Günde 8-9 saat verimli çalışıyorum sayısalım
Üstünü bile yaparsın
Yaparsın
Yapamasan da 25 neti geçersin
en fazla 20 net yaparsın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Günde 8-9 saat verimli çalışıyorum sayısalım
Tyt netlerin gayet güzel ve kalan süre zarfında, verimli çalışmanı hız kesmeden devam edersen, bol soru çözümü ve konulara hakimiyetini devam ederek sağlarsan emin ol güzel netler yaparsın. Ayrıca 12. Sınıf 2. dönem konularından ayt sınavında depremden dolayı sorumlu değilsin. Bu yüzden konuları rahat yetiştirip, netlerini yükseltme şansın çok fazla. Bunu iyice değerlendir ve her gün düzenini bozmadan, planlı ve programlı hareket ettiğin sürece ben eminim sonunda kazanan sen olacaksın. Hadi bakalım hayırlısı olsun, bol güzel çalışmalar dilerim başaracaksın bundan şüphem yok...
Merhaba, tabii ki arttırabilirsiniz yani iyi çalışırsanız ve konu eksiğiniz kalmazsa, üstüne de bol bol deneme çözerseniz neden olmasın? Başasrılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Cevap
0Cevap
Biraz zorlarsan neden olmasın ayt matematik formül ve bilgi demek zaten fizik kimya biyoloji 'yi bilemeyeceğim. Ama üzerine gidersen olabilir. Yapamazsan bile çözdüklerin doğru olsun yeter.
Biyoloji full ezber fiziğin 12. sınıf konuları çok basit kimya? için tyt kimya? nın tamamen bitmiş olması gerekiyor -ki tam bitmedi... 2 konu kaldı
O zmn artabilir Kalan 3-4 ayı çok iyi değerlendirirsen olur
İmkansız değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?