Öyle , başka bölüm okusam olabilirdi ama ben gida alanında da iyi yerler buldum aslında ama şimdiki mesleğim daha fazla kazanç sağlıyor ve yonetici konumundayim
@Denizlili1adamm ayy ne güzel :)) bi ara giyim mağazasındaydım bende şartları zordu biraz bide eleman seçiyolardı çıktım işten bende bulsaydım aşırı sıkıldım evde.
Aslında açıktan daha iyi cumartesi pazar vize oluyor bitti gitti. 3 ay sonra mı ne final yaz okulu da olursa Kebab.
Bide çıkmış soruları çöz yeterli , dersler falan çok basit kolay. Ben sınava 1 gün kala çıkmış sorulara bakardım aynısı zaten girer 50-60 alır geçerdi.
Can egrjsi mi. E bişi var 30 ile gectigim ders vardı.
2 yıl hem çalış biyerde hem de oku. Sonra zaten c , b , a belgeleri var.
Tekniker 13-17 alır
C. 15-18
B 18 -23 g
a 30 falan ve fazlası
Ciddi paralar donuyo sektorde.
şu an gıda teknisyeni olarak kim verecek bu paraları.
İstediğim şeyi oldum. Bir devlet kurumdan görevliyim ama şimdiki hayalim memurluktan istifa edip kendi işimi kurmak hayatımdaki en büyük hata üniversite okuma ile zaman kaybedip birde üstüne KPSS denilen saçma sınava girmekti.
Küçükken demeyelim de lisede polisligi çok istiyordum (asla göründüğü gibi olmayan mesleklerin başını çekiyor) öyle böyle değil kafamda mesleğin hayali toz pembe dumanlar içindeydi daha sonra gerçekler pat pat yüzüme çarptijxjd (çok çok araştirinca içli dışlı olunca reelin ortaya çıkması kaçınılmaz oluyor) sağlık lisesinden sağlık ilgili bi bölüm seçtim şu an 112 paramedik mezunuyum memnunum polislik sadece bi yara izi olarak kaldi Görünce buruk bi tebessüm ediyorum
valla ilkokulda öğretmenimi çok severdim o yüzden bi öğretmeliğe heves ettim. sonra büyüdükçe sağlık okumak istediğime karar verdim. okudum. şimdi youtuber oldum hfgnb
Matematik profesoru olmak istiyordum. Matematik mezunuyum, şu an istatistik master yapiyorum ama kesinlikle doktora dusunmuyorum yani hedef tutmayacak. Yuksek lisans bile cok zor biraz zaman alacak oyle gozukuyor. Sonrasi artik allah ne verdiyse
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Şu hayatta hayal kurmanın bedelini kurduğum hayallerin enkazinda kalarak oğrendim. Artık ne bir hayal kaldı ne bir gerçek...
Doktor olmak istedim yıllarca, çocukluğumdan beri. Şu an hemşirelik okuyorum. Halimden memnun gibiyim ama belki tekrar tıp için zorlarım, başvurumu yaptım ama girer miyim sınava bilmiyorum...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Pilot olmak istiyordum şimdi uçak olmasa bile uçuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Çocukken büyümek istiyordum, büyüdüm çocuk olmak ne kadar güzelmiş.
Büyük olmak da güzeldir öyle söyleme 😀
Hiç değil 🙂 Çocukların içi dışı bir. Hep mutlular, ekonomik sorunları yok. Sahtekar değiller
Niye cevabımı çalıyosun hırkız
Kaç yaş arasındaki çocuklar böyle
0/12
Çocuklar da büyümek istiyor maalesef
Maalesef, büyümeyi güzel zannediyorlar.
hemşire olmak isterdim şimdi gıda teknisyeni oldum :) ama istediğim bölüm mezunuyum çok şükür :)
Çalışıyor musun
iş arıyorum
Aa meslektaşım benim 😅 bende gıda teknikeriyim
@Denizlili1adamm vaaay ne güzel :))
Hamgi üniversiteden? Lise de olabilir gerçi dimi
@Denizlili1adamm giresun üniversitesi mezunuyum sen?
Kocaeli üniversitesi, denizliliyim ben lise de gıda teknisyeni olarak omudjm burada sonra üniversite icjn Kocaeli'ne geçtim , sen nerelidin
@Denizlili1adamm ankaralıyım bende :) lisede de yiyecek içecek hizmetleri mezunuyum, üniversitede de tekniker işte.
Güzelmiş , bende gıda alanında çalışmıyorum başka alanda çalışıyorum
@Denizlili1adamm mühendisliğe tamamlasam daha iyi olacak ama gene iş sıkıntı.. bende öyle yapıyorum farklı alanlarda bakıyorum işi.
