Eğitim & Kariyer 12 çarpı 13 kaç? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor saatlerdir çözmeye çalışıyorum olmuya ya of ne yupucama bilmiyoruz 18 tane erkek te bana yazıyo ya offf Güncellemeler+1 yıl hiç birinizle çıkmayacam zaaaaa 12 çarpı 13 kaç? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kuzeykutuplu9 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl 12×13= tlf dan hesap makinesi var sene kucuk beynine israf olma 0 8 Yorumla Soran +1 yıl yazmayı bilmiyosun yazık Yorumla Kuzeykutuplu9 +1 yıl Kendimizi ifade edecek kadar ogrendik yeter. Yorumla Soran +1 yıl çıkalım mı Yorumla Kuzeykutuplu9 +1 yıl Hemen simdi mi :) Yorumla Soran +1 yıl evet neden olmasın Yorumla Kuzeykutuplu9 +1 yıl Olmamali cunku matematikde zayifsin Yorumla Soran +1 yıl SKSHSKSJS Yorumla Kuzeykutuplu9 +1 yıl Neysekin kriterleri asamazsin sen Yorumla
Kanekii Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl 156 ama bunun 18 erkekle alakası ne 😅 0 8 Yorumla Soran +1 yıl benim 18 tane erkek arkadaşım var hepsi bodybuilder ve şatoda yaşıyorum zenginiim sen nesin Yorumla Kanekii +1 yıl Benim sevgilim yokBir apartmanda yasiyorumVe zengin olmadigima eminimAyri dunyalarin insani gibi durduk zit kutuplar kesin birbirini ceker simdi Yorumla Soran +1 yıl çıkalım mı Yorumla Kanekii +1 yıl Hayatimda ilk kez bir kiz ilk adimi atmisken reddebilcemi sanmiyorumKabul ediyorum olur Yorumla Kanekii +1 yıl Daha ilk gunden bekletmeye ihmal etmeye basladi pes 😂 Yorumla Kanekii +1 yıl Zaten gercek olmucak kadar guzel bir ihtimaldiO yuzden bisi demicem Yorumla Soran +1 yıl umarım birini bulursun güzel erkek Yorumla Kanekii +1 yıl Bulmustum iste Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 565 cevap paylaştı. 156 ama on iki erkekle ne alaka? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl benim 18 tane erkek arkadaşım var hepsi bobybuilder senin neyin var Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olmaz olsun o erkekler 0 2 Yorumla Soran +1 yıl o erkeklerden beni koruyacak kadar güçlü bi sevgili arıyorum senle çıkalım mı Yorumla Vault_Boy +1 yıl Şehrimin dışındakilerle ilgilenmiyorum, uğraşamam Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neyi soruyorsun bacım? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bacı senin anandır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanka bacı kardeş demek kötü bir şey demedim ki 😄 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Hesap makinesi yok mu telefonunuzda? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl yok işte telefonum yok param yok kıyafetim yok sadece bi bikini bi taş gibi vücud var Yorumla technocrates +1 yıl Bu siteye de sanıyorum saç kurutma makinesinden giriyorsunuz :) Taş gibi vücudu mu kullanmak istiyorsunuz? Ben anlamadım ne demek istediğinizi. Yorumla Soran +1 yıl her erkekle yapmak istiyorumm Yorumla technocrates +1 yıl Yap, bana ne ki? Yorumla Soran +1 yıl nasıl sana ne? senlede yapmak istiyorum Yorumla technocrates +1 yıl Yok canım sağol. Ben öyle herkesle olanla olamam. Yorumla
