Cidden merak ediyorum. Bide şey saçma değil mi? Neden öğretmen sınıftan gidince sınıf başkanı konuşanları tahtaya yazıyordu? İnsanların birbiriyle konuşması kadar doğal bir şey var mı aaakkkk
Okulda gerçek hayatınızda işinize yarayacak hangi bilgileri öğrendiniz?
Bence turkiyede görmemiz gereken bir sürü dersler var. Amerikada italyada hiç öyle değil. Küçücük çocuklar boyları kadar ensturman çalıyor, yoga yapıyor, insan psikolojisi hakkında dersler görüp kendini geliştiriyor. Biz de sınav için dirsek çürütüyoruz
Bizde insan psikolojisi dersi olsa ne olacak? 1. Soru: Freud ne zaman doğdu? 2. Soru: iş ego nedir. Diye devam eder gider. patronun liseye giden yigeni arada telefondan derslere katılıyor hocalar çöp. Ölüm buradan izleyeceğini YouTube dan daha iyi hocalar ve konu anlatımları var diyorum. Hoca sözlüden geçirmez katılmadan diyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence turkiyede görmemiz gereken bir sürü dersler var.
Amerikada italyada hiç öyle değil.
Küçücük çocuklar boyları kadar ensturman çalıyor, yoga yapıyor, insan psikolojisi hakkında dersler görüp kendini geliştiriyor.
Biz de sınav için dirsek çürütüyoruz
Bizde insan psikolojisi dersi olsa ne olacak?
1. Soru: Freud ne zaman doğdu?
2. Soru: iş ego nedir.
Diye devam eder gider. patronun liseye giden yigeni arada telefondan derslere katılıyor hocalar çöp. Ölüm buradan izleyeceğini YouTube dan daha iyi hocalar ve konu anlatımları var diyorum. Hoca sözlüden geçirmez katılmadan diyor.
Okulda bişey öğrenmiyosun beynini geliştiriyorsun 😂
Hicbisey ogrenmedim, eğitim sistemimiz çöp olduğu için ogrensekte işe yaramazdi
Bir düşüneyim 🤔 genel kültür anlamında kattıkları dışında pek bir şey yok.
Hiçbir şey bana bir şey katan bir ders yok
küfür etmeyi okuldan öğrendim
Hayır hicbir sey oğrenmedim.
Hiç birşey
Asla öğrenmedim
Hiçbir bilgiyi
Hiç bir bilgiyi
Vatan sevgısını