Eğitim & Kariyer İşsiz misin yoksa bir işte çalışıyor musun? Forlove19 Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kimler işsiz, kimler çalışıyor? İşim var işim yok Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İşsiz misin yoksa bir işte çalışıyor musun? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. İşsizim şu an maalesef ama işim olmasını çok isterdim. 1 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 893 cevap paylaştı. + İşsizim. https://www.youtube.com/embed/fam9dniSXK4 0 0 Yorumla
dilhun328 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İşsizim, güçsüzüm, yeteneksizim. Ot geldim ot gidiyorum 😑😑 2 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl İşsizim araştırıyorum işte de bakalım meslek olmayınca zor 0 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Resmi olarak çalışıyor görünüyorum emekli olmam için 5 yılım kaldı 0 0 Yorumla
ClevonİsBack Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Online çalışıyorum kardeşim bir firmaya çizim yapıyorum. 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 558 cevap paylaştı. Şimdilik çalışmıyorum. 0 0 Yorumla
AirCraftMen Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Çok şükür işimi seviyorum Allah daim etsin 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 483 cevap paylaştı. i, şim var 0 0 Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 681 cevap paylaştı. Yaşarken çalışıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
İşsizim şu an maalesef ama işim olmasını çok isterdim.
- + İşsizim.
https://www.youtube.com/embed/fam9dniSXK4İşsizim, güçsüzüm, yeteneksizim. Ot geldim ot gidiyorum 😑😑
İşsizim araştırıyorum işte de bakalım meslek olmayınca zor
Resmi olarak çalışıyor görünüyorum emekli olmam için 5 yılım kaldı
Online çalışıyorum kardeşim bir firmaya çizim yapıyorum.
İşliyim. İşim çok. 😎
Parttime da olsa isim var
benim işim var çok şükür çalışıyorum
Sevdiğim işi yapıyorum
Şimdilik çalışmıyorum.
Kendi işimin patronuyum
Çok şükür işimi seviyorum Allah daim etsin
Çalışkan biriyim diyelim
Çalışanım. şu an raporluyum ama.
Çalışıyorum
Öğrenci yim
İşim Yok