toonoisy Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Hesap makinesi yokmu avel 0 8 Yorumla Soran +1 yıl seni bi döverim çıkışa gel Yorumla toonoisy +1 yıl Nerdesin konum oasla Yorumla Soran +1 yıl adana hürriyet mahallesi Yorumla toonoisy +1 yıl Yuh sen gek eskisehir anadolu üni önüne Yorumla Soran +1 yıl uff ya bide düşündümde senle mi zaman harcayacam yaaa off 18 tane bodybuilder erkek arkadaşım var halletsin senin işini bende dubaide en lüks içkilerimle yatayım Yorumla toonoisy +1 yıl ? İnşallah ironidir Yorumla Soran +1 yıl şaka yapıyorum skjssksjsk dalga geçiyordum hep Yorumla toonoisy +1 yıl Ohhh aferim esay girl Yorumla
kurmanc_adam Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Ben zenginim ufak rakamlarla isim olmaz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl bende zenginim çıkalım mı Yorumla kurmanc_adam +1 yıl Olur Yorumla kurmanc_adam +1 yıl KS de kız bulucak kadar düşmedim zaaa 🕶️😎 Yorumla
Tecrübeliyizkrdsm Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl hahahahahaha yazsınlar işte ne güzel 0 2 Yorumla Soran +1 yıl çıkalım mı Yorumla Tecrübeliyizkrdsm +1 yıl Olur hahaha Yorumla
erosks Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl 156 değil mi? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl kız arkadaşın var mı Yorumla erosks +1 yıl yok şu an Yorumla Soran +1 yıl çıkalım mı Yorumla erosks +1 yıl özel gel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
12×13= tlf dan hesap makinesi var sene kucuk beynine israf olma
yazmayı bilmiyosun yazık
Kendimizi ifade edecek kadar ogrendik yeter.
çıkalım mı
Hemen simdi mi :)
evet neden olmasın
Olmamali cunku matematikde zayifsin
SKSHSKSJS
Neysekin kriterleri asamazsin sen
156 ama bunun 18 erkekle alakası ne 😅
benim 18 tane erkek arkadaşım var hepsi bodybuilder ve şatoda yaşıyorum zenginiim sen nesin
Benim sevgilim yok
Bir apartmanda yasiyorum
Ve zengin olmadigima eminim
Ayri dunyalarin insani gibi durduk zit kutuplar kesin birbirini ceker simdi
çıkalım mı
Hayatimda ilk kez bir kiz ilk adimi atmisken reddebilcemi sanmiyorum
Kabul ediyorum olur
Daha ilk gunden bekletmeye ihmal etmeye basladi pes 😂
Zaten gercek olmucak kadar guzel bir ihtimaldi
O yuzden bisi demicem
umarım birini bulursun güzel erkek
Bulmustum iste
156 ama on iki erkekle ne alaka?
benim 18 tane erkek arkadaşım var hepsi bobybuilder senin neyin var
Olmaz olsun o erkekler
o erkeklerden beni koruyacak kadar güçlü bi sevgili arıyorum senle çıkalım mı
Şehrimin dışındakilerle ilgilenmiyorum, uğraşamam
Neyi soruyorsun bacım?
bacı senin anandır
Kanka bacı kardeş demek kötü bir şey demedim ki 😄
Hesap makinesi yok mu telefonunuzda?
yok işte telefonum yok param yok kıyafetim yok sadece bi bikini bi taş gibi vücud var
Bu siteye de sanıyorum saç kurutma makinesinden giriyorsunuz :) Taş gibi vücudu mu kullanmak istiyorsunuz? Ben anlamadım ne demek istediğinizi.
her erkekle yapmak istiyorumm
Yap, bana ne ki?
nasıl sana ne? senlede yapmak istiyorum
Yok canım sağol. Ben öyle herkesle olanla olamam.
Hesap makinesi yokmu avel
seni bi döverim çıkışa gel
Nerdesin konum oasla
adana hürriyet mahallesi
Yuh sen gek eskisehir anadolu üni önüne
uff ya bide düşündümde senle mi zaman harcayacam yaaa off 18 tane bodybuilder erkek arkadaşım var halletsin senin işini bende dubaide en lüks içkilerimle yatayım
? İnşallah ironidir
şaka yapıyorum skjssksjsk dalga geçiyordum hep
Ohhh aferim esay girl
Ben zenginim ufak rakamlarla isim olmaz
bende zenginim çıkalım mı
Olur
KS de kız bulucak kadar düşmedim zaaa 🕶️😎
hahahahahaha yazsınlar işte ne güzel
çıkalım mı
Olur hahaha
156 değil mi?
kız arkadaşın var mı