Aynen iş yok gıda alanında hele ki tekniker olarak.
@Denizlili1adamm aynen, mühendislerin var.
Öyle , başka bölüm okusam olabilirdi ama ben gida alanında da iyi yerler buldum aslında ama şimdiki mesleğim daha fazla kazanç sağlıyor ve yonetici konumundayim
@Denizlili1adamm bölümümü seviyorum genede, şu an ne işi yapıyosun peki?
İş güvenliği uzmanıyım , kazanç iyi , yonecisin , geziyosun sabit değilsin. Mis gibi
@Denizlili1adamm ayy ne güzel :)) bi ara giyim mağazasındaydım bende şartları zordu biraz bide eleman seçiyolardı çıktım işten bende bulsaydım aşırı sıkıldım evde.
İş güvenliği bölümü oku 2 yıllık açıktan okunuyor Atatürk üniversitesi. Yaş kaç senin
@Denizlili1adamm 27 yaşım.
Benim 26 :) şimdi okusan aciktam 2 seneye mezunsun 29 yaşında. Ankara'da maaşlar iyi. Şuanda ben orada olsam 13-17 arası alırdım
@Denizlili1adamm aa yakınmış yaşlarımız :) açıktan pek yapamam ben ama yaa bana örgün eğitim olacak yüz yüze.
Aslında açıktan daha iyi cumartesi pazar vize oluyor bitti gitti. 3 ay sonra mı ne final yaz okulu da olursa Kebab.
Bide çıkmış soruları çöz yeterli , dersler falan çok basit kolay. Ben sınava 1 gün kala çıkmış sorulara bakardım aynısı zaten girer 50-60 alır geçerdi.
Can egrjsi mi. E bişi var 30 ile gectigim ders vardı.
2 yıl hem çalış biyerde hem de oku. Sonra zaten c , b , a belgeleri var.
Tekniker 13-17 alır
C. 15-18
B 18 -23 g
a 30 falan ve fazlası
Ciddi paralar donuyo sektorde.
şu an gıda teknisyeni olarak kim verecek bu paraları.
+ Mesai yok bide mesai girerse. 💥💥💥
@Denizlili1adamm açıktan mümkün değil yapamam.
Niye ki?
@Denizlili1adamm açıktan hiç bi halt anlamam. bana böyle ders anlatacaklar onu dinlicem.
İSG öyle bı bölüm değil. sınavlar boş. Sen işi sahada öğreneceksin.
@Denizlili1adamm harbiden anlamam açıktan bişey bana dedim ya örgün olacak. neyse hayırlısı.
Hayırlısı sen bilirsin. Ama dediğim gibi soruları ezberleyip geçebilirsinde. Sana kalmış
@Denizlili1adamm ben biliyorum çünkü kendimi açıktan mümkün değil.
öğretmen olmak istiyordum, teorikte öğretmen oldum ama daha pratiğe dökemedim. inşallah tez zaman da o da olur
Bölüm ne
dikab
İstediğim şeyi oldum. Bir devlet kurumdan görevliyim ama şimdiki hayalim memurluktan istifa edip kendi işimi kurmak hayatımdaki en büyük hata üniversite okuma ile zaman kaybedip birde üstüne KPSS denilen saçma sınava girmekti.
Aslında aklımda hicbirsey olmamak vardı. Ama neyse ki bı baltaya sap olabildim sadece 🤣🤣
Hangi baltaya sap olabildin
Mesleki espriydi. Bak mesleğimi soyledigimde kahkaha atacaksın. Peyzaj mimariyim 🤣🤣🤣
Çocukken kimse ne olmak istediğini bilmiyor. Sallıyor sadece çevreden ne duyduysa
Sen ne salladın küçükken
Öğretmen dedim, avukat dedim... Başka ne demiştim hatırlamıyorum.
