Yatılı işte çalışacağım görüştük de adam ve çocuğu var sadece de evden çalışıyorum genelde dedi 2 çalıştığım ofis mi iş yeri mı ne var dedi oraya gidiyorum bazen dedi tek sıkıntı bu benim için çünkü çocuk 6 7 saat okulda yok evde adamla olacağız yani? 12.000-13.000₺ maaş a da TM dedi , eşiyle ayrılmış başkasıyla evlenmis kadın o adamdan çocuk yapmış hem onunla hem eski kocasının çocuğuyla ilgilenemedigi için adama geri vermiş çocuğu sizce güvenilir mi bu iş? Yaşlı bakimi var onu istemiyorum yaşlı kadın ve kocası var kocamı bereber yikiycaz vs dedi hemde yaşlılar tüm gün sıkıntı çıkarabilir daha önce çalıştım yaşlı bakımında biliyorum ve diğer yaşlı işleri yaşın küçük diyor 21 im diğer kadın kari koca olan aileler de küçüksün vs diye kabul etmediler ne yapmalıyım sizce çok çaresiz kaldım 😔
Güncellemeler
+1 yıl
3 işten hangisini seciyim? 3 ude 12.000₺ , 1) baba ve okula giden çocuk kucuk 2) yaşlı 80 yaş çift 3) 5 kişilik aile okula giden 3 çocuklu
Elektronik yazılım işi yapıyorum diyen biri ne iş yapar ne kadar kazanır?
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Adamın ne kadar kazandığını ne yapacaksın? Birde elektronik yazılım işi diye bir meslek yok sen adamın dediğini anlamamışsındır ya da sen anlamazsın diye mesleğini detayını açıklamamış. Gömülü yazılım mühendisi olabilir, alaylı programcı olabilir, junior yazılımcı olabilir her şey olabilir yani. Bunların kazandığı rakamlar da farklılık gösterir.
0
17 Yorumla
Soran
+1 yıl
Elektronik yazılım dedi isim😒sonuç en az ne kadar kazanır? Bu maaşı verebilir mi tek çocuğu var?
Biraz muhabbetiniz yoksa yaşını sorman saçma olur. Ben bilgisayar mühendisliği okuyorum staj da yaptım çok mühendisle sohbetim oldu, o yüzden maaşları iyi biliyorum ve maaşlar çok değişkenlik gösterir, çalıştığı şirket, tecrübesi, hangi programlama dilinde yazdığı vesaire. Ama tecrübesi en önemli unsur benzer tecrübe de olanlar genelde benzer maaşları alır ondan dolayı kaç yıldır bu işi yapıyor diye sordum.
Çocuklar yaşı ve evlerinde ayrı odam olacak mı bu önemli çünkü gece kadında adamda odama girsin istemem tanımıyorum sonuçta , ayrı odam yok derse çocuklu tek Adams gidecegim mecbur , bir iş daha var 4 katli villa anne çalışmıyor evde baba 2 çocuk var okula gidiyor sabah kahvaltı hazirliycam yemeği başka kadın yapıyormuş temizlik ütü 4 kat tek başıma haftada 1 gün izin 12.000₺ veriyor bu da
Yani elektronik yazılımcılar dolar euro ile çalışanlar var bu ortalama aylık 100 Bn TL kadar kazançları olabiliyor. Hizmet verdiği sektöre göre değişir. Yurt dışı firma bağlantılı olup da Türkiye de iş yapan mühendisler de var.
Yazılım işi yapan en az 25-30 kazanır sen karar ver buradaki kişiler senin nasıl bir vehametin içinde olduğunu bilemez iyi ölç biç tart karar al öğren bence yalnız başına karar vermeyide
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu yaşıma kadar yalnız başıma karar verdim zaten ama şu an çok kararsız kaldım yorumları okuyup bana 3 işten birini seçebilir mısın?
İlk işi tercih et öyle kötü bir adam olacağını çok da düşünmüyorum işinde gücünde belli ki akıllı da bir adam bir şeyler öğrenebilirsin belki de bir abi olarak kendini geliştirme de de yardımcı olabilir sana ama sen bilirsin yinede
Odası olur tüm gün yazılım işi ile meşgul olur zaten sana işi ile ilgili olur senin geleceğin ile şirketler ile bağlantılı iş yapıyordur sonrasında iyi bir şirketde ise baslatabilir
Pardon da şirkette ne işi bulacak bana? Ben 21 yaşım ve ev yardımcısi çocuğa ablalık olarak çalışacağım adamın yanında ve okulum bitincede bitirdiğim bölümdeki işi meslegi yapacagim.
Bunun şu an için önemi yok eylüle kadar Max çalışacağım bu işte duruma bağlı iyi davranirlarsa 1 yılda çalışırım. sonuç olarak 5 ay var eylüle kadar kalacak yerim yok.
