olumsuzluklarına odaklanmadan en güzel tarafını söyleyin
mesela benimkinin güzel tarafı istediğim zaman izin yapabiliyorum - akrabamızın kafesinde aşçılık yapıyorum
olumsuzluklarına odaklanmadan en güzel tarafını söyleyin
mesela benimkinin güzel tarafı istediğim zaman izin yapabiliyorum - akrabamızın kafesinde aşçılık yapıyorum
Benim açımdan tam anlamıyla güzel bir tarafı yok ama insanların sorununu çözdüğüm için kısmen mutlu oluyorum. Kısmen dememin sebebi de bazen yanlis kisilere empati göstermekten. Doğru insanda ise kendimi günü kurtarmış sam ve dean gibi
hissediyorum
1. hafta sonu tatili olması
2. araba bayilerine yakın olması
3. içinde maas aldıgımız bankanın olması
4. genel olarak rahat olması.
5. internet kullanımı imkanı olması
6. otoparkının olması
7. terzisinin olması
bunlar ya. :D en iyi yanlar bunlar bu arada saat 3 e kadar ugrastım izin almak ıcın. 3. bucuk aslında. yöneticimiz izin vermedi. toplantı var diye. ama toplantı yokmuş haberi yok komedi idi ya.
İşiniz ne?
@BubiiBubii kariyer uzmanıyım
Öyle bir meslek mi vardı ya😁hiç haberim yok cidden
@BubiiBubii var var :d
Ok😁
Her tipten insanla muhatap oluyor ona göre daha iyi sorguluyorsun bir şeyleri ve bu sayede taşlar yerine oturuyor soru işaretleri ortadan kalkıyor. Bir de küfredip deşarj oluyorsun arada sırada
İşim sayesinde manevi anlamda doyum sağlıyorum. Sadece para kazanmak değilde birilerinin hayatına dokunduğumuz hissedebiliyorum. Hele ki çalışmalarımın karşılığını almaya başlayınca benden mutlusu yok. Para kazanmaktan çok daha fazlasını hissettirdiği kesin.
Cevap
66Cevap
İşim gereği çok fazla insanla iletişime geçiyorum ve benim gibi sosyal bir kelebek için bulunmaz nimet. Muhattap olduğum insanlar da genelde kültürlü çıkıyor. O yüzden kaba saba bir tipe denk gelmiyorum.
Ekip arkadaşlarıma bayılıyorum. Hepsi çok sıcakkanlı ve samimi insanlar. Laçka tiplerin olmaması çok huzur verici.
Patronum ve şefim iş konusunda çok destekleyici insanlar. Fikirlerime saygı duyulduğunun ve önemsendiğimin çok farkındayım. Takdir edilmek güzel bir duygu.
Hafta sonu çalışmamak şahane bir şey. Aynı şekilde hafta içleri mesai bittikten bir dakika sonra bile insanların iş kitlediğini görmedim.
Genel olarak bakınca güzel yani işim 🪭🧿
Nasip olur mu bee
Bir içerik platformunda community leadim. Allah hepinize gönlünüz gibi güzelini nasip etsin 😍🧿
Öyle iş ortamım olsa ölene kadar çalışırdım 2 işte çalıştım ikiside fiyaskoydu
@dapfrence ilk kez duydum ama onun gibi olabilir sanal ortam çünkü işi
olumlu taraflarını düşüneyim :D
falan uzar gider
Endüstriyel heykeltıraşlık..
Bana bir kütük veriliyor ve ben o kütükten uçağın, helikopterin, roketin, füzenin bir parçasını yapıyorum..
Kandil'de, Afrin'de, Azerbaycan'da, İdlib'te, Kuzey Irak'ta, Ukrayna'da... Benim elimden çıkan parçaların kullanılması bana büyük bir gurur veriyor.. Elhamdülillah..
5 axis CNC..
Eskiden çalışırken tecrübe edinmemi sağladı uluslararası kanunlarda. Ha bir de dilimi baya geliştirdim. Bu konuda şanslıyım çünkü Türkiye’de bu dili bilen vatandaş sayısı az bir de bu tecrübeye sahip olanların sayısı. O yüzden tek artısı bana bu oldu.
Hangi meslek o? Bende Fransızca öğrenmek istiyorum :)
Çalışabildiğimiz testleri bedava çalışıyoruz kendimize, ayrıca çoğu test ne anlama gelir, hangi doktor iyidir vs bilgim var. Hemşire doktor tanıdıklarımızda çavuş
Mesleğiniz nedir?
@Bitkinbirgirl laborantım 🙃
@Bitkinbirgirl ayrıca kan sonuçlarında anormallik varsa sebeplerini de biliyoruz. Çoğu hastane yalan yanlış çalışıyor testleri o yüzden kendi çalıştığım hastane haricinde güvenmiyorum
Takip isteği gönderdim kabul eder misiniz? Bende laborantlık okudum. Sormam gereken bir soru var 😊🤍
@Bitkinbirgirl aynı şekilde bende mesaj yazdım bir konuda görüşebilirsek
Ford Cargo'yla efsane aragaz veriyorum, terapi gibi.
7 yıldır ayni yerde çalışıyorum. Bütün sistemi kendi bolumumde bütün sistemi oturttum. hafta sonu kesinlikle çalışma yok hafta arası izin alırsam kesinti yok. Yılda 3 ikramiyem var. Sinirsiz mazotlu şirket aracim var. Bir masallahini alirim
şu an çalışmıyorum ama önce ki isimde sosyallikti.