Aynen hepimiz sanıyorduk o zamanlar
Annemin dediğine göre karpuzcu olmak istiyormuşum kurumsal bir firmada müdür oldum.😃
Hobi olarak karpuzcu da olabilirsin
Çocukluğumdaydı o fikirlerim değişti 🙂
Peki öyle olsun
Sadece insan olmak istiyordum şu an ne oldum emin değilim
İnsan değil misin yoksa
Sanırım değilim bana benzeyeni dahi görmedim
Ya reis
Her insan eşsizdir zaten. Kimsenin sana benzememesi normal
Teşekkür ederim
Eskiden bilgisayar mühendisi olmak isterdim şimdi hiçbir şey olamadım olacaktım da şans vermediler
Ama şimdi yeni bir şeye daha başvuracağım inşAllah olur
Küçükken demeyelim de lisede polisligi çok istiyordum (asla göründüğü gibi olmayan mesleklerin başını çekiyor) öyle böyle değil kafamda mesleğin hayali toz pembe dumanlar içindeydi daha sonra gerçekler pat pat yüzüme çarptijxjd (çok çok araştirinca içli dışlı olunca reelin ortaya çıkması kaçınılmaz oluyor) sağlık lisesinden sağlık ilgili bi bölüm seçtim şu an 112 paramedik mezunuyum memnunum polislik sadece bi yara izi olarak kaldi Görünce buruk bi tebessüm ediyorum
Çocukken ne istediysem şimdi o işi yapiyorum
Hayallerim gerçek oldu
Hayalin neydi
Söylemek istemiyorum
Çocukken meslekten mesleğe atliyordum 😀kâh çocuk doktoru, kâh diş hekimi 😀Ve sonuç öğretmen 😀
4. Sınıfa kadar öğretmen olmak istiyordum sonra bilim insanı olmak istedim, şimdi ise ne olmak istediğimi bilmiyorum🤣
Çocukken mutlu olmak istiyordum, şimdi mutlu olamasam da en uzundan umutlu oldum. Mutlu olmaya hâlâ umudum var.
Orta okul polis
Lise kadın doğum uzmanı
Üniversite gıda mühendisi
Şimdi iş güvenliği uzmanı
Polis olmak istiyordum ama şu an bir teknoloji firmasında satış danışmanıyım ama iyi ki polis olmamışım..
valla ilkokulda öğretmenimi çok severdim o yüzden bi öğretmeliğe heves ettim. sonra büyüdükçe sağlık okumak istediğime karar verdim. okudum. şimdi youtuber oldum hfgnb
Bayağı iyi bir gelişim 😄
:D
Savcı olmak istiyorum ve şu an bunun için çalışıyorum, kısmet bakalım. Olamazsam da avukat olacağım galiba
Matematik Öğretmeni olmak istiyordum
Harita Mühendisi oldum, kısmi mühendislik kısmi villa kiralama ve kısmi emlak serbest meslek diyebilirim
Kuaför falan olmak isterdim şimdi adalet okuyorum.
Pilot veya polis olmak istiyordum büyüdükçe hedeflerim değişti
Zi̇raat mühendisi olmak istiyordum, çiçekçi oldum🌸🐝
Çocukken de öğretmenlik istiyordum ama branş farklıydı.
bilgisayar mühendisi olmak isterdim, pilot oldum. iyi ki de oldum :)
Yükseklerden mi uçuyorsun
Yerden yaklaşık 35.000 irtifa yukarıda. yeterince yüksek mi sence? :)
Yüksek bence
gözümüz yükseklerde, gönlümüz alçakta olmalı. ideal insan budur bence :D
Havalı havalı sözler söylemeyi de biliyorsun
hasdhahsdhasdh beni analiz mi ediyorsun :D
Benim de en iyi yaptığım şeydir aslında insanları analiz etmek. Boş attın dolu tuttun 😅
hahah ama bu analizse eğer pek yüzeysel kaldı biliyorsun dimi 😄
İlkokulda şarkıcı.. ortaokulda ajan.. olmak istiyordum 😊allam ya.. ne saftirik bir kalbim varmış şu an taşeron işçi gibi birşeyim..
Ortaokulda ajan demek waoww şimdide gangster felan olmak istiyorum deme sakın 😂
Yok. biliyo musun. ben o işleri bırakalı uzun zaman oldu 😅
Bırakmakla iyi yapmışsın 😉
Birsey söylemek istiyorum sana dm den müsaitsen bakarmisin bu arada
Çocukken doktor olmak istiyordum şu an veterinerimOWJWLWNWLWNSLWNWK biraz farklı işledi ama olsun
Halinden memnunsan sıkıntı yok
Memnunum sorun yok 🎀💗
Yine doktor sayılırsın ha insan doktoru ha hayvan doktoru 😄
Bilgisayar mühendisi olmak istiyordum kimyager oldum
Memnun musun işinden
Evet laboratuvar fabrika üretim falan seviyorum
Kolay gelsin
Çocukken pilot olmak istiyordum çok klişe ama şu anda adli tıp otopsi uzmanlığı öğrencisiyim
Memnun musun şu anki işinden
Memnunum
Matematik profesoru olmak istiyordum. Matematik mezunuyum, şu an istatistik master yapiyorum ama kesinlikle doktora dusunmuyorum yani hedef tutmayacak. Yuksek lisans bile cok zor biraz zaman alacak oyle gozukuyor. Sonrasi artik allah ne verdiyse
Şu hayatta hayal kurmanın bedelini kurduğum hayallerin enkazinda kalarak oğrendim. Artık ne bir hayal kaldı ne bir gerçek...
