Doping hafıza ile lisans kpss çalışılır mı?
Yüksek miktarda sayısal ders sıkıntım var. Kendimi bildim bileli sayısal derslerle aram iyi olmadı. Sizce doping hafıza işime yarar mı?
Doping hafıza ile lisans kpss çalışılır mı?
Yüksek miktarda sayısal ders sıkıntım var. Kendimi bildim bileli sayısal derslerle aram iyi olmadı. Sizce doping hafıza işime yarar mı?
Kpss sayısal diğerlerine göre aslında çok daha kolay ama maalesef süresi o kadar kısa ki pratikte iyi olman gerek. Artık youtube da çok iyi hocalar soru çözüm videoları var. şu an ihtiyacın olan şey pratik yapmak farklı soru çözümlerini izledikçe artık sende soruları tanıyacaksın. Bu tarz şeylere para vermek bana saçma geliyor. Her türlü ekran karşısında video. Kişisel değerlendirme konusunda belki sadece faydalı olabilir. Ama her şeyi geçelim kpss gibi şeyler sonucunda torpil gibi olayların çok olduğu bir yer. Sınavın 100 bile olsa sözlü sınavda aldığın puan tüm kaderini belirliyor. Bazı kurumlar bu sınavı değerlendirmiyor bile.
Cevap
5Cevap
Doping hafıza ile yapan arkadaşım oldu tabi bunun için çok sıkı çalışman gerekir temelin yoksa
biz kulanıyoruz baya iyi tavsiye ederim ben 2 yıllık almıştım bu yıldan sonra atanırsam bana lazım olmayacak
Kazanılmaz
Calisilir
Torpil yoksa olmaz kardeş
Oalbirlir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?