Mağazada satış danışmanı sonrasında müdür yardımcısı oldum.
Bazen geç çıktığım oluyordu ama temposu keyifli idi.
Aile gibi bir ortam olması ve çalışma arkadaşlarımızla bir birimizi güldürmekten çalışamamız keyifli bir ortam ve istediğim saatde molaya ve yemeğe çıkma olayı güzel
istemediğim kadar kedi ve köpekle iletişim halindeyim
Masa başı ve gece calıstıgım için gündüz full bana kalıyor
İstanbul'un en büyük projelerinden birinde çalışıyor olmak, bu CV'mi çok iyi etkiliyor.
Kendime ait ofisim, Şirket aracım ve müdür olarak çalışıyor olmam.
İnsanlarla iç içe olmak.
Yeni yüzler, yeni fikirler derken ufkunuz genişliyor bir yerden sonra.
Tahmin yeteneğiniz, karar verme yeteneğiniz gelişiyor.
Analiz etme.
Çok iş yerlerinde çalıştım, kimseye muhtaç olmuyorsun, kendinin farkına varıyorsun, özgüvenin artıyor. Yine iş bulursam çalışıcam.
Olacağım meslekte her şey güzel beğenmediğim bi tarafı yok bu yüzden olumsuz tek tarafını söyleyeyim aşırı stres
En güzel tarafı türlü türlü insanları tanıyıp analiz etmek.
Hızlı karar verme uygulama gelişimi
şu an şirket sıkıntıda onun dışında seminer fuar eğitim meslek gelişimi için her şeye destek ve fırsat veriliyordu
Gergin gergin konuşan insanlarla muhatap olurken.. işten atılma korkusuyla sabırlı olmaya alıştırilmam..
Çalışmıyorum ama eski işimde en sevdiğim olay işimi bitirdiğimde evime erken gidebilmekti nadir de olsa.
Aldığım maaş ile istediklerimi daha hızla yapıyor olmak
Kadınlar yok kadının olduğu yerde genelde kaos oluyor 😂😂
Bır yıkık yeri yeniden inşaa etmek tasarım vermek hoşuma gidiyor. İnşaat ustasıyim..
Tek güzel yanı parası başka hiçbir güzel yanı yok
Maaşım aynı gün daha mesai başlamadan yatar, masa başındayım, esnek mesai, eğlenceli ofis ortamı
2 saat müzik eşliğinde yalnız çalışmam
Part time çalıştığım için işimin saat 14'de bitmesi
Kafama göre takılıyorum ne zaman istersem ozaman gidiyorum :)
Ara boşluk oluyor bağımsızim alıyorum çayı mı kahve mi en güzel tarafı bu
Düzenli maaşım yatıyor. Her ay aynı gün aynı saatte.
Çalıştığım kardeşlerim var Ahmet hako Kürşat ortamımız müq
Olumlu tarafi bir düşüneyim maaşım her ay yatıyor 😃 sekteye uğramadan tek olumlu tarafi bu galiba
Meslegim hemşirelik, her şeye rağmen hastalardan gelecek bir dua insanı mutlu ediyor.
Eve mesafesi 3 dk iş yerimin. Denizden çıkıp işe çok rahat gidebiliyorum.
Müşteriler az para almam icin kıvranıyor kızlar bile samimiyet kurmaya çalışıyor
Günümü kendim planlıyorum
Kafama göre istediğim yere gidiyorum
Bende aşçıyım malzeme alışverişini ben yapıyorum terapi gibi oluyor mutlu oluyorum.
HomeOffice olması.
şirketim İstanbul 'da ben ise muğla'da yaşıyorum..
Fiziksel güç gerektirmemesi bütün gün ayakta durmamak bunun dışında yetmediğim laf yetmediğim stres kalmadı
5 de cikiyosun mesai derdin yok sadece asgari ucrete calisiyosun bekarim bana yetiyor evliye yetmez
Herkes tarafından saygı görmek.
ogrencilerim ve öğretmen odası sohbetlerimiz☺️
doğal yaşamla ilgili
Yatakhane olması ve benim orada uyuyam bide iş yaparken kimsenin karışmaması
Çok şükür başbakanla aynı maaşı alıyorum onun dışında hiç iyi yanı yok …
staj yaptım hastanede, muhtemelen bir teyzeden ya da amcadan hayır duası almaktı sanırım 💞
Hiç bı güzel tarafı yok ya herkes onuc saat calsyrz asgari alyrz
İşin bitmesi 😃 ve eve gelip o yorgunlukla uyumak. ..
Kafaya hićbirsey takmıyorum çalışırken ve aşırı rahatım (garsonluk yapıyorum) tıbbi sekreterlik okudum ama
Dua alıyorum
Duş alıyorum diye okudum o nasıl iş diyecektim😄
Bazen sıkıcı bazen iyi
İnsanlara yardım etmek. sağlıkçıyım
Kimseye muhtaç değilsin
Patron gibi hissediyorum:))
Tüm gün rahatım sekreter olarak 😀
Saat:16:00 da iş çıkışı olması 😊
Sürekli yurtdışa gitmek farklı ülkeler...
Canım istediğimde çalışıyor olmam
Canım ne isterse yapıp yiyorum
para alıyor olmak
Çok yüksek gelirim olması aylık 200 bin 😃
Sabahın köründe işe gitmiyorum öğlen gidiyorum 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?