Kimse tutturamadı sanırım, ietediğimi oldum ama maddiyat yuzunden yapamiyorum
Ne oldun ki
Eğitimci oldum ama başka bir iş yapiyorum
Mat öğretmenliği istiyodum mat mühendisliği okuyorum
Birazcık tutturmuşsun
itü de mi
Ytu
itüdeyim bende ondan
Çocukken çok hayalim vardı hiçbirini gerceklestiremedim. Hayallerim hep yarım kaldı. Şu an bir hiçim.
Polis olmak istiyordum izin vermediler güvenlik oldum asıl mesleğim değil zaten.
Elektrik Mühendisi olamadık finans danışmanı
Şarkıcı olmak istiyordum hahah
Ama önlisans okudum boşum
Nasip kısmet hersey bugünümüze hamd olsun
Helal olsun
Neden?
Şükretmeyi biliyorsun
Komutan olucakdım kurye oldum
Renk körü engeli :(
Böylesi daha hayırlıdır belki
Mdkssoossksk kuryeyim nesi iyi bunun merdiven çıkmakdan olimpiyat bacağı gibi oldu ayaklarım
Olsun. Ne olacak ki
Bilim insanı olmak istiyordum sanatçı oldum benzer işte 😭
Çocukken astronot lisede dis hekimliği şimdi memuriyet için cabam
Meslek hedefim yoktu. Sadece sevdiğim bir iş yapmak istiyorum.
Çocukken trafik polisi olmak istiyordum, şimdi ise bir baltaya sap olamadım.
Öğretmen olmak istiyodum öğretmen oldum
Branşı tutturdun mu
Yok 😊
Bilgisayar mühendisi diyodum fuarcı oldum 😄
Fuarcı ne oluyor
Fuar lar oluyor ya hani İstanbul fuar merkezi ve Tüyap ta oralara oturma grupları kiralıyorum
SGK'daki unvanında da fuarcı mı yazıyor 😂
Organizasyon tanıtım etkinlikleri vs yazıyor
Demek ki mesleğin fuarcılık değil 😅
Ya ablacım ne takıldın sen bu konuya böyle 😄
Hedef koy gerçekleştir hedef hedef hep sıradan
Ne olacaktı ya
Öğretmen olmak istiyordum, atanamayan öğretmen oldum 😃
Ogretmen olmak istiyodum Şu an sadece huzurlu olmak istiom
Çocukken büyük olmak isterdim şimdi çocuk olmak istiyorum belkide en güzel yanıt bu olsa gerek :)
Çocukken dansöz olmak istiyordum. Şimdi kendi butiğimi açtım.
Doktor olmak istiyordum, şu an psikoloji okuyorum
Öğretmen olmak istiyordum pazarlama müdürü oldum 😃
Doktor olmak istedim yıllarca, çocukluğumdan beri. Şu an hemşirelik okuyorum. Halimden memnun gibiyim ama belki tekrar tıp için zorlarım, başvurumu yaptım ama girer miyim sınava bilmiyorum...
Pilot olmak istiyordum şimdi uçak olmasa bile uçuyorum
Doktor olmak istiyordum psikolog oldum
Şimdi herkes psikolog olmak istiyor nedense
Bi fakülte bi kpss sonra doktor statüsü ama asla doktor değildir.
Ben de psikolog olmak istiyorum, sen şu an özelde mi devlette mi çalışıyorsun
Diş hekimi olmak istiyordum, öğretmen oldum
Atandın mı
Yok tatlım atanmadım
Atanırsın İnşallah
Nasip kısmet
Astronot olmak istiyordum bir poh olamadım
İnsan hiç kendine öyle der mi
napayım iki senedir işsizim evde oturuyorum kendimi o kadar işe yaramaz o kadar ezik hissediyorum ki anlatamam
Doktor olmak istedim, diş doktorluğu okuyorum ve önümüzdeki sene mimarlığa geçmeyi planlıyorum. Ne alaka dersende bende bilmiyorum
Polis olmak istiyordum, renk korlugune takıldım. İngilizce öğretmeni oldum onuda beğenmedim yabancı bir firmada satın alma müdürü oldum
geçmiştede ne olacağımı bilmiyordum şimdide hala ne olacağımı bilmiyorum rüzgar nereye eserse ben oraya
Çocukken ne olacağımı hiç bilmiyordum lafta doktor öğretmen derdim hep şu an da da hiçbir şey olamadım :/
Dekan olmak istiyordum hala bişey olamadım.