Temelim yok bitirdiğim konu da yok hiç yeni başlayacağım. Sadece tytden gireceğim sınava nasıl çalışmalıyım? Günde 9-10 saat ayırsam iyi sıralama gelir mi? 200k gibi
2 ay
TYT sınavına nasıl çalışmalıyım?

Temelim yok bitirdiğim konu da yok hiç yeni başlayacağım. Sadece tytden gireceğim sınava nasıl çalışmalıyım? Günde 9-10 saat ayırsam iyi sıralama gelir mi? 200k gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Senin yerinde olsam sadece türkçe ve matematik çalışırım 80 soru buradan geliyor ayrıca sosyal genel kültürle yapılıyor. 100k gibi bir hedefin yoksa fene bakman gerektiğini düşünmüyorum. Bilgisarmal ve çap yayınları tyt icin iyi
valla genel kültürüm de yok ki bilmiyorum bir şey. türkçe ve mat ağırlık veririm arada diğerlerine de çalışırım
Cografya için sadece harita çalışırsan 2 3 soru isaretleyebilirsin, din yaparsın tarihte yorum soruları zaten
tamamdır. deneme için yayın önerir misin peki
Yeni başladığın için bilgi sarmal ve 345 denemelerini önerebilirim türkçe icin 3d çözmeden sınava girme derim
tamam teşekkür ederim
Tyt netleri konu bitirdim hadi netim artsın sınavı değil.
ne sınavı peki
soru çözdükçe artıyor uzun bir zaman diliminde. Sabır gerekiyor
artması zor tyt nin ayt ye göre iki senedir arttıramıyorum mezun arkadaşlarım da dahil. Çok az arttı netlerim tyt de
kaç net yapıyorsun şu an? kaç kere mezuna kaldın
ilk mezun senem ya ben memnun değilim tytm den hiç söylemeyeyim. Beni AYT kurtaracak gibi duruyor. Yüksek tyt neti olan arkadaşlarım da arttıramıyordu amaa çalış yine de ben de çalışıyorum biraz. Şey yapma ben fenden mattan başladım geçen sene ondan yükselmemiş olabilir tyt netlerim. Tavsiyem harita çalış tyt coğrafyayı biir fullersin en basit ders. Matematikte de seni bilmiyorum ama benim problemlerim çok kötü o yüzden üçgenler, veri istatitik :D grafik yorumu kümeler gibi kolay konulardan başladım iyi de gidiyorlar onlara bakabilirsin. Mantık falan.
yazayım mı sana? merak ettim netini 😄
iyi yaz aa :D
😂 yazılmıyor sana takip attım
Nasıl bir sıralama gelir bilmiyorum ama sınava az kaldığı için bence Türkçe çalış aralarda anlıyorsan coğrafya tarih biyoloji derslerine göz gezdir ama Türkçe'ye ağırlık ver bence 🤷🏻♀️ benim düşüncem böyle umarım tecrübeli olan biri cevap verir 🙂
tamam teşekkür ederim
Günde 9-10saat çalışsan neler neler olur ama tyt sıralaması zor bişey ve neden sadece tyt ben tyt durumum 65felan günde haftaiçi dershanede derslere giriyorum günde 6saat bide ekstra günlük 2saat ders çalışıyorum hem ayt hem tyt ama benim
tyt sıralaması neden zor dedin? 4 sene okumak uzun geliyor bana
Yani 2yıllık bölümden bi yere gelmek zor olduğu için dedim tytye herkes giriyor ama aytde herkes bölümüne göre ayrılıyor sıralaman daha düşük oluyor düz tytden 200bin yapsan ayt eklesen bide üstüne ilk 50bindesin eşit ağırlıkta
ama ben 2 senelik okuyacağım ayt ile bir işim yok ki
Ne okumak istiyorsun
Bölüm olarak
sağlık paramedik gibi falan
Tyt 70net felan olması gerek diye hatırlıyorum
şu an durumun ne
Hiç çalışmadım deneme de çözmedim hiç. 5 net zor yaparım
O zaman gerçekten günde 9-10saat çalıman lazım ve kafanın gerçekten buraya vermen lazım
Temel kavramlar problemler çözerek başlaman lazım matematiği türkçeden günlük 10dil bilgisi 30paragraf çerez olarak çözmen lazım daha detaylı program yaparım ama neyi bikdiğini neyi bilmediğini hangi saatlerde boş oldugunu felan söylemen kazım
Of inşallah..
O kadar çok çalışsam olur mu yapar mıyım
Nasıl çalışsacağını biliyormusun yazsana bana bi
Antremanlarla matematik çözüyorum. Hiçbir şey bilmiyorum abartısız hiçbir şey
Özele gelsene ordan anlatıyım
yazıyorum
takip attım mesaj atılmıyor sana
Niye öyle hocam bu site ya yenş yükledim diye mi
İnstam açık hesabın gözüksün istemiyorsan fakein felan varsa yaz instamı vereyim
Hesabım yok kapattım her şeyimi sınava odaklanmak için. ayarlardan düzeltebilirsin mesaj isteklerine izin ver
İstek attım kabul etsen sanki yazabilecek gibiyim sinir oldum yapamıyorum
Xper seviyem yeterli değilmiş
şu an elinde olan yayınlar ne mesela bide acilen bi tyt denemesi alıp çözmen gerekiyor seviyene göre yayınlar almalıyız
Burdan anlatıcam yapıcak bişey yok
İşin yoksa şimdi çık evden erteleme bi tyt denemesi al ve çöz neden ne yaptığını görül yayınlar alalım tyt70net basit değil
twitter'ın var mı
@acemisozler
Bekliyorum hızlı şey yaparsan zaman kaybetme bugun denemeyi çöz
attım
Kesinlikle çıkmış sorulara bakmayı unutma