Yapılan bir araştırmaya göre ülkede insanların %70'i alanları dışında çalışıyormuş.
#TersySoruyor
Yapılan bir araştırmaya göre ülkede insanların %70'i alanları dışında çalışıyormuş.
#TersySoruyor
Liseden itibaren askeri okulda okudum ve isimde calustim subay olarak.. Aldığımız dersler bı jaci hariç çok fayda verdi.. Bil hassa felsefe dersi çok fayda temin etti.. Japonya'da ve İsrail'de orta okulu bitiren igrenci sonrasında branşına göre anlaşılıp o konuda okutuluyor.. Senin oğlun veya kızın dojtor olmaz hukukçu olur kaidesi.. Bizde ne yazık ki ben eczacılık fakültesi mezunu banka müdürü gördüm
Okuldan bir bilgi almadım ki kendim daha yararlı bilgiler edindim öğrendim eğer hiç okumasam daha iyiydi boşuna zaman kaybı hiç olmazsa bu zamana kadar kitap okurdum
Kullanmak zorundayım🤣 Psikoloji-Psikolog
1 saat olsa yine öpte başına koy bro🤣 9 saat dinlemişliğim var kesintisiz
Hahahha bro alemsin ya🤣🤣🤣🤣 güldürdün sagol
Kullanıyorum. Kullandığım için bir ara mobbinge uğradım.
Mesleğini layığıyla yapmadiğinin farkında olduklarından tabi ki. Uğraşmak zor geliyor.
Bu dönemde meslektaşlarımın arkamdan "o çok biliyor", " kendini bir şey zannediyor", "velilerin gözünü boyamaya çalışıyor sadece" dediklerini duydum. Tek yaptığım işimin gerekliliklerini yapmaktı. Veliler tarafından kurum müdürüne takdirler gidince uzun süre dışlandım.
Eig için teşekkürler 🌺🌿
Cevap
9Cevap
Hayır kullanmıyorum
Günlük hayatta bile işime yarıyor. Psikoloji alanında, ietişimde, akıl yürütmede, insanlara olan yaklaşımımda bir çok faydasını gördüm.
Kesinlikle, genel kültür sanat konusunda doyurucu.
benimde yapacağım gibi ulan şu okulun bi işe yaradığını görmedim be zaman çalmaktan başka
istemediğim iş olduktan sonra fark etmiyor
Okuldan aldığım bilgiden sadece matematik şu an işime yarıyor gerisi sıfır boşuna sınıfın birincisiydim jfjdj
Okulda bize öğrettikleri in %10u hayatta işime yarıyor oda Türkçe edebiyat
Ben ilkokul mezunuyum dışarıdan lise falan. Her gün okuyup yazıyorum işte 🙂
Kullanıyorum hepsini hatta daha fazlasını da alanımda çalışıyorum
Hcbir işime yaramıyor şahsen. Özellikle ilkokulda öğretilen şu el yazısı nedn öğrendik hala bilmiyorm yani
Hayır asla okul hayatı benim için öğretmenlerin öğrenci üzerinde bol bol egosunu tatmin etmesiyle geçti
Okulu bile hatırlamıyorum ki. 3 4 sene öncesi hayal gibi aklımda.
Hayır kullanmıyorum, unuttum zaten
İşimle bile alakalı değil sjsjsjsjsjsj 😂
Kullanıyorum. Çoğu alanda
Hayır, sadece biriyle sohbet ederken işime yariyor
asla 🤣
Ben kullanıyorum
hâlâ okuyorum
Yeterli değildir hiçbir zaman.
Kısmen
Bi hayrını görmedim
Hiç kullanmıyorum çok farklı
Evet