Doktor olamıyorum:((?

Merhaba arkadaşlar ben şu an mühendislik okuyorum ama benim çocukluktan beri hep hayalim olan meslek doktorluktu beyin cerrahiydi aslinda doktorluğu kazandım ama ücretli olanlari kazandım ama biz zengin insanlar deiliz babaminda parası yok kendiside ıssız eyt yi bekliyoruz olursa bende doktor olamadım anlayacağınız ve ben çok üzülüyorum şimdi bana çok ders calissaydin diyeceksiniz biliyorum ama şuanda bulunduğum üniversitede emsallerime sorunca net olarak universte sınav neti olarak en yüksek yapan benim saten ama benim diploma notum 55 ben lisede çok tembeldim mezuna kaldım mezuna kalmadan 1.5 milyonuncu olmuştum tyt de mezuna kalınca sadece YouTube den ders videoları izleyerek 39 bininci oldum şu an da en en kalifiyeli üniversitelerden birinde mühendislik okuyorum ve bu durum beni kahrediyor çok üzülüyorum hamdan alım yapsalardi ve şu an lise puanı etkili olmasaydı ben şu an tıp okuyordum benim yenim var kendisi 47 bininci oldu lisede özelde okudu diploma notu 100 ham olarak 70 bininci diye biliyorum yerleştirmede tabi 47 bininci olunca parayı basmışlar şu an o tıp okuyor ben ise mühendislik ve çok üzülüyorum :((

Güncellemeler
+1 yıl
Keşke obp yani diploma notu etkisi kaldirilsa
Doktor olamıyorum:((?