Eğitim & Kariyer 2 ay Sizce hangi not defteri daha şirin gözüküyor? birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 İkisi de çok şeker ama siz olsanız hangisini alırdınız? Sizce hangi not defteri daha şirin gözüküyor? Cevapla 41 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
muzursarıkedi Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 45% 2 ay Bakıyorum bakıyorum bir fark göremiyorum aşağı filan indim ikinci defter nerede diye sonunda fark ettim ama bama göre aynılar. 1 4 Yorumla yorgunnveüzgün 2 ay Of erkekler niye böyle ağdkpwhdpwbdowbdow Yorumla muzursarıkedi 2 ay Bilmem niye böyleyiz😄 Yorumla yorgunnveüzgün 2 ay Ben de merak ediyorum sorunun cevabı sendee Yorumla muzursarıkedi 2 ay Valla biz bakınca tek bir şey algılıyoruz defter kapaklı mapaklı pembe siz en ince detayını algılıyprsunuz ondan sanırım😉 Yorumla
Balcicek899 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 76% 2 ay Pembe elbiseli çok güzel neden aldın hoşuma gitti çok pahalı birsey olmali 0 1 Yorumla birsuskuncicek 2 ay Hediye geldi Yorumla
ballıpankek Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eic 96% 2 ay İkiside çok benziyor o yüzden fark etmez ama sağdaki daha tatlı gibi 0 0 Yorumla
mellekisi Takip Et Xper 1 Yaş: 20 2 ay Kesinlikle gülümseyen kız olan. Pozitif olmak lazım 😁 0 0 Yorumla
StarWarsPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% 2 ay Ikisi de tatlı ama soldaki bir tık daha 😀 0 0 Yorumla
melissakübra Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 96% 2 ay İkiside ama sağdakini seçeyim gönlün olsun 0 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 91% 2 ay Eğitim & Kariyer konusunda 427 cevap paylaştı. Birinci olan daha güzel 0 0 Yorumla
s Blackmen_1 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 39% 2 ay Eğitim & Kariyer konusunda 346 cevap paylaştı. İkisi de aynı 0 5 Yorumla yorgunnveüzgün 2 ay Hahzhahzhqjaaj tam bir erkek yorumu gerçekten güldürdün gece gece☺️ Yorumla Blackmen_1 2 ay @yorgunnveüzgün e aynı değil mi Yorumla birsuskuncicek 2 ay Tıpatıp aynı Yorumla yorgunnveüzgün 2 ay @Blackmen_1 yavrum neresi aynı baksana kızlara slxhpsjdpwjdoejdle Yorumla Blackmen_1 2 ay @yorgunnveüzgün Bi kıyafeti farklı abartmayın sizde :d Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bakıyorum bakıyorum bir fark göremiyorum aşağı filan indim ikinci defter nerede diye sonunda fark ettim ama bama göre aynılar.
Of erkekler niye böyle ağdkpwhdpwbdowbdow
Bilmem niye böyleyiz😄
Ben de merak ediyorum sorunun cevabı sendee
Valla biz bakınca tek bir şey algılıyoruz defter kapaklı mapaklı pembe siz en ince detayını algılıyprsunuz ondan sanırım😉
Pembe elbiseli çok güzel neden aldın hoşuma gitti çok pahalı birsey olmali
Hediye geldi
İkiside çok benziyor o yüzden fark etmez ama sağdaki daha tatlı gibi
Kesinlikle gülümseyen kız olan. Pozitif olmak lazım 😁
Uzun saçlı olan
sol taraftaki daha iyi
para tuzagı bunlar hep
Ikisi de tatlı ama soldaki bir tık daha 😀
Cimcimeli kızın olduğu☺️
Fark yok pek ama birinci gibi
İkisi de aynı?
#Vesselam