Sabah erkenden başlıyor akşama kadar sürüyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Şimdi uzaktan eğitim olduğu için, gözleriniz hep belirli saat ekrana bakma zorunda kalır. Bu yüzden de baş ağrısı, bunalma ve hatta göz ağrısına bile sebebiyet verebilir. Bunu kontrol etmek, baş ağrısını mümkün mertebede aşağı indirmek için yapman gereken şey; Yanına bir kupa kahve al ya da su bulundur. Ara ara iç veya dersi dinlediğin alanda değişiklik yapabilirsiniz. Ara da bir yön değişikliği yap sana iyi gelecektir. Ardından derslerin tamamen gün içinde bittiğinde, dışarı çıkıp en az 1 saat olsun yürüyüş yap ve zihnin, bedenen kendini toparlamış olursun tatlım..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben dayanamıyorum sürekli ekrana bakmaya. Öğleden önceki derslere girdiysem öğleden sonrakilere girmiyorum. Kayıt alınıyor oradan izliyorum akşam falan. Öğleden sonramı da gezmeye harcıyorum ya da sevdiğim bir şeyler yapıyorum. Bunu deneyebilirsin :)
01 Yorumla- Soran1 yıl
Kayıt yok galiba ya. Olursa ama öyle yapabilirim, birde yoklama ne durumda bilmiyorum. Eğer imkan olursa olabilir mantıklı geldi
- u1 yıl
Merhaba, arada mola vermeniz lazım hatta kameranızın kapalı olduğu derslerde biraz uzakta egzersiz hareketleri yapın, bilgisayarınızın sesini dışarı verin yani öyle dinleyin vs. O şekilde baş ağrınızı azaltabilirsiniz. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
12 Yorumla- Soran1 yıl
Teşekkür ederim. Sizlerinde inşallah
- 1 yıl
Rica ederim, teşekkürler :)
göz odağını sık sık değiştir, ekrana bakıyorsan arada duvara veya cam tarafına, yani yakın & uzak şeklinde bakmaya çalış. bir de sık sık su iç yudum yudum. şimdiden geçmiş olsun, iyi çalışmalar.
11 Yorumla- Soran1 yıl
Teşekkür ederiiim 🐣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
1Cevap
- 1 yıl
Devam sıkıntısı yoksa ve dersler kayıt alınıyorsa tüm derslere o zamanda girme. Kendine bir program hazırlayıp boş olduğun günlere o dersleri yayabilirsin. Devam zorunluluğu var ise yapacak bir şey yok. Oruçlu değilsen kahve tüketimini biraz arttırıp odanı bol bol havalandırıp su içebilirsin. Derslerden arta kalan zamanlarında, ders aralarında telefonuna bilgisayarına bakmamaya çalış. Esneme hareketleri ve yoga yapabilirsin
12 Yorumla- Soran1 yıl
Evet aralarda dışarı çıksam fena olmaz galiba. Tek sıkıntı ramazanla çatışması galiba
- 1 yıl
Devam sıkıntın yoksa gündüz biraz dışarda dolaşıp kafanı dinleyip akşam sahura kadar ders çalışabilirsin güzel oluyor
Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. dizi film falan izle kenarda. ya da yapabiliyorsan balkon falan varsa çık etrafı kes. etrafta kafa dağıtıcı unsurlar olunca daha rahat dinleniliyor
14 Yorumla- Soran1 yıl
Aslında yapacaktım da dersi dinlemeyip sonra stres olmayım diye zamanında halletmeye çalışıyorum
- Soran1 yıl
Şimdi benim aldığım formasyon eğitimi. Sınavda işime yarayacak bilgiler veriliyor o yüzden
Aralarda kalk yürü evin içinde dolan. Bir de ekrana çok bakma mümkünse sadece dinle
11 Yorumla- Soran1 yıl
Evet baya yoruldu gözlerim
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
ben canlı dersi kulaklığa bağlardım koşu bandında yürüyüş yapardım
11 Yorumla- Soran1 yıl
😂😂😂 yok yav dinliyorum dersleri
- 1 yıl
Mavi ekran gözlüğü kullanabilirsiniz faydasını çok gördüm ben
10 Yorumla - 1 yıl
Şanslıyım ki yüz yüze devam kafam rahat
11 Yorumla- Soran1 yıl
Benimki tek gün.
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
ahh canım ya kıyamam sana napalım senin yerine derslere mi girelim
03 Yorumla- Soran1 yıl
Beyin nakli yapalım mı sanada?
- Cevap sahibi1 yıl
Kendine yaptırda belki derslerinde başarılı olup, buraya gelip beynin varmış gibi soru sorarsın
- Soran1 yıl
Sizin gibilerin derdi ne beyinsiz kitle? Dersim var dayanamıyorum falan mı dedim? Yoksa beynin yerine aşağı tarafınla mı okudun? Tavsiye verecek var mı dedim demek ki verecek beyin yokmuş ki linçlemeye geldin. Hayatta vasfın yok herhalde.
- 1 yıl
Ekran parlaklıgını kısmayı dene bence
00 Yorumla - 1 yıl
Evetft
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Gün boyu uzaktan eğitime maruz kalıyorum. Başım çok ağrıyor, olumsuz etkiliyor. Bu süreci yaşayan var mı? Neler önerirsiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi