Merhaba arkadaşlar ben şu an mühendislik okuyorum ama benim çocukluktan beri hep hayalim olan meslek doktorluktu beyin cerrahiydi aslinda doktorluğu kazandım ama ücretli olanlari kazandım ama biz zengin insanlar deiliz babaminda parası yok kendiside ıssız eyt yi bekliyoruz olursa bende doktor olamadım anlayacağınız ve ben çok üzülüyorum şimdi bana çok ders calissaydin diyeceksiniz biliyorum ama şuanda bulunduğum üniversitede emsallerime sorunca net olarak universte sınav neti olarak en yüksek yapan benim saten ama benim diploma notum 55 ben lisede çok tembeldim mezuna kaldım mezuna kalmadan 1.5 milyonuncu olmuştum tyt de mezuna kalınca sadece YouTube den ders videoları izleyerek 39 bininci oldum şu an da en en kalifiyeli üniversitelerden birinde mühendislik okuyorum ve bu durum beni kahrediyor çok üzülüyorum hamdan alım yapsalardi ve şu an lise puanı etkili olmasaydı ben şu an tıp okuyordum benim yenim var kendisi 47 bininci oldu lisede özelde okudu diploma notu 100 ham olarak 70 bininci diye biliyorum yerleştirmede tabi 47 bininci olunca parayı basmışlar şu an o tıp okuyor ben ise mühendislik ve çok üzülüyorum :((
Doktor olamıyorum:((?
Güncellemeler
+1 yıl
Keşke obp yani diploma notu etkisi kaldirilsa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yani bence şansını tekrar dene 15-20 bin yaparsan düşünmeden yaz tıpı ki sadece YouTube videolarından buralara gelmen çok iyi 39.000 den bahsediyoruz
Sen tıp mi okuyirsun acaba
İstiyorum daha kazanmadım
Subay>doktor>mühendis
Sınavda iyi puan yaparsan bence çok acaip bir etkisi olmaz ki dene tekrar sansini
Ham 17 bininciydim sıralama 19 bine atti
Pardon 39 bin
O kadar etkiledi mi cidden🙄
Sen ne oluyorsun anlamadim
Benim lise puanım iyiydi ama bu kadar 17 den 39 a atcagini düşünmedim
Sen ne okuyorsun acaba
Birde tercih yaptım mühendisliğe o yüzden 55 olan diploma yarıya düştü 1. Sınıfım ben
Ben okumuyorum bitti benim uzmanlık tayim
Maşallah sana abla helal olsun keske lisede yatmiyaydim diyorum ama olan oldu
İyi bir mühendis olursun sende inşallah
Evet abla sonradan aklım başıma geldi fakülte birincisiyim şu an power games stajını bende yaparsan 23 bin TL vereceğini söyledi ise başlasam 30 40 bin verirler herhalde doktor maaşı yine yetemiyoruz:(
Biz de anca o kadar aliyoruz
Yok abla KBB uzman var tanıdık 70 bin aliyor
Asistan misin sen
Evet uzmanın fazla olabilir tabi
Yeni başlayan bir pratisyen de 50 de assagi almıyor ki abla bizim durumumuz yok bana fabrika bursu ve KYK bursu olmasa ben okuyamam okumak bizim ailemize göre çok fazla masraflı ben birde tek kardesim
Allah yardımcın olsun bu zamanda zor cidden
Teşekkür ederim Allah senin cocukalrinada okumayi nasip etsin
Abla bir şey sorabilirmiyim acaba
Amin evlenirsem inşallah 😂
Soru sormadan cevap geldi nsndjs
Abla evlenirsen bir muhendislemi evlenirsin bir doktorlami ikiside aynı ozellikelre sahip ikisininde seviyorsun
İllaki fark eden bir yeri olur ya bunu belirlemek zor
Peki yeni başlayan pratisyen hekimin 50 alması ne düşünüyorsun abla iyi ki sen çıktın karşıma ya çok saol
Benim tanıdığım bir pratisyen 40 civarı aliyor iyi tabi baya iyileştirme oldu
Evet yeni başlayan pratisyenler öyle senin uzmanlık alanın nedir
Mühendislik daha stressiz. Ne güzel işte...
Hayalimdeki meslek ama
Bilmiyorum da benim sayısal zekam yüksek olsa asla tıp seçmezdim. Psikolojim kaldırmaz benim
İyi bir universtede hele ki teknik üniversitesi mühendislik okumak daha zor oldunu dusunuyorum
Okumak değil de işi yapmak olarak
Sen ne okuyorsun
Turizmciyim
Subay doktor mühendis sence hangisi
Mühendislik
Neden
Daha stresssiz
Sevgilin var mı