Güncellemeler
+1 yıl
Hiç mi bilgisi olan yokkkkk?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba kariyer sitesinden lcw iş başvurusunda bulundum ve bugün aradılar yarın görüşmeye çağrıyorlar nelere dikkat etmek gerek bir de saçma sapan bir sınav muhabbeti var İnternete doğru mu bilgisi olan yazabilir mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben colins bu girmiştim bir ara hemen hemen aynı LCW ile de görüşmüştüm oradan biliyorum ama lcw sadece ön görüşmede bıraktım gitmedim.
Öncelikle diksiyonuna dikkat etmen gerek, görünüşüne de aynı şekilde. Daha sonra işi ne kadar istediğini az da olsa göstermelisin seçeceğin kelimelerle. Ondan sonrasında zaten olumlu olursa evet bir sınava tabi tutuyorlar ama bu colins de online dı LCW de nasıl bilmiyorum. Benim LCW yı ön görüşmde bırakma n edenim tam zamanlı istedim olar part parayı almak istedi
Ne sınavı bu tam olarak ne soruluyor dış görünüşten kastınız nedir?
Ben çok heveslenmiştim ve de öğrenciyim kıytırık bir mağaza sanki üst düzey yönetici olarak alacakta sınav yapıyor kalsın o zaman gitmemek en iyisi
Çok uzun zaman oldu yaa çok detaylı hatırlamıyorum ama sınavda görsel şekiller vs vardı satış üzerine bit kaç soru vardı genel olarak mağazacılık üzerineydi ama basit sorulardı ya öyle kazık hiç bilmediğin şeyler çıkıyor yani.
Dış görünüşten kastım da sabah kalktığın gibi gitme saçın başın makyajın ( makyajında düğün makyajı gibi değil sade ve şık olsun) giyim kuşam bunlara dikkat et bir tık t shirt pantolon gidiyorsan mesela biraz uyumlu olsun kombin alakasız durmasın örneğin yani kısacası ne çok özen ne çok bakımsız kal kendine bak diyorum yani canım
Sınav profesyonel bi sınav değil yaa öğrenciyim diyorsun git dene sanki ne kaybedersin Allah Allah basit bi sınava tabi tutacaklar niye görmeden vazgeçiyorsun biraz özgüvenin olsun yaa