Üstünü bile yaparsın
Yaparsın
En fazla 15 net arttırabilirsin
Maalesef hedefini yapamazsın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir sonuca ulaşmak istiyorsak, o sonuca ulaşabilmek için yoğunluğu ona vermemiz gerekir. Tyt genel olarak gayet iyi görünüyor. İpin ucunu kaçırmamak lazım yinede ayt kısmına odaklanırken, tyt kısmını unutma canım olur mu? Şimdi gelelim ayt kısmına.
Tamam 10 soru yapıyorsun. Önünde çok az bir süre var. Senden ricam her gün düzenli şekilde ayt denemeleri çöz. Bir anda zordan başlama olur mu? Önce kolay ve orta denemeler çöz. Ardından, netlerinin arttığını fark ettiğin zaman, zor deneme kısmını çözmeye başla. Zaten soru çözdükçe, netlerinin arttığını fark edeceksin tatlım. Sen yaparsın, başarırsın ve bu netleri yükseltirsin ben bundan eminim kuzum. Sen sadece kendine güven ve inan, bol bol çalış, rutininden asla geri dönüş yapma. Umarım ayt denemelerinde de 50-60 doğru sayılarını bir an önce görürsün. Şimdiden hakkında hayırlısı ne ise, o olsun...
Evet böyle öneriler çok var ama ayt de henüz bitrmediğim çok konu var yani toplasan ayt de matematikten 3 kimyadan 3 biyolojiden 2 Fizikten 2 ünite bitirdim
Cevap
5Cevap
Bölümüne bağlı eğer sayısalcı falansan aytde belki 25i görebilirsin ama sözelci ya da esit agırlıkçıysqn biraz calismayla yapılabilir diyorum ezber daha kolay her zaman
Sayısal ama bana ezber daha zor geliyor bu zamana kadar ezber sorularını yapamadım genelde sayısal soruları yaptım
Yapabilirsin 30 net çok zor degil
Denemeye ağırlık ver
Bolca deneme çöz
Tyt den çözüyorum ama ayt den daha konuları tamamlamadığım için çözersem en fazla 10 net...
Yaparsınn
Sen üniversite mi okuyorsun yoksa sende mi çalışıyorsun
Üni okuyorum
İstemsizce stres basıyor ya Sayısal öğrenciyim 40 net yaparsam istediğim yerlerden birine gidebiliyorum zaman daralıyor ve geriliyorum. Deprem yüzünden zaten üzüldüm insanlara psikoloji desen kalmadı...
Yaparsın ya stres yapma ve son 2 gün kalana kadar çalış pes etme. Özellikle son ay deneme çöz, çözemediğin soruları kesinlikle çözdür. Emin ol en yüksek netini yks de yapacaksın
Bu tavsiyeleri her yerde bulamazsın 😂😂
Çok teşekkür ederim bu motivasyon için :)
Rica ederim. Hedef ne peki
Bilgisayar Mühendisliği ama son zamanlarda mimarlığı da düşünmedim değil çünkü ben insanların hakkına girmek istemiyorum bazı mimarlar gibi çalıp çırpmadan yapıp hak yenmemesi için mimarlıkta ilgimi çekmeye başladı ama Bilgisayar Mühendisliği ön planda
İnşaatın projesini inşaat mühendisi çizer mimar tasarımını belirler, yani binaların yıkılmasında mimarlık bir durum yok
Ayt mat kaç tane yapıyorsun
Ben çalıştırayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?