Önemi yok diyorsun ama o adam en az bence 40-50 kazanıyor diyebilirim hem çalıştığı hizmet verdiği farklı şirketler de vardır çevresi geniş biri ise senin okuduğun bölüm ile ilgili iş bulabilir demek istedim gizemli kız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Adamın ne kadar kazandığını ne yapacaksın? Birde elektronik yazılım işi diye bir meslek yok sen adamın dediğini anlamamışsındır ya da sen anlamazsın diye mesleğini detayını açıklamamış. Gömülü yazılım mühendisi olabilir, alaylı programcı olabilir, junior yazılımcı olabilir her şey olabilir yani. Bunların kazandığı rakamlar da farklılık gösterir.
Elektronik yazılım dedi isim😒sonuç en az ne kadar kazanır? Bu maaşı verebilir mi tek çocuğu var?
Kaç yıldır bu işi yapıyor? Ortalama rakam vereyim buna göre
Yaşını sormadim sorsam yanlış anlar mi
9 yaşında çocuğu var tek oradan hesap et
Biraz muhabbetiniz yoksa yaşını sorman saçma olur. Ben bilgisayar mühendisliği okuyorum staj da yaptım çok mühendisle sohbetim oldu, o yüzden maaşları iyi biliyorum ve maaşlar çok değişkenlik gösterir, çalıştığı şirket, tecrübesi, hangi programlama dilinde yazdığı vesaire. Ama tecrübesi en önemli unsur benzer tecrübe de olanlar genelde benzer maaşları alır ondan dolayı kaç yıldır bu işi yapıyor diye sordum.
Tm neyse massi boş ver sence güvenilir mi yorumları okuyup 3 işten birini seçer mısın
Adamı tanımıyorum etmiyorum bilemem o yüzden ama diğer işi pek istemiyorsun zaten güzel iş değil bu güvenilirse bunu seç
Güvenilir olduğunu nereden bileceğim görüntülü sesli konuştuk 6 saat uzağımda tanımam etmem hiçbirini 😔
Başka şehirde olması kötü olmuş. İlla yatılı iş mi arıyorsun başka seçenek yok mu?
Kalacak yer yok. yeme içme kira fatura ödemiyorsun 3 istese her ay 12.000₺ direk cepte birikiyor
3. guzel işe benziyor
Yemek yapmayı bilmiyorum bakalım kabul edecek mi beni
Konuşmadık daha onunla konuşacağız
Çocuklarına mi bakacaksın onların
Yemek temizlik ütü , akşam okuldan gelincede çocuklar hepsi okulda
O halde zor yemek yapmayı bilmiyorsan
Çocuklar yaşı ve evlerinde ayrı odam olacak mı bu önemli çünkü gece kadında adamda odama girsin istemem tanımıyorum sonuçta , ayrı odam yok derse çocuklu tek Adams gidecegim mecbur , bir iş daha var 4 katli villa anne çalışmıyor evde baba 2 çocuk var okula gidiyor sabah kahvaltı hazirliycam yemeği başka kadın yapıyormuş temizlik ütü 4 kat tek başıma haftada 1 gün izin 12.000₺ veriyor bu da
Yani elektronik yazılımcılar dolar euro ile çalışanlar var bu ortalama aylık 100 Bn TL kadar kazançları olabiliyor. Hizmet verdiği sektöre göre değişir. Yurt dışı firma bağlantılı olup da Türkiye de iş yapan mühendisler de var.
Yazılım işi yapan en az 25-30 kazanır sen karar ver buradaki kişiler senin nasıl bir vehametin içinde olduğunu bilemez iyi ölç biç tart karar al öğren bence yalnız başına karar vermeyide
Bu yaşıma kadar yalnız başıma karar verdim zaten ama şu an çok kararsız kaldım yorumları okuyup bana 3 işten birini seçebilir mısın?
İlk işi tercih et öyle kötü bir adam olacağını çok da düşünmüyorum işinde gücünde belli ki akıllı da bir adam bir şeyler öğrenebilirsin belki de bir abi olarak kendini geliştirme de de yardımcı olabilir sana ama sen bilirsin yinede
Adam tüm gün evde anladın mı? Ne öğretecek ki bana?
Odası olur tüm gün yazılım işi ile meşgul olur zaten sana işi ile ilgili olur senin geleceğin ile şirketler ile bağlantılı iş yapıyordur sonrasında iyi bir şirketde ise baslatabilir
Kötüyü düşünmeyin hemen
Pardon da şirkette ne işi bulacak bana? Ben 21 yaşım ve ev yardımcısi çocuğa ablalık olarak çalışacağım adamın yanında ve okulum bitincede bitirdiğim bölümdeki işi meslegi yapacagim.
Yok bir şey hayatım boş ver ben bir şey demedim say
Duzgunce açıklar mısınız
Sen ne bölüm okuyorsun
Bunun şu an için önemi yok eylüle kadar Max çalışacağım bu işte duruma bağlı iyi davranirlarsa 1 yılda çalışırım. sonuç olarak 5 ay var eylüle kadar kalacak yerim yok.
Önemi yok diyorsun ama o adam en az bence 40-50 kazanıyor diyebilirim hem çalıştığı hizmet verdiği farklı şirketler de vardır çevresi geniş biri ise senin okuduğun bölüm ile ilgili iş bulabilir demek istedim gizemli kız