adam değilim burada yazacam o**** u numarası isteyen alsın kullansın diye artık o noktaya geldim ya bu ne ya
Sınıf sorumlusu var Allah belasını versin kendinden haberi yok
Görmüş konuşmuş ama mesaj qttığım kişi bakmıyo ve bana bilgi vermiyo bu sefer
Ya bunlar biraz beyinsiz oluyor akşama kadar döner en geç
Anlamadım numara niye vermiyorlar ben daha hızlı daha kolay ulaşalım yemin mi ediyorlar anlamıyom ki sanki prof da numarasını vermiyo
Haha haklısın keşke üst sınıflardan falan istesen
Belki verirler ama eninde sonunda ilgilenmek zorunda yoksa şikayet et
Temsilci var ikk tane diğerine yazdım söyledi hocaya hoca demişti konuştum demiş ama diğerine görüldü bile atmamış
Çözdün mü peki olayı
Hyr hoca görmüş hiç bilgi vermedi olumlu ya da olumsuz kafayı yemek üzereyim artık bıraktım nolcaksa olsun ama insan cevap verir demi vermiyo
Nasıl bi sorun oldu sınavda
Hoca 1 tane bi ekran atmış klasik soru sordu 5 soru var onların hepsini ayrı ayrı yazıp dosya ekle kısmından göndereceksiniz demiş
Sonra ben yaptım 2 tanesini çözdüm çektim fotosunu göndermek için driveye girdim sorun oldu yüklenmesi fotoğraflar süre bitti gönderemedim
Hmm hallolur merak 3tme en kötü telafi yapar
Yani bakalım ama daha önce de yaşadım bunu ama onda testte vardı ordan kurtardım bunda test yok
Anladım çok dert etme mecbur çözmek zorunda
Bide demişti kopya çekmemesi için elimden geleni yapacam demiş maşallah yapmış fazlasını bile yapmış yani bravo hocaya
😂😂
Valla buraya dün üye oldum ilk sorumun bu olacağı aklıma bile gelmedi 😀
Haha neyse daha iyileri gelir inşallah
😂 inşallah
asistanına yaz
Mail adresi yok mu?
mail atmalısın