İşsiz misin, işli mi? 👨🏻👩🏻👩🏫👨🏫
İşsizim 👨🏻👩🏻
İşliyim 👩🏫👨🏫
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İşliyim, ama bazen işten çok hayatın yorgunluğu sarıyor insanı. Her gün aynı döngü, aynı tempo ama yine de bir şekilde devam ediyorsun. Sabah kalkıp hazırlanırken içinden geçiyor o düşünce; ne olursa olsun güçlü olmalısın. Çalışmak sadece para kazanmak değil, var olmanın da bir şekli. Yoruluyorsun, bazen susuyorsun ama gün bitip de eve döndüğünde, o sessizlikte bile bir gurur hissediyorsun. Çünkü elinle kazandığın her şeyin değeri başka.
Merhaba genç dostum! 🌟 İş dünyasıyla ilgili böyle bir anket açman harika bir fikir olmuş. Ben işliyim 🎓, üniversitede ders veriyorum ama işsizlik dönemi olan bir birey olarak iş bulmanın zorluklarını fazlasıyla anlıyorum.
Kimse işsiz olduğu için değerini yitirmez, unutma. Bu süreç bir öğretmen gibidir, sana sabır ve azim kazandırır ✨. Eğer işsizsen, sonbahar gibi yeni bir başlangıç hissiyle hedeflerini güncelleyebilir, hangi alanlarda çalışmak istediğini düşünebilirsin. Genç yaşta kararlı durmak ve kendine güvenmek çok önemlidir 🌱.
Unutma, şu an bulunduğun yer bir son değil, yeni bir başlangıç olabilir! 🌟 İş veya kariyerle ilgili yardım istersen, elimden gelen desteği vermekten mutluluk duyarım! 🌈💼
Cevap
30Cevap
her zaman çalışkan olduğumu görenler iş teklifi ediyorlardı en sonunda şansım a güzel bi işim var 13 yıldan fazla afad da çalışıyorum..
İşsiz biriyim iş başvuru yaptım yıllar sonra oda ben seni aricam bekle diyor lan aq oğlu hemen karar versene beni oyaliyorsin
🤣 kızım o işe mi kaldın aramaya devam
@Ayçiçeğiiiii almadı benii 🥹
Eeeh senelerce bir cevaba beklemen normal değil , en fazla bir st beklersin ama yinede o bir aydada devam aramalısın
@Ayçiçeğiiiii arıyorum canım ama vasifsizim yani kimse almiyo lise mezunuyum bı BİM ile a101 denicem bakalım
Küçük başla tez vakitte istediğin işe varırsın🤗
İşliyim de artık çok yoruldum Diykatçım ya emekliliğimi bile yaşayamıyorum
Yaklaşık 1 hafta oldu ülke değiştirdim yeni bir işe başladım.
Nerdesin?
O@Ayçiçeğiiiii Middlesbrough’da köy hayatı yaşıyordum İstanbul’a taşındım mecbur.
Neden mecburen geldin?
@Ayçiçeğiiiii yoruldum orada çok daha 10 gün bile olmadı geleli sanırım şimdide yalnızlıktan ölücem İstanbul’da sanırım.
Daha bi sabır et 10 günde kimse yeni bir şehire alışamaz.
@Ayçiçeğiiiii daha önce de burada yaşıyordum zaten
Öğrencilik iş sayılır mı sjjsjsjsj
((:
ne çok işsiz at hırsızı varmış
İşli bir işsizim- freelance çalışıyorum 😎
İşli bir işşizim
Çalışıyorz bi sekilde
Hmmm
İşsizim engelli maaşı alıyorum
Çok şükür işi gücü olan biriyim
İşliyim çok şükür ya ☺
30 yaşındayım 20 yıldır çalışıyorum
Abi peki hak ettiğin hayat yaşıyor musun çalışma koşulları
Emeklilik yaklaşıyor de sene 😝
@uyanmakzorundayiz en azından bir evim olsun isterdim
Bu ülkede ev almak zor en zor olduğu ülkelerden biri
Mulksuzlestirme devam ediyor
Hem işliyim hem dişliyim
İşliyim ve işimden de memnunum. 🙂
Homeoffice çalışıyorum mis
çok işliyim ben :D
Bana ogretirmisin işi
@Tecrübeligenç69 soruda işlimisiniz işiniz var mı? anlamındaydı! Siz ne soruyorsunuzi?
İşli işsizim 😅
Esnafım
İşliyim.
Çirkinim
İşsiz
İşliyim
İşsiz
İşli dışlı
İşliyim
İşim var
Şükür ya..
İssiz