Zaten düşündükçe canım sıkılıyor
Devlet memuru olmak istiyorum tercih vereceğim adli sicil kaydım yok s. medya kullanmıyorum ama görüntülü uyglmdn para kzndm?
Zaten düşündükçe canım sıkılıyor
Devlet memurluğu için tercih yapacağım fakat endişelerim var şu zamana kadar bir adli sicil kaydım olmadı sosyal medya kullanmıyorum ama parasız kaldığım için görüntülü siteden para kazandım güvenlik ve arşiv soruşturmasında çıkar mı? Gerçekten can sıkmak için cevap veren yazmasın bu işleri bilen kişilerin cevabını bekliyorum
o kadar derin araştıracaklarını sanmıyorum sen devlet memurluğuna başvur ama o mevzuyu bırak. memur olduktan sonra biri ihbar eder muhtemelen ve görevden uzaklaştırılırsın.
Cevap
10Cevap
Ben youtuber tanıyorum ama devlet memuru bişey olmaz
Ya şöyle burası Show sitesi öyle diyeyim yabancılar ağırlıklı kullanıyor onlyfans gibi ücreti onlar direk bankaya yatırıyor yani uygunsuz görüntülerimde var güvenlik arşiv soruşturmasında sorun olur mu
Hakkında bi şikayet yoksa bu dediğini kim. nerden bilecek bunları kendi gerçek kimliğine yapmamissindir neticede
Tabi ki de yok yani asla öyle bir hata yapmadım
Tam emin değilim ama çıkma ihtimali var istihbarat araştırma yapıyor diye biliyorum
İçin rahat olsun hiç bir şey olmaz
Uygunsuz görüntüm var ama
Çok teşekkür ederim yüreğime su serptin 🙏🏻
Bir sorun çıkmaz
Teşekkürler
Arastirilir, cikar tabiki.
hiç bişi olmaz
Ama uygunsuz görüntülerim var :(
bunu sadece sen bılıyosun onlar değil
Ya inşallah
devlet dairelerini o kadar ciddiye almayın içinde iş bilmeyen sadece mesai dolduran ınsanlarla dolu
Ben sağlıkçıyım ama
aynı dışkının laciverti işte
Bişey olmaz başvur
Hangi uygulama
Soyunarak mı
Para nerden geldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?