Eğitim & Kariyer Okullar bu dönemde uzaktan eğitime gidecek mi? Dil28282 Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Herkes ankette gelsin 😘🥳😘😘🥳🥳 Okullar kapanmaz Okullar kapanır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Okullar bu dönemde uzaktan eğitime gidecek mi? Cevapla Eğitim Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
poolinheaven Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl kapansa dert kapanmasa dert. yüz yüze olmadan da olmuyor 0 0 Yorumla
kurpagiribanzarşi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kapanır gibi, karantinaya giren sınıflar olmuş sanırım lisede falan. 0 0 Yorumla
WoodenSwordRyu Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Uzaktan eğitim olacağını düşünmüyorum sağlık bakanı bu saatten sonra aşı olmayanları umursamaz haziran ayı itibari ile 3 ay oldu yani ben aşı olmam diyorsan git kaydını dondur yoksa okulların artık uzaktan eğitim vermesi söz konusu bile değil. 0 0 Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Kapatma olmaz daha şimdi aşıya çok güveniyorlar 🤷🏻♂️ 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Belli olmaz açılır da kapanır da duruma göre 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 754 cevap paylaştı. Kapatmazlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
kapansa dert kapanmasa dert. yüz yüze olmadan da olmuyor
Kapanır gibi, karantinaya giren sınıflar olmuş sanırım lisede falan.
Uzaktan eğitim olacağını düşünmüyorum sağlık bakanı bu saatten sonra aşı olmayanları umursamaz haziran ayı itibari ile 3 ay oldu yani ben aşı olmam diyorsan git kaydını dondur yoksa okulların artık uzaktan eğitim vermesi söz konusu bile değil.
Kapatma olmaz daha şimdi aşıya çok güveniyorlar 🤷🏻♂️
Belli olmaz açılır da kapanır da duruma göre
Kesinlikle kapanmayacak denildi zor
Artık kapanmaz çok zor
Kapanır
İnsallah giderde millet manita yapamaz
Kapanır.
İlk zamanlar sanmıyorum.
Gidebilir
Zor bence
Kapatmazlar