Havas ilmi öğrencilere bakış açıları nasıl?

Öncelikle tamamen kendi açımdan anlatıyorum.
Bu işlere merak ederek hatta başlarda inanmadığım için öğrenmek istedim. Fakat şimdi bi yaşam biçimim gibi bir şey oldu. Yıllardır öğreniyorum hala da öğrenmeye devam ediyorum çok daha yolum var en az 10 yıl gerekli sürekli bir şeyler deniyorum üzerinde çalışıyorum. Neyse konuya geçelim.

1. İlk kez duyan bana çok acayip bakıyor imam gibi bir hayat yaşamam gerektiğini zannediyorlar ki bu aslında doğru çünkü tehlikeli bir iş ibadetlerin imanın tam olması gerekli olmasa da kendine zararın olur başka bir şey değil. Ki hiç öyle bir hayatım olmadı ibadet falan ama çok şükür inancım tam.

2. İnsanlar büyüyle tertipleri karıştırıyor ikiside aynı sonucu veriyor olsa da çalışma yolları çok farklı büyü kötü varlıklarla anlaşmalar yapıyorsun ve genelde karşılığında kötü şeyler istiyorlar ama havasta varlığın sana hizmet etmesi için kendine celp ediyorsun ve bunlar çoğunlukla müslüman varlıklar oluyor bu yüzden aslında varlıklar ve çalışma şekilleri gösteriyor şirk olup olmadığını. Şöyle örnek verebilirim. Geri döndürmek istediğin bir kişi var büyüde direk varlık karşı tarafı yönlendirir yönlendirmek için de musallat olması gerekir ve bu şeytani bi varlık ama havasta geri döndürmek varlık karşı tarafa sizi hep hatırlattırır rüyalarına girer sizi gösterir size özlem duyması için elinden geleni herşeyi yapar ve geri dönüp dönmemesi ona kalır. Tabiki bunu yapmamızın belli şartları vardır. Herkese yapılmaz.

3. Çevremde kim benim bu işlerle uğraştığımı öğrenirse direk yardım istiyor. Uygun gördüklerimi veyahut yardım etmek istediklerime ediyorum. Fakat sık sık karşılaştığım bir şey var. Malzeme istiyorum genelde dedikleri şey çok pahalı ya arkadaş para da istemiyorum ki o kadar zamanımı alacak malzemeleri ben kendi cebimden niye istiyorum. Ee böyle diyince hemen zenginlik büyüsü yapsana diyen çok oluyor ama bir türlü anlatamıyorum insanlar zenginliği havadan para yağacak zannediyor. Zenginlik öyle bir zenginlik değil
Güncellemeler
+1 yıl
Borçsuz harçsız sıkıntısız refah seviyesi iyi olan. Ve öyle ben evde oturayım ayağıma para gelsin öyle bir şey yok. Örnek veriyorum ticaret yaparsın işlerin rast gider müşterin çoğalır böyle şeyler. Başka bir şey varsa açıklayabilirim. Aklıma şimdilik bu kadar geldi
Güncellemeler
+1 yıl
Unutmayın bir bıçak ile ekmekte doğrarsın insanda
Havas ilmi öğrencilere bakış açıları nasıl?