AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sgklı hem rahatda olur kadını fazla yoracak halleri yok
Şok ya da migros da çalış
Yani çalışılır diyelim senin kararın senin şartın kimse bir şey diyemex
Ben calistim berbat djdjdj
Deme o kadar mi
Calisma arkadaslari yuzunden birakiyo herkes bu isi zaten. İnsani nefret ettiriyorlar isten
Ya ben is görüşmesi yaptim benden yasca küçük liseyi zor bitiren birisi ms olmus beni ise almak ici' görüşme yapiyor :// sunu söyle yapacan bunu böyle yapacan falan annem istiyor diye girmeyi düşünüyordum ama bilmiyorum ya
Benden de yasca küçük kuz msdi emir vermeye kalkıyordu
Para açığı çıkıp duruyordu
Evet ya o sorun varmış internette duydum. 100 tl kasadan acik cikinca vs direkt maastan kesiyorlarmis
Ne maası kız direkt elden alıyorlar sabah getireyim diyorsun ona bile zor izin veriyorlar
Benim 2 haftada bir 200lük gidince cıktım. Artık nasıl cıktıysa acık günahları boynuna tabi
Eee paran yoksa maas yatmadiysa yeni girdiğini varsayarsak nasil bulup getirsin 200 tlyi hele diyorum neden alis veriş yapinca benim 10 kuruşumu 5 kuruşumu geri para üstünü vermiyorlar diyordum meğersem bu yüzdenmis
İstemislerdi benden ben yok demistim babamı aradım o getirdi düşün yani. Kasada 10krs olmayınca aksam kasamda fazlalık cıkıyordu 5-10tl onu da kendi kutularına koyuyorlardı
Cok pislik insanlar a101 hep aynı
Ben küçük bi ilcedeyim kışın cok yoğun olmuyor yazın bi tık yoğun oluyor bana is görüşmesinde yoğun olu'ca fazladan 2 saat calisacaksin falan dedi sonra iste bunun karsiligini veriyoruz dedi ben de mesai yaziliyor sandim ama sadece yarım gün izin veriliyorlar karşılık olarak ailem gir çalış diyor ama sıcak ürün satma olayi beni geriyor birde böyle cok olumsuz yorul gördüm :/
Sıcak satışı ben ne kadar iyi yapıyordum yaranamıyordum. Buzluktaki kıymaları kokoreçleri kendi paramla aldırmaya calısıyorlardı. Cips paketi yırtılmıs kim yırttıysa onun da ücretini almak istediler. Bir de havası sönük kızlardı beni kıskandıkları icin ugrastılar kendi caplarında
İs bitiyor ms asagıda sacma sapan oyalanıyor hesap kitap yapamıyor sen de onun yuzunden 2 saat daha beklemek zorunda kalıyorsun
Ama denemekten zarar gelmez git gir
Evet onu da duydum zorla bisey aldirmaya çalışıyorlar diye özellikle son kullanma tarihi yakin seyleri valla bizim buradaki ms liseyi bitirdi mi ondan bile şüpheliyim o da odada yaymis sigara iciyor arzda bi güvenlik kamerasısina bakiyor kafa rahat öyle cok çalışıpta gelmedi o yere kasiyerligini toplasan 2 kez gormusumdur adam yok diye ony ms yapmışlar 😒ama bu kadar olumsuz yorum karsisinda çok daha kararsız kaldim iyice biraz sıcak bakiyordum 😁😅 ha birde subeden subeye gitme durumu da varmis 1 günlük sende de varmiydi?
Benim çalıştığım yerdeki kız da liseden cıkmıs msy olmus insanları kandırıp ablam diyip duruyordu onlara🤣 bir de seni kıskanırsa uğraşıyorlar. Egolu insanlar var hep. Şubeden şubeye gitme durumu oluyor tabii ki ben gitmemiştim benim yerime başkası gitmişti o zaman da msy beni aramıştı yarın başka bir şubeye gidilcek ama sen gitme boş ver demişti bana yardım eder gibi meğerse benim yerine giden kız erken çıkmış onun iyiliği için yapmış😀 aklıma geldikçe sinir oluyorum. Çok haksızlık yapıyorlar bir de çalışanlar arası herkes birbirine bakıp gülüyorlar bıyık altı sen hata vs yaptığında. Hepsi birbirinin arkasından konusuyor. Ben en son kavga edip çıktım iş zor geldiğinden değil dayanıyordum ama o kızdan nefret ediyordum. Hatta işe başvurduğumda o marketin çıkmamasını istemiştim o gıcık tipli kız var diye. Şansıma orası cıktı
Bu dediklerin hepsini okul ortaminda yasamis birisi olarak sürekli göz hapsine maruz kalmak çok berbat bi his yanlisini kollayip kikir kikir gulmeler kulaktan kulaga dedikodu vs yani hele is ortamı ayni hissiyat olur. Bizim burada da bi ms var bir onun yardimcisi var hem kasiyerlik yapiyor hem msy olmus 4 yildir orada çalıştığı için, birde onun kuzeni calisiyor yani iclerine girmedim ama cok sorunlu tipler değil ama sey olayi kötüymüş ya baska subeye gitme burada da varmis herhalde kendimiz gitmiyoruzdur baska subeye bizimki ilceden ilceye çünkü burada az kisi var sadece 2 kisi var çalışan kesin gönderirler ben girsem 3 kisi olacaz is yükü baya artacak 😅çünkü genelde hep bir kisi kasada duruyor sonra musteri gidince reyon falan düzenliyorlar yok güler yuzlu olacan yok hos geldin diyecen falan diyor is görüşmesinde ama hiçbirini ben çalışanlardan görmedim açıkçası bana hic hos geldin diyen yok anlamadim nasil isse. Gönlüm pek yok sıkıntı yaşarım diye ben sessiz sakin birisiyimdi r ama annemgil parası iyi diye bi gir deyip duruyorlar :(((
İnternetten kazansana ne ugraisyon
Hayir