- u1 yıl
Merhaba, bildiğim kadarıyla öyle bir şey yok. Sadece 2 yıl içinde 3 defa ceza yememeniz gerekiyor yoksa ehliyetinize el koyuluyor. Onun dışında bir sıkıntı olmuyor. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Stajyer sürücü diğer bir adıyla aday sürücü yanında biri olmadan şehir dışına çıkabilir mi? Evet çıkabilir, daha önce yalan haberler yapılıp insanların kafaları karıştırıldı. Aday sürücünün yanında tecrübeli birinin olmasına gerek yok kurallara uymak koşuluyla dilediği gibi aracına binebilir.
Ama ehliyetini aldıktan sonra uzun yola çıkmak için en az 3-4 bin km yol tecrüben olması gerekiyor. Bu 3-4 bin km'nin içerisinde otoyol, bölünmüş ve nispeten uzun yol sayılabilecek ilçeler arası yol kat etmen senin için faydalı olacaktır...
12 Yorumla- 1 yıl
En iyi cevap için teşekkür ederim... :)
- 1 yıl
Bilmiyorum ben ta 2006'da aldım hiç kullanmadım ama araba sadece bir kaç kere kullandım o da kısa mesafeydi ama traktör çok kullandım uzun mesafe falan. Len bekleyiver sende biraz. En iyisi yanına bir arkadaşını al polis, jandarma çıkarsa direksiyon değişirsiniz. Ya da komple o kullsnsın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
- 1 yıl
Bir ara böyle bir söylenti vardı uygulamaya mı geçmiş
11 Yorumla Duymadım öyle bir şey
08 Yorumla- 1 yıl
Oyle bir sey mi varmış
011 Yorumla- 1 yıl
Vahh kiyamam sana askooooo. Torpil gecerim sana ya sen çık
- 1 yıl