Savunma sanayinde düşük ölçekli silah üreten firma kurmak istiyorum önerileriniz nedir?

Dostlar selam başlıkta da gördüğünüz gibi ufak bir hayalim var. Makine mühendisliği son sınıf öğrencisiyim ve bu alanla ilgili bilgi edinmeye çalışıyorum. Birebir olarak soru cevap yapabileceğim başka platform bulamadığım için buraya yazıyorum. Öncelikle tabanca ve tüfekler için kendi çizimlerimi ve modellerimi oluşturdum yani kafamda üreteceğim ürünlerin nasıl olacağıyla alakalı projeler var. Üniversiteden sonra da bu sektörde iş bulup tecrübe edinmeyi planlıyorum. Üretim makineleriyle alakalı da az çok bir şeyler biliyorum ancak kafamı kurcalayan mesele bu sektöre adım atmanın maddi boyutuyla alakalı. Elbette bir anda global bir firmaya dönüşmek gibi uçuk kaçık bir düşüncede değilim. Önceliğim Türkiye'de tabanca üreterek bir temele oturup daha sonra yurtdışına açılmak ve sizlerden öğrenmek istediğimse böyle bir başlangıç için ne kadar sermaye olması gerektiği. Araştırdığım çelik, plastik ve makine fiyatlarını baz alınca üretim için makine ve hammaddeyi düşük ölçekli de olsa karşılayabilirim ancak evdeki hesabın çarşıda uyup uymayacağını bilemiyorum. Bu alanda çalışan veya iş yapan kişilerden bu konu hakkında daha fazla bilgi öğrenmek için bu başlığı açtım ve bilgisi olan kişilerin yanıt vermesini bekliyorum.

Savunma sanayinde düşük ölçekli silah üreten firma kurmak istiyorum önerileriniz nedir?