Lise son staj anlaşamamazlığı?

Lise son staj görüyorum fakat staj hocam çok çirkef ve suratsızın teki. Okul bana program veriyor stajda uygula diye ben onu uyguluyorum fakat bu hoca tamtersi daha fazlasını uygulattırıyor sürekli ödev ben eve geç gidiyorum ertesi gün bunu mu uygulasam diye araştırma mı yapmak zorundayım? Zaten okulun istediği programı uyguluyorum hoca sürekli beni darlıyor bunu yapcaksın şunu yapcaksın hiç memnun olmuyor cidden dedikleride çok zor yapamıyorum bu saatten sonra da staj yerim değişmez sanırım şurda okula 6 ay gittim 3 ay kaldı bitmesine cidden bıraktırcak beni okulu ya sizce napsam fikriniz tavsiyeniz var mı anlaşamıyorum açık liseye geçsem mi 3 ay kaldı cidden kafayı yedirtcek bu kadın bana diğer arkadaşlarım staj yerlerinde oturuyorlarmiş ben ise hem 5 dk oturmuyorum hemde fazladan ödev program araştırma veriyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu görüpte cevap vermeyen herkesin mk merak etmeyin anneniz yanımda oc cocukları sizi. Picin cocukları 50 kere bu soruyla ilgili soru yazdim kimse cvp vermedi cevap vermeyenlerin anasini bacisini bi güzel ziplatarak s i k e y i m.
Lise son staj anlaşamamazlığı?