Evet var. Mesela...🥺
Hayır şimdilik tek yapman gereken ders çalışmak!!!😤
Bilmiyorum.🥱
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ah Cesiyy, üzümlü kekim. Bu rezil dünya düzeninde artık sadece aklını kullanarak para kazanabileceğim birçok yol var tabiki. Sana burada hepsini sıralardım fakat araştırmacı ruhunun yapacağı bir antremanı senden esirgemek istemiyorum. Sen yeter ki hayata karşı böyle dik dur hep, mükâfat gayrete tâbidir. Gayretin temeli de düşünüş ile oluşur. Senden bunları duymak, gardını kaldırdığını görmek; senin adına sevindiriciydi.
iyi şanslar Cesiyy~
adını hatırlayamadığın, sayfalarını unuttuğun, paragragraflarını anımsayamadığın; sıradan bir kitabın içindeki çok da sıradan olmayan cümleleri.
yoo kendin bul bana ne
Ben sınavı geçemedim ama şu an bir şirkette çalışıyorum. Paramı kazanıyorum istediğimi alıyorum. Çalışmak çok önemli ne kadar erken başlarsan o kadar önemli. Sigortan erken başlar. Para yönetmeyi öğrenirsin. Çok faydalı.
Hedeflerini belirlemek. Bu yolda katma değerli şeylerden yararlanmak kendini geliştirmek. Seçeceğin mesleğin gerekliliklerini fazlasıyla yerine getirmek.
Sitede karsilasabilecegin en samimi insan olarak söylüyorum kesinlikle derslerine odaklanıp çok güzel bir yer kazanmaya bakmalısın boş ver diğer soylenenleri
Cevap
10Cevap
Sınava bu kadar az bir zaman kalmışken tek yapman gereken şey tüm odağını tamamen sınava odaklamak. Sonrasına sınavdan sonra bakarsın.
Ewet var tabiki… hayalini kurduğun bölümü yaz ilk olarak kazan ve oku… birde part time işe başla 😉
Ben de sınava hazırlanıyorum gayette umutluyum ve mutluyum
Dozun üzerinde stres mantığın üstünü perdeler
var ol
Kendini olabildiğince her konu da geliştirmeye bak para kazan eğlen gez dolaş aşık ol
Bende sınava hazırlıktayim mutlu değilim hic
Extra olarak borsayı takip edip halka arzlara girebilirsin bitcon takip et cok iyi getirisi var
Para kazanmak artik çok basit ( yani benimde yok ama) yeterki kafa kullanalım
şimdilik yok derslerine odaklan iyi bi sıralama yap sonrasında alabileceğin burslarla cok rahat edersın zaten
Meslek hedefin nedir ne olmak istiyorsun ya da hangi bölümü okuyacaksın
şu an derslerine odaklan en önemli şey bu
İş hayatı o kadar da zor değil
doğru şeyi yapıyorsun bende aynı durumdayım. yaş 19
Yayın yapabilirsin
hedef ne
Hiç sevmem pdr😂
Kötü bi anım var pdr cilerle ilgili😂😂😂
Part time çalışmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?