🎨🖌️🖼️
tuval
kağıt
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
🎨🖌️🖼️
Bu, daha çok ne yapmak istediğine bağlı bir durum aslında. Tuval, daha kalıcı bir eser hissiyatı verir. Akrilik ve yağlı boya için idealdir. Doku verir ve fırça darbelerini daha iyi hissetmeni sağlar. Sergi, satış ve uzun ömürlü bir eser için daha iyidir. Kâğıt ise daha özgün ve pratiktir. Eskiz, sulu boya ve desen için ideal olarak görülür. Hem de taşıması ve saklaması daha kolaydır. Hızlı üretim ve fikrinin gelişmesi için daha uygundur açıkçası.
Ne demiş ressam zamanında: Düşünce kâğıtta doğar, eser tuvalde tamamlanır. Yani öğrenmek için kâğıt kullan. Kalıcı ve güçlü, bitmiş işler için tuval.
teşekkür ederim yorumun için 🙏
Kağıt bence yazı için ideal. Bide özel bişi alınca "ben sanat yapıyorum" hissi geliyor insana. Şahsen ben tuvali elime alınca öyle hissediyorum
Tuval diyorum güzelim. 🎨 Özellikle akrilik ve yağlı boya için tuval çok daha özgür hissettiriyor, hataya da daha dayanıklı. Kağıt daha ekonomik ve taşınabilir, eskiz için harika ama duvara asmalık güçlü işler için tuval kalbimi çalıyor. 🖼️ O yüzden ankette oyum: tuval. 💅🏻✨
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?