AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çalışma kardeş çalışanda bir b.. okun sahibi olamıyo zaten yat gitsin
11 yıl yatmak sence de biraz fazla değil mi?
Aferin böyle devam et mi diyelim reis ne diyelim
Yaşamadığın için bilmiyorsun Ben depresyondayım
Çalışmalısın. Boş otrumaktan iyidir
11 yıl oldu
Neden çalışmıyorsun iş mi beğenmiyorsun
Psikolojik sorunlarım var kendimi birey hissetmiyorum adam gibi değilim özgüven problemim var istediğim gibi hareket edemiyorum ayrıca asgari ücreti de küçümsüyorum
O zaman psikoloğa gideceksin önce kendinle olan sorunu aşman lazım
Psikoloğa gitmek için de para lazım ya bir de düşünüyorum ya psikolog da çözüm olmasın Ben kendimi aşamazsam mesela ben bir sevgilimin olmasını bile 2099 yılında görüyorum
Neden mi çalışmıyorum çünkü lise bir terkim tahsilim yok en fazla asgari ücretli bir işe gir ve kendini kandır
Tamam işte bi yerden başla acık öğretime kayıt ol
Ben hiç sevmem böyle pasif kendini geliştiremeyen korkak erkekleri biraz kendine gel
Benim ailemde kimse okumadı kimse lise mezunu değil benim kafam basmıyor işlemlere zaten yapabilseydim bu halde olmazdım okumayı unut en fazla asgari ücretli bir işe gir o daha kolay senin sevmiyor veya sevmeyen olman ne ifade eder ki ne değiştirir yani ona bakarsan ben de hiç kızla işim olmayacak zaten kim ister ki ben değil üniversite lise görmedim bitirmedim boyum kısa sesim kötü sorumluluk alamam ne yapayım ben öleyim mi depresyonda yaşıyorum
Psikoloğa git devletin olanlara sen iyi değilsin tedavi ol yoluna bakarsın
Psikolog da parayla devlete gittim de ilgilenmiyorlar ilaç verip başına sallıyorlar Ya kusura bakma içimde yaşadıklarım çok ağır şeyler ama tedavi olunca ne olacak bana özgüven patlaması mı Güneş atacaklar
Tabikide faydası olacaktır bilmiyorum yani para yok tedavi olasın bilemedim senin durumunu
Benim depresyon 11 yıl oldu Hiç uğraşmadım Bir de mücadele etmedim düzenlemesi için tam aslında para var da işte bankaya yatırdık arsa sattık ya amcamın oğlu bir işte bulacak bana o paralarla psikoloğa giden özel diyorum ama ya gene asosyal olursam 😓
Baba zengin mi kral
Baba toprak ve fakirdi
Ee niye işsizsin
Birey değilim adam gibi hissetmiyorum kendimi büyük gibi görmüyorum anladın mı
Para gerekmiyor mu kral sigara alkol filan yok mu
Ben hayata küsüm özel hayat hiç dusunmedim anliyo musun sigara alkol kullanmiyorum
Kanka kullan o zaman bol bol bira iç kendine gel
Niye içeyim sevmiyorum? Ben kolakoliğim
Rakı iç o zaman
2097'de içerim söz
Tamam knk kitap okuyor musun
Hayir
Ne tarz müzik dinliyorsun
Pop
Sen Çok yaşa knk ya
çok geç kalmışsın başlamak için
Ben 2012'de hayata küstüm hayattan soyutlamak zorunda kaldım kendimi biliyor musun 16 yaşındayken
anlıyorum ama hayat buna bakmıyor geçmişini kimse önemsemiyor
Peki geleceğe baksak nasıl bir gelecek olacak en fazla bir işe gir asgari ücretli bu kadardı gene asosyal olmayacak mıyız
çok karamsarsın. çalışmak insanı dinç tutar
kusura bakma ama yaşadıklarım gerçekten çok ağır şeyler Tamam da asgari ücretle her şey çözülecek mi aşırı sosyal mi olacağım?
istediğini yap
İstediğim yani yapabilecek olabileceğim tek şey bir işe girmek asgari ücretli çalışmak psikoloğa gitmek bu kadar Ben istiyorum ki sosyal haklara sahip olayım gezeyim tozayım arkadaşım olsun sevgilim olsun araba kullanan gezeyim kendimi seveyim istiyorum anlıyor musun?
banane ki
Doğru senin için hayat hoş benim için boş Ama burası bir platform Ben de sadece akıl tanışıyorum
Sen magazin sayfalarına da bana ne diyebiliyor musun