Açık öğretim Aöf Anadolu üniversitesi çocuk gelişimi 2 senelik okuyorum dgs ye girince kazandim diyelim örgün mü devam ediliyor?
Birde 4 seneliği de bitirince devlet okuluna direkt atama oluyor mu yoksa kpss mi istiyor lütfen bilgisi olan varsa yardimci olsun bana ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Senin tercihine bağlı örgün de devam edebilirsin açıktan da
Gerçekten mi ekstra bir şey istiyor mu peki
Dgs girersen işte 4 seneye tamamlıyorsun o iki senenin derslerini alıyorsun ondan sonra atanmak için kpss giriyorsun
Evet doğru ama demek istediğim açık oğretimden hani dgs ye girecem ya örgün mü yoksa açıktan mı devam edecem ya da örğün devam etme şansım var mı
Derslerinin sayılmasına bağlı.
Dersin müfredatı bire bir aynı ise sayılır.
Yoksa sayılmıyor.
Çoğu bölüm 1. siniftan başlatıyor o yüzden.
Aynı dersin tam karşılı olmak zorunda.
Oyle direkt 3ten başlarım 2 yil okurum olmuyor
Direkt atama diye bir şey yok.
Kpss kazım
genellikle sadece dgsden aöfye bölümüne göre 3ten başlarsın. ama örgünde 3 ten başlayamıyorsun. bir sürü dersin olduğundan müfredatlar tutmuyor. yani 3-3.5 senen var en az. bazen degişiyor okul ve bölüme göre
DGS ile üçüncü sınıftan başlamak gibi bir durum yok, kazanırsan, sıfırdan 4 sene hayta bölüm ve okula 5 sene örgün olarak gidersin
Nasıl ya dgsnin amacı o değil mi zaten 2 seneliği 4 seneliğe tamamlamak
dgs ye kazandıktan sonra 3 sınftan başlıyosun baştan değil öğrende gel
Evet amaç o ama uygulamada böyle bir şey yok. Devlet kendi üniversitesinde verdiği dersleri kendi üniversitesinde saymıyor. Nereden bakarsan bak tutarsız bir ülkeyiz. DGS de birincide olsan sıfırdan üni kazanmış gibi 4-5 sene örgün okuyacaksın
@aysekaptan öğrenmek çok kolay aç klavuzu bak. Bir şey biliyormuş gibi gelip burada salça olma.
benim yakınım dgsye girecek lisans tamamlamak için geçerse 3. sınıftan devam edecek kıt
Gireceği sınavın sisteminden birhaber birisi girmesin bence bu kafayla lisans bitiremez. İlahiyatta ilitam haricinde üçünü sınıftan başlamak diye bir şey yok. Bana laf yetiştireceğine ösym sayfasına bir klavuzları incele eğitim süresine bak. Şimdiye kadar bakmıştın ve vakitimizi çalmamış olurdun.
hukukta hemşireliğe geçişte lisans tamamlama var kıt 3 sınıftan başlıyorlar
Hala boş boş konuşuyorsun ya, git bak diyorum git bak. Bu kadar değil yapabilirsin sana güveniyoruz hadi git bak. Merak etme kafan acımaz. Yazıp durma.
www.bizdekalmasin.com/.../ burayı oku kıt
Buradan bakacaksın algılaması bozuk arkadaş, bak senin anlayabilmen için tane tane yazacağım. Aşağıdaki linke tıkla, öğrenim süresi sütünü var oraya bak, kaç yılmış görürsün
dokuman.osym.gov.tr/.../tablo1-24082022.pdf
Bakmayı becerebildiysen bir özür dile, özür dilemek erdemdir
bakmadım bile kıt
3 sınıftan başlamak var kıt
Tam cahilce bir hareket şaşırtmadın beni. Neyse ben cahille muhattap olup vakit kaybetmek istemem zaten yeterinde vakit kaybettim. Benim vaktim değerlidir. 3. Sınıftan başlamak var evet evet var hatta sınavı kazanana direkt olarak lisans diploması veriyorlar 1-2 yıl okumaya gerek bile yok.
örgünde aöfde olur
Evet örgün de eskişehir anadolu ünivsersitesi olur değil mi
tuturabilirsen orayı olur
Hayırlısı olsun bakalım
www.bizdekalmasin.com/.../ burayı kontrol edebilirsin @Ezelpuren
Bilmiyorum ki kuzum