Spor yöneticiliği bölümü son sınıf öğrencisiyim. Atanabilirsem Spor uzmanı olarak atanacağım. Atanabilir miyim bilmiyorum. Şu an 1. Kademe pilates ve fitness belgem var. Bu sene 2. Kademe için başvuru yapacağım. Formasyon da alıyorum ama özel sektör de para verilmiyor diye duyuyorum. Salon açmayı da düşündüm ama yürütebilir miyim bilmiyorum çünkü yaşadığım şehir küçük. Sizce ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yapacağın şeyin adı ticaret ile uğraşmak olacak. Öncelikle bunu bilmen gerekli. Ticaretle uğraşmak çok zor. Hele tek isen daha zor. 5 yıldır ticaretle uğraşıyorum. Bazen keşke kpss kassaydim diyorum.
Spor salonu meselesine gelirsek. Yaşadığın şehrin dinamiklerini bilmen gerek. Yenilik Katacak fikirler lazım. Kiralar çok pahalı. Ekipmanlar çok pahalı. Benim tavsiyem git otur kpss kas.
Halk eğitim de ders vermeyi de düşünüyorum
Olabilir. Ama kpss denemende fayda var.
Sözleşmeli olarak gsb ye atanma nasıl oluyordur sizce? Tanıdık gerekiyor mudur illa?
Muhtemelen önümüzdeki seçimden sonra mülakat sistemi kalkacak atamalarda. O yüzden mantıklı olan kpss çalışmak diyorum ben.
Bu sene mezun olabilseydim keşke... Alımlar çok olur gibi geliyor
Öyle bakma olaya. Sen bu yıl kpss ye girebilirsin. Puanını iki yıl kullanıyorsun diye biliyorum p3te.
Deneme amaçlı girerim zaten ama formasyon bu yıl seçmeli ders olarak verilmeye başlanıldı ve mezun olamıyoruz seneye güz döneminde olacağız sanırım. En azından bölüm derslerini bitirdikten sonra bir şeyler olsun istiyorum ve sanki yasitlarimdan (22-23) geri kalmış gibi hissediyorum
Hahahah. Türkiye'de yaşadığını unutma. Hayata geç kalmış gençlerin ülkesi burası. Zamanında okulunu bitir ve bir hedef belirle. O hedef üzerinden ilerle ama her zaman b planın olmalı. Motive olmuş bir psikolojisini iyileştiren bir Türk genci rakiplerinden 3-0 önde başlar hayata. Bende senin yaşadığın şeyleri yaşadım zamanında. Çoğu şeyde geç kalmış hissettim ama şu an güzel bir işim var. Bir şekilde su yolunu buluyor. Kısaca üzülme ve odaklan.
Unutmak ne mümkün... Normalde bu dönem mezun oluyordum formasyon almam işi bozdu. Şu an ne yapacağımı bilmiyorum yapabildiğim yapmak istediğim her şeyi yapmaya çalışıyorum. Belge dedim aldım formasyon dedim aldım ama bilmiyorum hâlâ eksik bir şeyler var. Tecrübe için iş buluyorum ama verdikleri 2 3k o da tatmin etmiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum artık.
Bu formasyon konusunda yanlış düşünüyorsun. Senin için kpss anahtarı formasyon. Muhtemelen seneye atandığında iyi ki almışım diyeceksin. Bir süre kendini idare edecek işlerde çalış, minik bir ekonomi yap sonrasında kpss çalışıp atanman için gerekli puanı alırsın. Senden iyisi yok sonrasında.
Salon açmak kolay değil uzman ol
Olursa sözleşmeli düşünüyorum ya da antrenör olarak gsb de düşünüyorum ama bilmiyorum olur mu
Olur istedikden sonra neden olmasın
Yani evet
Yeter ki çabala
İnşallah 🙏 siz memur musunuz?
Yok değilim keşke olsaydım diyorum
Özel de iş bulacam diye canım çıkıyor ama tavsiye memur ol özel de iş yok cidden devlet memuru bişey olmaya bakın
Memur olunca da ne uzar ne kisalirsin deniliyor.
Salon için de düşünüyor olmamın sebebi, sevgilim askeri personel ve tayini çıkacak gittiğim yerde açsam da bir süre sonra gene tayini çıkacak yani bir anlamı olmayacak gibi geliyor
Onu diyen kimse sizin ve siz gibilerinin geleceği için olumlu değil olumsuz karar verme yönünde dinleme sonra pişman olursun. Memuriyet gibisi gibi yok
Benim sektör de zorlu değil masa başı
Yani öyle tabiki askeri ve polis olan sürekli tayin çıkıyor bu durum da sizi etkiler ister istemez
Ohh ne güzel işte hakkında hayırlısi olsun ne diyeyim
Bilmiyorum kafam çok karışık 🥺
Bence daha çok düşünerek bulandırma hayal ve hedefin ne ise ona yönel
Bir sürü düşündüğüm şey var 😂
Ne gibi mesela
Şu an mesela düşündüğüm şeylerden ilki; atanmak. Bir diğeri; 2. Kademe belge alıp kiralamak. Bir diğeri; halk eğitimde pilates kursu açmak. Bir diğeri; okuldan aldığım 2. Kademe tenis belgem ile özel ders vermek. Bir diğeri; yüksek lisans yapıp akademisyen olmak. Son olarak da salon açmak 😂😂😂
Vay vay vay maşallah maşallah 😀😀
Bunlar dan bitanesi olur anca hepsini aynı anda yapcak değilsin 🤣
Benim askerde ki komutanının eşi pilates eğitmeni
Tabi ki sadece 1 2 tanesi yapılabilir ama nereden başlayacağımı bilmiyorum
Bı yerlerden başlamak gerek
Hangi şehir