Eğitim & Kariyer Gelinlikçide çalışacağım, çok yoğun oluyorlar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ağır* yazacaktım yanlış yazmışım Gelinlikçide çalışacağım, çok yoğun oluyorlar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Evet yoğun oluyorlar 0 0 Yorumla
lckrmn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 32% +1 yıl Tanidigim birisi vardi. Kucuk sehirde olmasina ragmen ozellikle yazin kafasını kasiyacak zaman bulamıyordu. Tabi her yer ayni mi onu bilemem sadece ornek. 0 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Öyle pek bilindik bir gelinlikçi değil ise yoğun olacagini zannetmiyorum. 0 0 Yorumla
jfbydgurg Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Kız ne yoğunu sabah akşam dükkandadın kdjf 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ağır* Yorumla
t4yFun40 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl yooo 0 1 Yorumla t4yFun40 +1 yıl ben anladım Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ney ağır oluyor mu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne olabilir? Gelinlikler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bı sure sana tasittirmazlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet yoğun oluyorlar
Tanidigim birisi vardi. Kucuk sehirde olmasina ragmen ozellikle yazin kafasını kasiyacak zaman bulamıyordu. Tabi her yer ayni mi onu bilemem sadece ornek.
Öyle pek bilindik bir gelinlikçi değil ise yoğun olacagini zannetmiyorum.
Acayip yorucu aklın varsa oraya girme
bol bol cıplak gorursun
Paramparça olursun
Kız ne yoğunu sabah akşam dükkandadın kdjf
Ağır*
yooo
ben anladım
Basin agrir
Çok damat gelir
Çok ağır evet
Ney ağır oluyor mu
Ne olabilir? Gelinlikler