Güncellemeler
1 yıl
Soru popüler olmadı ve 24 saat geçti ama buna rağmen silemiyorum. Bu soruyu silmek istiyorum.
Öğretmenler için yapılan mülakat 7-16 Nisan arasında. Yani ALES'le denk gelebilir. Üstelik farklı şehirler tercih ediliyor. Ya denk gelirse ne yapılacak?😕
Yani birinden birini seçmek zorunda kalacak insanlar? Bunları niye düşünmezler anlamam. İkisine de aynı gün yetişemez insan üstelik.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ALES pazar günü değil mi?
Evet de atama takvimine bakarsanız görürsünüz. Sözlü sınavın yapılması 7-16 Nisan yazıyor. Ayrıca, herhangi bir engelim yoktur diye bir seçenek çıkıyormuş ön başvuruda ama benim engelim var. Yalan gibi olmaz mı onu işaretlersem? Boş mı bırakayım? Çok soru var da cevap yok.
Sözlü sınav öğretmenlik için değil mi? Onu hafta içi yapıyorlar. Aleste pazar günü olduğuna göre başka şehirde sınava girilebilir. 🤔engeliniz varsa bunu belirtmeniz gerekiyor. ÖSYMyi arayıp Bilgi alın bu konuda.
O zaman ara tarihlerde yapılır belki 8,9,10,11,12,13,15 gibi. Ösym değil MEB'e sorulmalı ama mantıklı düşününce pazar günü yapmazlar gibi geliyor bana da mülakatı. Tüh, kafam buna odaklandı çalışamıyorum o yüzden. Keşke 17 Nisanda açıklansaydı takvim.😄
14ü unutmayalım 😉
😅😅 ben daha pazar günü mülakat yapıldığını görmedim. O yüzden sınavla çakışma ihtimalleri yok. Cumartesi de görmedim hoş. 😅
Siz MEB’i arayıp bilgi alın en iyisi 😌
Doğru ama keşke ekpssden atana yapılsaydı bir an önce. Çok bunaldım ya.
Yapılır yapılır. İçinizi ferah tutun.