Lise
Üniversite
Ortaokul
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben eğitim durumuna göre seçmem evleneceğim kişiyi. yani üni olunca mı aşık olacağım? beni sevmesi önemli olan. karakterimizin uyması ve kafa dengi olmak önemlidir bu olduğu sürece ister lise ister üni mezunu olsun. ben buna bakmıyorum kriterim değil
cahil olmadığı sürece sorun olmaz
Üniversite mezunu olduğum için akademik olarak kendime denk birisini isterim açıkçası fakat kesin olarak şununla evlenirim, bununla evlenmem diye bir şey söyleyemem çünkü söz konusu evlilik gibi ciddi bir mesele olunca diplomadan daha önemli ve öncelikli kriterler var.
Cevap
13Cevap
Karşımdakini asla eğitim durumu ile ölçümlemem, okumamış olabilir ama kültürlüdür kendini yetiştirmiştir benim için önemli olan budur...
Üniversite okuyorum ilkokul terk pi. çle ne işim var kendi statümde birini isterim ama bak Zengin kültürlü okuyan lise mezunu olabilir
ne kadar okuduğu değil ne kadar kendini geliştirdiği önemli karakteri önemli
Ben Yüksek Lisans mezunuyum. Doğal olarak denk birisiyle evlenmek isterim.
Üniversite okuduğum için evleneceğim kişinin de benimle eşit olmasını isterim. İnsanın kendi denginde olmadığı zaman sonran ortaya sorunlar çıkabiliyor.
Kitap yüklü merkep olmasın, diplomasını değil efendiliğini ve aklını konuştursun, helalin peşinde olsun. Mezuniyeti hiç önemli değil.
Kişinin genel durumuna göre değişir ve çok etkili bir kriter değil, sadece genel değerlemesi ağır basar.
Türkiye okumus cahill cok olduğu için
Eğitim durumu değil kendini nekdar gelistirdi önemli benim için
Bu nasıl soru? "Üniversite mezunu mu, ööö, iğrenç! Asla evlenmem" diyecek olan var mıdır sence? :)
Lise mezunuyum, üniversite mezunu biriyle evlenmiştim... ama öyle denk geldi, kasıt yoktu..
hiç birisi ile zira bu soruda beni muaf görün :D
Kendim üniversite okuduğum için eşimde üniversite mezunu olsun isterim
Yobaz ve cahil olmadığı sürece fark etmiyor bana.
Unveristeliler žekalli değil ne varsa liselilerde var.
Aşk olduktan sonra bunların pek bir önemi kalmıyor bence
Karakterine bakarım ben diplomasına değil.
Üni meslek sahibi zeki kültürlü
Önemli olan karakter mezuniyet değil
Üniversite mezunu olmasını tercih ederim
Kendini geliştiremediği surece hiçbiriyle
Önemli değil
kendini geiştirmiş olmalı
Diğer
Fark etmez
Üniversite
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?