İşten çıkarak doğru mu yaptım?

Arkadaşlar hepinize merhaba ben sizden bir konuda akıl almak istedim ben ablam dediğim biriyle aynı yerde çalışıyorum ve yaklaşık üç gündür patronun karısı kasada duruyor yani bizimle beraber ama şu üç gündür bize etmediğini bırakmadı ne konuda derseniz üç gündür temizlik yapıyoruz detaylı hadi ona neyse dün haddini fazlasıyla aştı şöyleki dün bana sesini yükseltti tuvaletteki çöpe at diyorum sana sabahtan beri hala atmamışsın dedi ama öyle sesini yükseltti ki patron geldi ne oluyor diye Kadının temizlik takıntısı var ama öyle böyle bir takıntı değil gerçekten takıntı en ufak bir toz da diyor ki burada toz kalmış ben de dün sesini yükseltti için patrona olan saygımdan bir şey demedim kadına çünkü patronumu seviyorum saygı duyduğum bi abim ve bunların hepsini geçiyorum da dün çıkışta eve gidecektik dükkanı kapattık kadın ben arabaya binince dediki saat 8:30’da dükkanda ol Mehmet’le birlikte camları sileceksiniz benim normalde işe gidiş saatim dokuz ve ben de işten çıktım bugün işe gitmedim kimsenin de haberi yok işten çıktığımda hep o kadın yüzünden oldu bana sesi yükselmeyecekti biz onun hizmetçisi değiliz orada temizlik içinmi eleman alıyorlar

Güncellemeler
+1 yıl
Sizce doğrumu
İşten çıkarak doğru mu yaptım?